איך מתחילים

איך מתחילים

אני ממש רוצה להתחיל להתעסק בניווט רכוב איך מתחילים? איפה ש אירוע עממי שאפשר להשתתף בו? איפה מוצאים מפות ניווט? באירועים צריך להביא את המפה בעצמך? כת תשובה תתקבל בברכה

omer g

New member
ברוך הבא

דבר ראשון ברוך הבא ניווטים: פעם בחודש מתקיים מחזור ליגה, ניתן להגיע ולהשתתף גם במסלול עממי (או קצר- בד"כ זה אותו מסלול) ניתן ורצוי להתעדכן באתר איגוד הניווט. התחרות הבאה מתקיימת בניצנה (בדרום הרחוק
) בשבת ה-18/2, להערכתי יהיה ניווט אופניים גם ביום שישי ה-17/2 בשדה בוקר (אבל צריך לעקוב אחרי פרטים) מכיוון שמפות הניווט הן מפות ייחודיות. מקבלים אותן בזמן הזינוק (ניתן לקנות מפות ניווט דרך איגוד הניווט או בחנויות טיולים אם יש שאלות נוספות אתה מוזמן להמשיך ולשאול עומר

ברוך הבא,

עוד מידע תוכל למצוא בקישור בתחתית ההודעה. נ.ב. אם אתה מגיע לניווטים אתה יכול כבר עכשיו לשנות את הניק ל "כתום לבן ריבועי ומגניב"

באותו עניין...

אחרי הניווט הרכוב הראשון, שהשאיר לי טעם טוב ורצון לעוד, נכנסתי לאתר של איגוד הניווט כדי למצוא ניווטים נוספים, ומצאתי רק אירועים בשבת. מאחר ושבתות מוקדשות אצלי לטיולים עם המשפחה, זה משאיר אותי מחוץ לעניין בינתיים...
האם יש מדי פעם אירועי ניווט גם בימי שישי ?

קודם כל - שיהיה בהצלחה

אם יש לך ניסיון או ידע קודם בניווט - זה יכול לעזור לך. בגדול - זה די פשוט. תגיע לתחרות, אני די בטוח שהמארגנים ישמחו להסביר לך קצת על המפה ועקרונות בסיסיים של ניווט. קח מסלול לא ארוך מדי, ותתחיל לאסוף תחנות. רק שים לב לחוקי התחרות - לא תמיד ניתן לרדת מהשבילים ולפעמים (יתקנו אותי חברי הפורום אם אני טועה) צריך לאסוף את כל התחנות לפי סדר מסויים. דע לך שישנם מנווטים רבים שבאים בשביל הכיף ולא התחרות, ובסוף אתה יכול לעשות מה שבא לך, לאסוף כמה תחנות שבא לך ובסדר שמתחשק לך. תוכל גם לבקש מהאיגוד לניווט ספורטיבי שישלחו לך את החוברת של התחרויות בדואר. בהצלחה!

למעלה