איך מתחילים ?

avitalo

New member
איך מתחילים ?

אני לומדת רפלקסולוגיה שנה ראשונה. היום פוטרתי מעבודתי (בתחום אחר לגמרי). עכשיו אני בדילמה. מה עושים. לחפש עבודה בתחום שממנו אני בורחת ? להתחיל ברפלקסולוגיה ? מותר לי לקחת כסף ? איפה מתחילים ? אני מרגישה מרוקנת מאנרגיות, זו לא דרך טובה להתחיל לאסוף לקוחות. אתם גם מרגישים שכשאתם חסרי אנרגיות הלקוחות פשוט לא באים ?

csh018

New member
היי אביטל

קשה לענות לכל השאלות שלך בפניה זו . אך לגבי לטפל שאת עדיין בשנה הראשונה קצת קשה לי מפני שאני לא הייתי הולך לטיפול ועוד בתשלום. לגבי רכישת ניסיון או מטופלים בהמשך תוך הדגשת היותך מתלמדת אפילו רצוי. בקשר לחלק האחרון בפניה כמובן שהייתי מתחיל לטפל בעצמי, ואז פונה לטפל באחרים, וכמו שציינת זה כול כך נכון שאני לא מאוזן הלקוחות לא באים, וכאשר הם באים הם מרגישים זאת. בהצלחה שלומי

avorly

New member
avitalo, ברוכה הבאה בצל פורומינו

גם לדעתי לא מתאים להתחיל לעבוד ברפלקסולוגיה לאחר לימודים של שנה אחת בלבד. נוסף לכך- אין אידור מהאיגוד.

harduf9

New member
למרות שגם אני מצטרף למתנגדים

להתחיל בטיפול כשאת מתלמדת שנה א' אני מנסה להיות עם נטייה קלה למציאות. אם את יכולה לטפל מבלי לגבות תשלום (מבחינה כלכלית) אל תגבי אם לא אז או שלא תטפלי (כלומר תעבדי במשהו אחר) או שתגבי סכום סמלי, ישנו גם הנוהג שהמטופל משלם לפי מה שהוא מרגיש שהוא קיבל מהטיפול, אנשים שלא משלמים מקסימום יקבלו טיפול חינם כי אם הטיפול שלך לא נותן להם כלום אז בשביל מה הם חוזרים. מתחילים על הקורבנות הקרובים ביותר חברים, משפחה וכו'. רק שימי לב שאם את מפרסמת וגובה תשלום מומלץ מאוד לפתוח תיק במס הכנסה ולתת חשבוניות, זה ימנע ממך צרות של ביקורות פתע. אגב אם החלטת לטפל את יכולהלציין את עובדת היותך מתלמדת כך שהמטופלים ידעו לאן הם הולכים. הדבר האחרון שאת רוצה לעשות זה להטעות מטופלים פוטנציאלים לרעה. ומשתנה אחרון בכל התסבוכת הזו היא הרגשתך האישית האם את מסוגלת כיום לבצע טיפול אפקטיבי. לגבי האנרגיות, לכי לטיפול, נוחי, איכלי נכון ותנשמי. עשי דימיון מודרך וראי את האנרגיה של היקום נכנסת לגופך והרגישי איך רמת האנרגיה עולה. חייכי, ציחקי והיי בסביבת אנשים שאת נהנת בחברתם והכי טוב תינוקות. לבריאות ובהצלחה גיא הרדוף

למעלה