איך מתחילים?

b a t i a

New member
איך מתחילים?

אני רוצה לסוע לחודש לתאילנד, איך מתחילים לארגן מסלול?

yafa kfir

New member
אז ככה . קניתי ספר - ונסעתי.

עיינתי במטוס קצת - ואחר כך הכל הסתדר. הדבר הכי חשוב שהייתי צריכה לדעת זה היה להגיע לרובע התרמילאים - קוסאן. אולי זו לא דוגמה נכונה - אבל במקרה שלי זה עבד מצוין. מצאתי אכסניה בקלות ולמחרת החלפתי אותה, כל אכסניה מתפקדת כמשרד תיירות קטן למידע הרשמה לטיולים וכו, הכל זול, והיה לי שפע של זמן (הייתי חודש. התחלתי לתעד את קורותי - ולא סיימתי. תוכלי לקרוא את הדף הראשון באתר שלי אם תשלחי לי מסר - הבנתי שעכשיו אסור לפרסם אתרים או מספרי טלפון. עיקר - לנסוע, לנסוע, ולהנות. זה מקום נפלא נפלא.

sela v

New member
ברוכה הבאה

אני שמח לראות אותך שוב בפורום. לא ראיתי אותך מאז שחזרת מהטיול שלך הרבה בפורומים בכלל. דרך אגב אני עדיין צריך להחזיר לך את מפת סימון השבילים של אזור הרי אילת. ולגבי אתרים לא מסחרים אין בעיה לפרסם אותם, ואין בעיה אם את מפנה לדף באתר מסויים אפילו אם הוא מסחרי, והוא קשור לשאלה שנשאלה. לגבי מספרי טלפון זו הוראה של תפוז, שבפורום עצמו אסור לפרסם מספרי טלפון. איפה שאפשר לפרסם מספרי טלפון זה בלוחות, ובכרטיס האישי שלך.

yafa kfir

New member
תודה - סלע

באשר למפה - זה יעלה לך בכוס קפה או תה צמחים - האם הנהלת הפורומים מכסה הוצאות אירוח??? ובאשר להרגשתיבנחית בתאילנד ואיך עבר הים הראשון - הנה זה: http://www.yafakfir.co.il/Thailand/thailand.html חשבתי שבלילות החורף הארוכים אכתוב את זה עד הסוף - אבל הנה החורף חלף הלך לו... אולי בכל זאת אעשה זאת בקרוב. נסיעה טובה.

nuki d

New member
בלי בעיה

אני באופן אישי לא קראתי ולא עשיתי שום בירורים פשוט נסעתי- והיה נהדר. הדבר היחידי שאת צריכה לדעת (לדעתי) : תאילנד מתחלקת לשלושה איזורים : בנגקוק וסביבתה (קנצ'נבורי וכו)- יומיים- שלושה שהות בבנגקוק + שלושה ארבע ימים לשאר הסביבה. הצפון:צ'אנג מאי וכו (מומלץ לעשות טרק ג"יפים לעצלנים או טרק רגלי לפעילים (בסביבות שבוע שהות). ובסוף באיים (קופנגאן קוסמוי, קו טאו והרשימה נמשכת בלי סוף...) ששם הכי כיף להשתקע לשבועיים שלושה ולהנות מהעצלות הבלתי נגמרת. מומלץ לחזור לבנגקוק ליומיים לקניות לפני הטיסה. קחי את הכל בגדר המלצה, מקווה שעזרתי וכמובן הכי חשוב: תהני תהני תהני, גם בשביל אלה שתקועים בארץ...

למעלה