איך מתחילים? :]

נטלי 100

New member
איך מתחילים? :]

היי,
אני ממש מעוניינת להתחיל לנסות להתעסק עם בצק סוכר (סתם תחביב פעם ב....) לצערי אין לי אפשרות לקחת סדנה כרגע. אז החלטתי להתייעץ כאן :]
איך מתחילים?
אני יכולה לבחור כל עוגה שארצה ועליה לעצב?
איך גורמים לכל החלקים להישאר במקום?
אני יודעת שאני מבקשת פה את כל התורה כולה אבל כל טיפ שימושי יעזור. אני מניחה שאני אתחיל בניסוי וטעיה בכל מקרה:]

Apfelwein

New member
מה שאני עשיתי

(גם אני לא לקחתי עדיין קורס)
זה לחרוש את הפורום ובעיקר את יו-טיוב. יש שם אלפי סרטוני הדרכה, מאיך אופים עוגה, איך מצפים ועד סרטוני הדרכה לפיסולים.
ממש מסבירים שם הכל.

בגדול, העוגות הטובות ביותר לציפוי בבצק סוכר הן עוגות בחושות. כיד הדימיון הטובה- שוקולד, אגוזים, מייפל, וניל עם פירות יער, לימון ועוד ועוד ועוד

הייתי מתחילה משיטוט באינטרנט. בהצלחה!

iWrite

New member
מצטרפת לתשובה ומוסיפה

תקראי פה בפורום בכלים ומידע מאמרים, קישורים ודברים נוספים. אחרי שסיימת לשוטט באינטרנט וביו טוב וללמוד מה שרק אפשר, תתחילי בלקנות בצק סוכר וכלי עזר בסיסיים וכמובן - לפסל ולהתאמן.

איך גורמים לכל החלקים להישאר במקום: קצת מים, קצת מים שעורבבו עם סוכר, קצת קרם רויאל, ואפשרויות דומות

בהצלחה

net the jet

New member
מצטרפת למה שאמרו. למעלה תחת מידע

וכילים יש הודעות נבחרות, יש שם קישור למה שהיה פעם פורום מתחילים-שווה הצצה.

hilatw

New member
מצטרפת למה שאמרו ומוסיפה

שכדאי לך לרשום לך בחוברת סתם לדוגמא איזה כמות Cmc שמים בכמות בצק סוכר כזו או אחרת, כל מני רישומים של קרם חמאה לציפוי, לקאפקייקס הייתי ממליצה לך אפילו לרכוש ספר הדרכה של ציפוי בבצק סוכר כולן כאן ימליצו על דבי בראון אני הלכתי בהתחלה על הגרסה הישראלית בהמלצת אחת הבנות כאן ורכשתי את עוגות שעושות מסיבות, ספר מקסים בעיניי ומפורט מאוד. כמתחילה הייתי ממליצה לך לעבוד עם בצק סוכר סאטן אייס הוא הרבה יותר נוח לעבודה וכמובן לעבוד בחדר ממוזג ולפדר בעזרת אבקת סוכר ולא בעזרת קורנפלור (זה מייבש מאוד את הבצק וגורם לו נזק) גם אני התחלתי בכוחות עצמי ולבסוף החלטתי שאני ממש אוהבת את זה ורוצה להתמקצע אז בהמשך נרשמתי לקורס. שיהיה בהצלחה

למעלה