אבודה בארון
New member
איך מתמודדים עם קנאה?
ככל שאני ניקשרת אליה יותר כך אני מקנאה לה יותר ואני יוצאת מדעתי כשהיא משוחחת וצוחקת עם נשים אחרות אך כל זה בתוכי מכרסם בי ואוכל לאט לאט ... פוחדת לאבד אותה לטובת אחרת , אפילו שאני היחידה שגרמה לה לתחושות כאלו . סליחה שזה לא קשור למהות הפורום , לצערי לא מצאתי לי מלכה לשרת נאמנה , להיפך היא גם כמוני נועדה לפנק ולשרת ואנחנו "במלחמה" סמוייה מי תעניק לשנייה יותר . כמו מיפגש בין שתי שפחות .
, נכון שחלמתי לאשה נסיכה מפונקת שתשלוט בי אך כניראה החיים זורמים לכיוונים שונים . ... אני מתענה ונהנית באותה מידה ... זרמים של צמרמורת והנאה חולפים בי כשאני נזכרת שהיא שלי
אך גם צמרמורות פחד וקנאה שמא כל זה ייעלם והיא תלך לאחרת במקומי . .... האם אתם קנאים לבת הזוג שלכם\ן? ואם כן איך אתם מתמודדים עם זה? לפעמים זה ממש מדיר שינה מעיניי ואני מתוחה ולא מרוכזת בדבר . אשמח לשמוע דעתכם תודה
ככל שאני ניקשרת אליה יותר כך אני מקנאה לה יותר ואני יוצאת מדעתי כשהיא משוחחת וצוחקת עם נשים אחרות אך כל זה בתוכי מכרסם בי ואוכל לאט לאט ... פוחדת לאבד אותה לטובת אחרת , אפילו שאני היחידה שגרמה לה לתחושות כאלו . סליחה שזה לא קשור למהות הפורום , לצערי לא מצאתי לי מלכה לשרת נאמנה , להיפך היא גם כמוני נועדה לפנק ולשרת ואנחנו "במלחמה" סמוייה מי תעניק לשנייה יותר . כמו מיפגש בין שתי שפחות .