איך מתמודדים עם זה?

../images/Emo4.gif ולי הכי הפריע וצרם ...

המשפט שהילדה שלך כתבה לך: :"ואם אני לא אוהבת אותו(את הבחור), אז יש לי את הסיבות שלי.בפעם הבאה תביני." משפט כזה היה מייד מדליק אצלי את כל הנורות האדומות ובלי להכיר אף אחד מכם ובלי לשפוט את הבחור, האם ייתכן שקרה ביניהם משהו שאת לא מודעת לו??? בכל מקרה, עצם האמירה הזו שלה מחייבת אותך לברר את הנושא לעומק... (לגבי כל השאר - הכל כבר נאמר לפניי) פרפרים (מצומררת מהמחשבה הזו שלה...)

כמוני כמוך....

שורה שעשתה לי צמרמורת. וכל השאר כבר אמרו כולן בתבונה רבה ובהגיון מנצח. מילא 3 חודשים. עוד היה מקום להתייחסות אחרת אולי. אבל 3 שבועות ראבאק. 3 שבועות. 3 שבועות זה הזמן שמדברים בטלפון לפעמים לפני פגישה ראשונה ואתם כבר כל ערב ביחד? זה בהחלט יכול היה להיות מתאים ולא היית "נשפטת" כאן כל כך בחומרה, אם היית רווקה ואת לעצמך בלבד. אבל סדר העדיפויות שלך לגמרי לא ברור. לך. לך. תנסי לארגן אותו מחדש.

זכותה

זכותה של בתך לא להרגיש בנוח לישון אצל החבר שלה.יש לה את הבית שלה והחדר שלה ובטח לא נעים לה כל הסיפור.אותך אני מבינה אבל היא לא צריכה להיות בסרט שלך.אולי שהוא יבוא לישון אצלך?אולי בתדירות פחות גבוהה עד שהילדה תסתגל להתחלק איתן בך?ויש גם יועצת בית ספר שאולי כדאי לשתף?

למעלה