איך מתחילים?

איך מתחילים?

אני תושבת ישוב בצפון הארץ בעל עסקים רבים המתבססים בעיקר על תיירות כמו- צימרים,אולמות קטנים לסדנאות, מסעדות, בתי קפה, ספא, גלריות, מוצרים אוטנטיים למקום וכו. בעקבות ההאטה במשק מורגש המיתון גם בקרב בעלי העסקים בישוב שלי. הוצע לי ליחצן את העסקים בישוב על ידי מספר בעלי עסקים המכירים אותי הכרות אישית. אני עוסקת בתחום החינוך, ונמצאת בשלב זה בחופש. למדתי יחסי ציבור בגיל 20 בקורס שנתי. עברו מאז מעל 15 שנה. איך להתחיל? נראה פרוייקט נורא גדול, וצריכה שתעזרו לי לעשות קצת סדר. מודה מראש אני

ron ad

New member
לכזה פרויקט הייתי לוקח איש מקצוע

שלום, לכזה פרויקט הייתי לוקח איש מקצוע ולא לוקח אחריות שכזו: א. אין לך הידע המקצועי (השתנה הרבה מלפני 15 שנה) ב. במדובר במספר רב של בעלי עסקים => הרבה בעיות. ג. עסקים בתחומים שונים => התמחויות במספר תחומים. אתה לא חייב לצאת מהתמונה, אתה הרי מכיר אישית את בעלי העסקים, ולכן תוכל לסייע ליחצן - על תקן איש קשר. רון

מסכימה עם רון, אבל אם ממש חייבים

אולי כדאי לבדל את הישוב הזה משאר הישובים בצפון שגם להם יש צימרים, ספא, גלריות וכו'. תנסו לחשוב על משהו מיוחד, כך שכשיחשבו על הישוב שלכם ישר ידעו מה מייחד אותו. כמו אמירים- צימונות, מצפה הררית - מודטים, עין הוד-אמנים וכד'. אם אין משהו שמייחד את הישוב, אולי אפשר ליזום פסטיבל ייחודי, ולחזור עליו כל שנה.

פ ו ל ק ע

New member
מתקשרים ליעל שביט...

היא היחצנית האלופה של הצפון. יש עוד כמה חבר'ה שעוסקים בתיירות בסגנון שאת מחפשת, למשל אורנה בן חיים. מצטרםת לדעה של שני קודמי בנוגע ליחצן מקצועי - לבד יהיה לך קשה והם (המקצוענים) מגיעים כבר עם רשימת עיתונאים צמודה.

oshpigel

New member
עם כל הכבוד

השם שנתת הוא לטעמי לא משרד יח"צ הטוב בצפון ואני חושב שאני מכיר את התחום לא רע.

oshpigel

New member
יש הרבה

לא רוצה להשמיץ או לעשות יחסי ציבור למשרד אחר אבל יש אנשי יחסי ציבור שלעניות דעתי הם טובים ,אפילו טובים מאוד. פרטים במסרים

saripn

New member
מתקשרים ליעל שביט

יעל שביט מייחצנת את ענף הבקר בישראל - לבשר ולחלב כאחד ועושה עבודת קודש בחשיפת שני הענפים לכל עם ישראל. אלה הם פעילויות חקלאיות הממלאות גם משימות לאומיות מהמעלה הראשונה של פריסת ההתיישבות, תפיסת קרקעות לאום וייצור מוצרי מזון בסיסיים לכל האוכלוסייה. יעל מלווה את הענפים מקרוב ונותנת להם גיבוי ציבורי תומך וחיוני. יוסי מלול - לשעבר מזכיר התאחדות מגדלי בקר וכיום עורך עיתון "משק הבקר והחלב"

למעלה