איך מתחילים?????

קובני1

New member
איך מתחילים?????

שלום לכולם אני מעוניין להתחיל לגלוש בפעם הראשונה מה צריך?????? איזה סוג גלשן? אני 1.78 מ' איזה גודל גלשן??? האם גלשן עם פיצוצים זה בסדר להתחלה? וכו' וכו' וכו' כל עזרה תתקבל בברכה

rudi87

New member
בוקר טוב קובני

אני גם די מתחיל.. ממה שאני יודע אתה צריך גלשן בסביבות 2.10 ומפוצץ דווקא לא כזה רע להתחלה כי הוא יהיה איטי יותר ויהיה לך יותר קל לעמוד עליו. יש כאן אנשים שמבינים הרבה יותר הם יעזרו לך בשאר.. יומטוב

ILANA360

New member
מזה מה צריך....

צריך גלשן וים וסבלנות.. גלשן מטר 95 או 2 מטר יתאים לך להתחלה..לא צריך להיסחב עם איזה לונדבורד..תשקיע אז טיפה יותר כוח לא נורא.. זה לא רק הגובה..אתה צריך שיציף אותך טוב ואנלא יודעת מה המישקל שלך.. ובקשר לפיצוצים..גלשן עם פיצוצים אף פעם לא טוב..תלוי איזה פיצוצים אפ זה פיצוצים שתיקנו והכול אז סבבה לגמרי אבל אל תילך עם גלשן מפוצץ כי יכנס לך מים כמו שקרה לי עכשיו וזה בעסה כי עד שבוע הבא אין לי על מה:(... עם יש לך עוד שאלות תכתבות..יענו לך בשימחה

קובני1

New member
איך בודקים כושר ציפה???

המשקל שלי כ 70 ק"ג הבנתי שיש פאן בורד , לונג בורד וכדומה מה צריך למתחילים??

ILANA360

New member
כן..

מה אתה צריך אבל לונדבורד תגיד לי?סתם אין לאן לדחוף אותו.. עצה שלי תתחיל מפאן בורד זה סבבה לגמרי וילך לך טוב או גלשן רגיל.. מזה איך בודקים עם אתה צף אז אתה צף..אם אתה קולט שהגלשן שלך קצת במים אז הוא לא מציף אותך משו..קח רוחב אבל איזה 47 ככה..

morila

New member
תשמע....

אל תתחיל לגלוש באינטרנט...אין לך מושג מי עונה לך,מה בדיוק הוא יודע וכמה זמן הוא גולש...פה קמים המלפפונים על הגנן... הכי טוב להתחיל עם מישהו שכבר יודע לגלוש ויכול לעזור לך ולתקן אותך וגם לתת לך בטחון. אם אין לך אף חבר שגולש...יש אנשים שמעבירים קורסים,גם למבוגרים,גם לבנות,גם שיעורים פרטיים...בעיקר באזור תל אביב ובית ינאי.אפשרי גם לסדר לך טלפונים... יש כמה מקומות באינטרנט שקצת מסבירים על התחלה:כאן ופה...ובאנגלית... לגבי גלשן-לדעתי עדיף ישן,משומש,מפוצץ...אתה עוד לא יודע אם אתה אוהב את זה בכלל ואולי חבל על השקעה כספית גדולה.יכול להיות שזה נראה מגניב אבל אחרי פעמיים בים תתבאס ותחליט שלא בא לך טוב ותתקע את הגלשן במרפסת כמו חצי מהאנשים שמחליטים ללמוד לגלוש,ויכול להיות שגם אתה תתדבק בחיידק ואז תקנה כבר קרש יקר מושקע שיהיה רק שלך...ויהיה לך גם מה לעשות איתו... רק שיהיה הרבה בהצלחה...

morila

New member
מה איתך ילד????

לאן נעלמת??? הפצצת בתמונות אתמול..... איך עברו עליך השלושה ימים האחרונים????

W u t a n g

New member
מה קורה מור...

לאן נעלמתי..... גלים! גלשתי בשלושת הימים האחרונים היה בן זונהה.. קלטת את המפות? זה ממשיך.. היום לקחתי גל לפרונט, והגל נפתח פשוט יפהה אז התחלתי פנייה לקאטבק והגל התחיל להסגר אז יצא לי קאטבק במקום, מהיר וחזק.. משהו יפה. נראה לי זה נקרא ראונד האוס.. מה איתך?

ראונד האוס

זה קט בק רגיל רק שאחריו אתה עולה לליפ בבקסייד ונותן אופדליפ... ד"ש מאפריקה

maorubin

New member
גיא... מתי ת'חוזר?..

מקווה שיש הרבה תמונות... תהנה לך שם... :)

morila

New member
וואלה

הכל טוב...גל סבבה לגמרי אבל אני אוהבת קצת יותר חזק.נראה לי שני היה הכי טוב.זה גם הרוח שהרסה קצת...לא נראה לי שזה ממשיך מי יודע מה.אני מחכה לבומים.

למעלה