איך מתחילים?

irit1982

New member
איך מתחילים?

היי חבר'ה... יש לי חברה טובה שסיימה 4 שנות לימודי נטורופתיה. למדה במסגרת הלימודים טיפול מגע: רפלקסולוגיה. היא נורא רוצה להיכנס לתחום אבל המכללה בה למדה אינה דואגת להשמת בוגריה ופניות פרטיות לקופות החולים שיזמה לא זכו להתייחסות. היא נורא מתוסכלת מהמצב ורציתי להתייעץ איתכם איך באמת מתחילים לעבוד בתחום שמצריך אותך כמעט לרוב להיות עצמאי מההתחלה... מודה לכל העוזרים...

ub8

New member
סבלנות

סבלנות ואורך רוח זה שם המשחק. חברתך צריכה שיכירו אותה והדרכים לכך מגוונות. 1. להיות פעיל בפורומים העוסקים בתחום שלה (הפורום הזה זה אחד מהם). 2. להציע שיתופי עם לבתי עסק באיזור מגוריה (מספרות, מכוני קוסמטיקה, מכוני כושר וכיד הדמיון הטובה עליה). 3. אינטרנט - הקמת אתר אינטרנט. ישנם אתרים שמאפשרים פרסום בחינם. אחד מהם הוא זה www.certified.co.il למען הגילוי הנאות, זהו אתר שאני מנהל אותו אך ישנם אתרים נוספים ועליה לחפש אותם. 4.ישנם לא מעט אתרים המאפשרים פתיחת בלוג אישי (חינם). יש אתר שנקרא "עסקים עושים עסקים" וכדאי שתיכנס לשם על מנת להתחיל "להריח" מהו שווק עצמי. לחפש ולקרוא מאמרים בנושא שווק עצמי. והכי חשוב, סבלנות, עקביות, חשיבה חיובית וכמויות נכבדות של אמונה. בהצלחה

dudusapir

New member
השוק מוצף

את זה לא מספרים בבתי הספר! גם לא ממש מספרים ועוזרים לאנשים למצוא עבודה. מה שמענין אותם זה להביא עוד תלמידים שמשלמים ושימשיכו לפרנס אותם וגם זה בסדר! רוב המטפלים עובדים בבוקר בעבודה במשרה מלאה וכחצי משרה בתחום הרפואה המשלימה. אשמח לעזור ולספר לה איך אני מפרסם את עצמי, כתבתי על זה גם באתר שלי. דודו ספיר

אסתר84

New member
היי

יש מקום לכולם.. רק שלא לכולם יש את הסבלנות להיקלט בתחום. ככה יוצא שאתה רואה מטפלים ברפואה משלימה שעובדים בעבודות שונות... סבלנות, סבלנות ועוד סבלנות. גם לעבוד תחילה בחצי משרה זה לא רע. כדי להכנס לתחום ולהיות איש מקצוע מעולה צריך קילומטראז' ואת זה לא משיגים ביום. אגב נטורפתים יכולים להתחיל אומנם ב20.70 ש"ח בבתי טבע ובתי מרקחת אבל שם הם משיגים ניסיון וגם יכולים להכין קרקע - קרי יצירת קשר עם לקוחות פוטנציאלים.
אסתר

מה היא עשתה כל שנות הלימודים?

על מי היא תירגלה מעבר לשעורים בכתה? או: מה יגרום לך לרצות לקבל טיפול מאדם שרק סיים ואין לו ניסיון? מה כן? מטפלים בכל מה שזז: משפחה, חברים, שכנים. בוחרים תחום שמענין ומתנדבים (אוכלוסיה בגיל מסוים, או בעיה מסוימת כגון ילדים, קשישים, הפרעות קשב, פיגור וכד'.) אחרי תקופה, הניסיון מביא להבנה והעמקה בתחום ובהמשך גם להכרה. בנתיים, כדאי למצוא משהו להתפרנס ממנו.. אתר יפה יכול גם לעזור. לגבי הקופות, אם חשוב לה, להמשיך לפנות. אם אין התייחסות- אולי לא הגיעה לאדם הנכון.(לא שהם כ"כ נחמדים, אבל שווה לבדוק)

ינוקא1

New member
מסכים לכל מה שנאמר כאן.

אני יכול להגיד שעשיתי הכל : התחלתי לטפל במשפחה חברים וכל מה שזז , עבדתי בעבודות זמניות במקביל , נכנסתי לתוך מועדון קשישים והצעתי את שירותי תמורת גרושים (הייתי שם חצי שנה ולמדתי המון !), הצעתי טיפולים בקניונים ועוד ועוד. רק בחודשים האחרונים אני עובד במקום שמבחינתי הוא "לראות את האור". היו הרבה חודשים שכמעט לא נכנס לי גרוש לחשבון. להיות מטפל זה תהליך שלם שצריך בשבילו המון המון אמונה והתמדה. אני חושב שזה גם מאוד קשור להתפתחות אישית. מטופלים יבואו רק אם יש לנו איזשהו "כח משיכה" וכדי שיהיה לנו כזה עלינו להיות ראויים לטפל ולעבור איזשהו תהליך. העיקר בהתחלה זה לטפל ולטפל - פחות משנה במה ובמי ותמורת כמה. רק לטפל בכל הזדמנות , למצוא מקומות שאנשים זקוקים לטיפולים ולטפל אפילו במחירים סימליים. יש הרבה חולי סוכרת שזקוקים לרפלקסולוגיה , שהיא תחשוב על דרכים איך להגיע אליהם. בקשר לאתר אינטרנט - ביננו , זה לא מה שמביא מטופלים. גם לא כתיבה בפורום. עדיין הפרסום הכי טוב היה ונשאר מפה לאוזן. לדעתי לא כדאי בהתחלה להוציא סכומים גדולים על אתר ופרסומות מנקרות עיניים. אפשר לפרסם בקטן. כמו כן אפשר לבנות אתר טוב דרך גוגל בחינם לגמרי. כך בניתי את האתר שלי - בקישור למטה. זה מצריך זמן והתמדה , אבל כשלומדים איך לעשות את זה זה שווה.

ub8

New member
אתה טועה לגבי האינטרנט

האתר שלי מביא לי לקוחות. האתר שלי מקודם בגוגל (אם אני למדתי לקדם אותו לבד, אז כל אחד יכול ללמוד לקדם את האתר שלו) אני יודע גם על מספר מטפלים באתר המטפלים שאני מנהל אותו, שגם הם קיבלו טלפונים של לקוחות פוטנציאלים. דרך הפורום בתפוז הגיע אלי לקוח ואני לא מהפעילים הבולטים. מינוף עצמי דרך פורומים, רשתות חברתיות זה לא משהו שאני המצאתי ואין בכלל ספק שזה יעיל. נכון שזה מצריך הרבה התמדה. בהזדמנות, אם יהיו שיביעו עניין, אשמח לכתוב מאמר לפורום על איך לקדם אתרי רפואה משלימה.

irit1982

New member
מסכימה איתך...

בתור מעצבת אתרים, חשוב להשקיע בבניית אתר מרשים ואיכותי. הבעיה שרוב המטפלים מסתפקים מעיצוב "טמפלטי" מאוד לא מושקע וחובבני עקב תקציב דל או סתם חובר מודעות. אתר טוב יכול להביא הרבה לקוחות. תודה לכל מי שהגיב :)

למעלה