איך מתמודדים עם קור

cafesito

New member
איך מתמודדים עם קור

השאלה במקור מפורום אופנועים. ברור שהתשובות ומטרת הביגוד והציוד שונות. אבל בכל זאת נחמד לשמוע על פינוקים ושיטות חימום. חלקו את התשובה לשניים, בבית וכשיוצאים החוצה. אל תחסכו בהומור ויצירתיות.

vikvik

New member
אני לא סובלת מקור

ויש לי שמיכה כזאת מעולה שהורים שלי קנו לפני איזה 10 שנים באלף ומשהו שקלים שלא משנה מה פשוט לא קר בפנים. גם בימי חורף הכי קשים , כמו אלה שהיו אני ישנה בלי בגדים בכלל , אחרת אני מתבשלת. האמת היא שהמזגן מייבש לגמרי , אבל שמעתי לא מזמן טריק מעולה שאפשר לעשות עם רדיאטור חשמלי. בשביל שהחום לא ייבש את האויר ניתן לשים עליו מגבת רטובה , בגלל שזה רדיאטור שגם ככה מייבשים עליו בגדים לא יקרה כלום לזה. המגבת הרטובה מפזרת לחות ואדים בחדר ואם רוצים לשפר את החוויה תכבסו את המגבת במרכך עם ריח טוב וזה מתפזר בכל החדר , מחמם ולא מייבש או שורף עיניים או מרדים כמו שאר צורות החימום. כאשר אני ישנה אצל בן זוגי , אני ממש שונאת לישון בחיבוק , האמת היא שזה פשוט מחניק אותי , אני צריכה מקום לריאות שלי שיהיה חופשי
, אבל יש לו כלבה קטנה וחמודה שישנה איתנו והיא פשוט תנור מהלך , אז לרוב היא נצמדת לאיזשהו חלק בגוף ומחממת שחבל על הזמן.

A n t o n

New member
טוב נו

אז ככה בתקוטפה האחרונה יש הסקות בבית אז לא קר, אבל לפני שהפעילו הדלקתי רדיאטור או מזגן, אפשר גם לשבת מתחת לשמיכה. בחוץ פשוט לובש מעיל טוב, אם ממש קר אז גם כפפות וזהו.... הקור הזה לא ממש מפחיד אותי אחרי מינוס 30 שראיתי. אז יאללה שיבוא כבר קיץ, ביקיני, גופיות, שמש אין אין על זה!

LullaBelle

New member
אני סובלת נורא מקור

כשאני יוצאת לאנשהו אני דוגלת בשיטת השכבות. זה הכי מתאים לי כי אני יכולה לשים ולהוריד בהתאם למקום שבו אני נמצאת - אצלינו באוניברסיטה יש בניינים שממש מחוממים ונעימים, ויש את בניין 72 שהוא פשוט קפוא, ושם יושבים בשיעור ממש במעיל. אז שכבות - גופיה, חולצה, סריג, סוודר... החבר שלי ממש מתלהב מהעסק כי הוא טוען שזה ממש חמוד איך אני עוטה עליי עשרים בגדים. בבית אני גם עם שכבות אבל פחות - חולצה וסוודר, נגיד. מדליקה מזגן כשאפשר - אני גרה עם ההורים ואמא שלי טוענת שאם לה בסדר, לכולם בסדר, כך שצריך לעבור דרכה. יש לי מפזר חום בחדר ואני פשוט ביחסים מאוד אינטימיים איתו במהלך החורף.

A n t o n

New member
הזכרת לי את המכללה

באתי ב 8 כולי רטוב בגלל הגשם, קפוא בגלל הקור, ועוד אין הסקה שם, מזגן שפעם עובד ופעם לא, חלון שבור שנפתח בגלל הרוחות כל דקה, אז באתי שמתי על הראש קפוצ'ון ונרדמתי על השולחן חחח, לפחות בחלק מהשיעורים יכולתי להרשות לעצמי.

cafesito

New member
בבית אין בעיה של קור אבל בחוץ

ברכיבה קר פחד, מודיעין תל אביב זה 30 ק"מ של קור וקור רטוב. מעל המכנסיים מכנסי סערה מגומי שכבר נשארות כל היום, גופיה טרמית, חולצה, אפודה ומעיל רכיבה עם ביטנה כפולה, כפפות וגרבי רכיבה עד הברך (כמו גרבי סקי מחומר שמנדף זיעה ולא נותן לרוח להקפיא את הרגל). אשתי מוסיפה לארסנל מגן צאוור ואפון לפנים שמעליהם יש את הקסדה. חמים ונעים עם סיכון להירטבות בסערות קשות במיוחד. בראשון רכבתי בשיא הגשם מתל אביב למודיעין ובחזרה לפתח תיקווה ושום דבר לא עזר, הגשם המטורף הצליח לחדור גם את השכבות ועכשיו אני נח יומיים בבית.

A n t o n

New member
אף פעם לא אצליח להבין אותכם

למה לא אוטו למה???????????? חמים נעים ונוח! טוב נו בקיץ אולי יש משהו באופנוע

cafesito

New member
פקקים, חניה, עצבים והכי חשוב

כשמפליצים באוטו זה נשאר יותר זמן באופנוע זה מתפוגג בלי שתרגיש. אם היית אדם שמחפש ריגושים היית מבין שבאופנוע יש הרבה יותר אקשן והמיומנות הנדרשת הופכת כל דרך לחוויה. אפילו במכווניות של חצי מליון שח ויותר שנהגתי בשביל כתבות וצילומים לא נהנתי כמו שאפשר להנות מדו גלגלי בכל נפח או גודל. אבל זה בסדר, למדתי לא לצפות מאנשים להבין אדרנלין וריגוש. לא כולם נולדו כדי לחיות. בחברות כמובן.

A n t o n

New member
רק ב3 ימים האחרונים היה לי יותר

אקשן מאשר בכל הנסיעות שלך ביחד!!!

cafesito

New member
נחס זה לא אקשן../images/Emo13.gif

ולהיתקע ב443 זה לא מרגש (מסכים שזה מרגיז). שאר הדברים שעברו עליך עברו גם עלי ועל כל מי שאני מכיר, תירגע אתה בחברה טובה, ברוך הבא לעולם המבווגרים.

cafesito

New member
וכמו שכתבתי לך במקום אחר

בפעם הבאה קפה עלי, רק תתקשר ותודיע שאתה על הכביש "שלי"

LullaBelle

New member
ברוסית אומרים...

"אם יש בן אדם טוב, צריך להיות הרבה ממנו" =)

A n t o n

New member
רק לא הבנתי מה זה קשור?

אומרים את זה על עודף משקל בד''כ...

LullaBelle

New member
בגלל שתומר אמר

שהוא מביא בחורה מהאודישן ל"לרדת בגדול" ==> בחורה שמנה. אז התכוונתי לבחורה.

למעלה