איך מתחילים?

Shachar85

New member
איך מתחילים?

אז ישבתי אתמול בחוף הים וראיתי אותה מנסה לתפוס גל. טוב, לא כל כך הצליח לה, אבל אחר כך בה אחד אחר ו....וואוו... אני רוצה גם! אז ככה, אני בן 19. מרמת גן. ויצא לי לחשוב כמה פעמים לאחרונה שאני ממש רוצה להתחיל לגלוש. התגובות שקבלתי מחברים היו- "אי אפשר, צריך להתחיל מגיל צעיר יותר" (אולי עדיף להתחיל מגיל צעיר, אבל לא נראה לי 19 זה מאוחר מדי....לא?). או לחילופין "צריך שיהיו לך חברים גולשים כדי שתוכל להתאמן איתם". עם זה אני קצת יותר מסכים ופה הבעייה שלי. אני לא מכיר אף אחד שגולש. רק חשבתי על זה מדי פעם ואתמול שישבתי בים וראיתי איך אנשים מטפסים על הגלים האלה, הבנתי שזה משהו שאני חייב לעשות. אבל בכל זאת, אין לי עם מי להתאמן והפיתרון היחיד שמצאתי (אשמח לדעת אם יש עוד פתרונות) הוא קורס גלישה. יש כזה דבר בכלל? בגיל 19? אם כן, בבקשה תנו פרטים על כזה מקום- איפה? כמה עולה? כמה זמן? תודה סתם מישהו שרוצה לגלוש :)

Fee Fi Fo Fum

New member
אין שום בעיה כנס!.

אפשר להתחיל לגלוש בגיל 19 כמו בכל גיל... כל מה שצריך זה להתאמן הרבה , הנה לך כמה מקומות ללימוד גלישה: www.topsea.co.il - תל אביב www.isa.org.il - (ארגון הגלישה הישראלי) הרצליה חוף זבולון , שם אני למדתי מומלץ. כנס לאתר שם לחץ על קורסי גלישה שם יש מידע על הקורס וטלפונים וכו'. תיכנס לאתרים ותברר , כמובן שאפשר להתחיל גם לבד להתחיל לגלוש אם תגיד היכן אתה אני יביא לך חנויות גלישה במקום מגוריך ולך לחנות ותשכיר לך גלשן.

Shachar85

New member
תודה

אני אתקשר מחר לשאול לגבי קורסים אולי באוגוסט אני אעשה קורס

on the wave

New member
אחי

אני התחלתי לגלוש בגיל 18 בלי קורס בלי כלום והיום אני כבר תופס פינה בלי בעיה כך שמי שאומר לך שחייבים להתחיל מגיל צעיר מאוד הוא סתם מקשקש אולי אם יש לך שאיפה להיות אלוף העולם אז כדי להתחיל בגיל יותר צעיר אבל רובנו גולשים בשביל הכיף ככה שזה לא אמור להיות בעיה אז איך מתחילים? תקנה גלשן פשוט בשביל ההתחלה אחד שיהיה קל יחסית לעמוד עליו לחודשים הראשונים מומלץ לא להשקיע יותר מיד בגלשן הראשון ,תלך לים תמיד כשיש גלים (אל תתחיל כשיש גלים גבוהים מדי )ניתן גם להעזר בהדרכה מקצועית כמו טופסי וכאלה

Shachar85

New member
התקשרתי היום לארתור מארגון

הגלישה הישראלי. קיבלתי קצת פרטים על הקורס והוא נשמע מעניין ובמחיר סביר, רק ש...המשתתפים בקורס הם בגילאי 10 עד 16! הוא הציע לי שיעורים פרטיים- 100 שקל בשביל שעה. הוא אמר ש5 שיעורים יספיקו כדי שאני יוכל להמשיך בעצמי. 500 שקל בשביל 5 שעות...לא קצת מוגזם? יש למישהו עוד רעיונות? אין קורסים למבוגרים? עוד שאלה- נניח שאני כבר גולש. מה קורה אם אני לא מכיר אף אחד שגולש? יש מקום שאפשר להכיר אנשים שגולשים? איך זה הולך? תודה

לא...../images/Emo24.gif

כי אנחנו לא מזיקים. ותמיד אפשר ליצור User name חדש..זה בדיוק תהליך של 2 דקות.

surfaway

New member
עזוב אותך מכל הקורסים

רק בים לומדים לגלוש ולא באינטרנט, מי שבאמת רוצה ימצא איך ללמוד ולא צריך לעשות כסף מרצון הקדוש הזה ללמוד לגלוש. לא צריך קורס - צריך חבר שיודע לגלוש ואם אין כזה אז אפשר למצוא מספיק אנשים בחוף שישמחו לעזור, ואני לא סתם אומר את זה כי יש לי איזה חבר שפתאום בגיל 22, בא לו לגלוש ולא סתם אחרי סרט אלא באמת...

n i s s

New member
עזוב אותך קורסים שמורסים

אני התחלתי לגלוש גיל 23 . לא צריך קורס צריך גלשן ועקשנות אבל הדבר הכי חשוב לפני שאתה נכנס למים זה לקנות גלשן שמתאים לך אני קניתי גלשן קטן מדי וביליתי את הקייץ הראשון שלי על הבטן תקנה גלשן שהוא לפחות 20 ס"מ יותר גבוה ממך . הכי נוח זה פן בורד ולך לים .

למעלה