השאלה היא לא איך
השאלה היא למה לעזאזל אתה רוצה להתחתן??? רע לך בחיים? תעשה דברים מעניינים, תפגוש אנשים, תטייל. חתונה זה לא דבר טוב. למעשה חתונה היא טקס סיום של תהליך (כל טקס טוב הוא סיום של תהליך, קח למשל את היומולדת שלך, אתה נולד, חי שנה אבל רק בסיום השנה אתה חוגג יומולדת.). נניח לרגע שאתה רוצה להתחתן, רשום זאת כתחילת התהליך. וכמו כל תהליך זה תהליך ארוך, יקח לך זמן למצוא מישהי ויקח לך עוד יותר זמן למצוא את המישהי הנכונה. המקומות הטובים ביותר למצוא את האחת הם מקום העבודה או מקומות בילוי קבועים והכרות מתמשכת עם אנשים. אבל בכל מקרה אני לא ממליצה להתחתן למעשה, אני ממליצה שלא להתחתן, כי אם עכשיו אתה חושב שרע לך כשאתה לבד, תאמין לי (או לא) אחר כך יהיה לך רע כפול, גם כי אתה לבד (אתה תמיד לבד) וגם כי אתה ביחד, כי גם לה, תאמין לי (או לא) יהיה רע. כל דברים שהאלה שרע לך בגללם, ימשיכו להתקיים תמיד. הדרך היחידה לגרום לך להרגיש טוב, זה למצוא תחומי עניין ולהיות שלם עם עצמך. הפרדוקס הוא, שברגע שאתה שלם עם עצמך וכבר לא מחפש את החצי השני, החצי השני יופיע במלוא הדרו. ומכיוון שאתה שלם עם עצמך תרגיש נוח מספיק בכדי להתחתן (וזאת טעות חייך). >ספל חמאה נגנבת מהאירוניה<