איך מתחילים?

liranush39

New member
איך מתחילים?

היי...

אני מאמנת אישית לספורט ואיכות חיים- ויש לי כבר כמה חברות שמצליחות מאוד יפה...

איך אני משווקת את עצמי ומתחילה ליצור לקוחות?

שלום לך

זוהי שאלת השאלות

לא תמיד מבינים את זה בהתחלה, אבל שווק הוא הפעילות העיקרית של עסק אימון בשנים הראשונות.

אז קחי נשימה עמוקה ותתחילי ללמוד את התחום הזה של שווק. כמה מאיתנו המאמנים הותיקים כתבו מדריכים שעוזרים להתחיל את השווק ולהבין את הכוונים הכלליים בעולם השווק. יש גם קורסים אם תחליטי שלבד זה מאתגר מדי ופחות כיף.

תקראי קצת ואז בואי עם שאלות ספציפיות - נשמח לעזור!

כמו בכל עסק חדש

עלייך להגדיר את האזור הגיאוגרפי בו את מעוניינת לעבוד, את קהל היעד האידיאלי שלך, להפיק לוגו, כרטיס ביקור, לעיתים גם ברושור או חומר שיווקי אחר, ואז לבחון איך להגיע לקהל היעד שלך. אמנם צריך להשקיע זמן ומשאבים, אך אם עושים את העבודה נכון מההתחלה, זה חוסך המון זמן ומשאבים בטווח הארוך.

אוכל לפרט יותר בשיחת טלפון. אם תרצי לשמוע עוד - פני אלי בהודעה פרטית.

יום נפלא,

ארז

לפרסם בפורומים (לבדוק שיתוף פעולה עם תפוז

עסקים למשל-אולי להציע את עצמך בתור אשת מקצוע שתתארח בפורומים רלבנטיים...).

לשים מודעות בחדרי כושר ובמרפאות-באישור מנהלי המקומות כמובן.

פרסום בפייסבוק דרך יצירת דף עסקי מאוד עוזר-ממליצה להזמין אנשים לעשות לך like ולרענן את הדף מידי פעם באימרות שעוזרות ומזמינות דיון, במאמרים מעניינים רלוונטיים.

אפשר לנצל גם את חגי תשרי שקרבים ולשלוח במייל ובפייסבוק ברכה אישית ממך, אולי שכוללת שובר מתנה עם הנחה על הטיפולים.

תלוי באיזה שלב את במובן המקצועי

הי,

האם רק סיימת קורס? האם את מאמנת מתחילה?
אם כן, כל ענייני השיווק הטכניים הם אולי לא המענה הראשוני, אלא דווקא התמודדות מול שאלות מקצועיות, הרחבת ידע מקצועי, לקיחת אימון אישי עסקי כדי להרחיב פרדיגמות שעשויות לתקוע אותך בשיווק ובהתפתחות.

אם את מאמנת מנוסה ורק מחפשת טריקים טכניים של שיווק את יכולה לשלם על סדנאות ללימוד שיווק / לעשות את הדברים הבסיסיים שאנשים כתבו פה / לשלם למישהו שישווק אותך. אבל זה לדעתי החלק היותר קל :)

בהצלחה, אורטל

AlexCoaching

New member
קודם כל לבנות אסטרטגיית שיווק

עוד לפני שאת ניגשת לעבודה בערוצי שיווק שונים כמו (פייסבוק, יוטיוב, פה לאוזן, גוגל, נטוורקינג, שיתופי פעולה).
אנשים עושים את הטעות הזאת של לקפוץ ישר לכל מיני ערוצי שיווק.
בלי שיש להם בכלל אסטרטגיית שיווק.
את זה מומלץ בחום לעשות עם מנטור או יועץ שיווק(יש גם תוכניות ליווי).
בטווח הארוך זה יכול לחסוך הרבה מאוד זמן, כסף ותסכול.

אני בעד לתת בשביל לקבל!

תציעי סדנאות קצרות חינם לקבוצות היעד: נשים? מקומות עבודה?
אולי תציעי למנהלת ביה"ס הקרוב אלייך לתת סדנא חינם למורות? או לסגל קופ"ח הקרוב אלייך?
למרות כל הכרטיסי ביקור/פייסבוק/אתר אינטרנט וכו' שנחשבים כאמצעי שיווק הכרחי בימיינו, אני עדיין מאמינה שלעסק הקטן הכי מתאים שיטת חבר מביא חבר, ובעיקר בתחום כמו שלנו שבו הכימיה האישית מאד חשובה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
תלוי בשלב

כפי שכתבו לך למעלה, גם לדעתי זה תלוי מאוד בשלב ההתפתחות שלך כמאמנת.
קשה מאוד לשווק, כאשר אין לך ניסיון. הניסיון הרלוונטי הוא מה שמאפשר לך לדבר בביטחון ובבהירות על מה שיש לך להציע.
התרשמתי (ואולי לא הבנתי נכון) שאת מאוד בתחילת הדרך. בשלב הזה אני מציעה לאמן לאמן ולאמן. למצוא מתאמנים שמתאימים לפרופיל שאת רוצה, או אפילו לא, ופשוט לאמן, בסכומים סמליים, בחינם, בכל דרך. הניסיון שתצברי יאפשר לך לחדד את היתרונות שלך כמאמנת, במה את טובה, כיצד את עוזרת לאנשים. כל זה תאורטי לפני שהתנסית, ואחר לגמרי אחרי שעשית וראית.
אם כבר עברת את השלב הזה, והניסיון שלך ברור, את יודעת שאת יודעת לאמן את האוכלוסייה שבחרת, וברור לך מה את מציעה - יש מגוון ערוצי שיווק שאפשר להגיע דרכם. העיקר הוא לחשוב מיהם הלקוחות האופטימליים עבורך ולראות היכן הם מתרכזים, כיצד ניתן להגיע אליהם.

למעלה