איך מתחילים?

איך מתחילים?

אתחיל בסיפור קצר: תמיד רציתי לשחק NHL של EASPORTS מבעיות שונות (בעיקר תאימות של מחשב) נאלצתי לחכות עד שנת 2000 ולשחק רק בדמו מאז התאהבתי במשחק. את ההוקי הבא כבר שיחקתי במשחק מלא ומאז התמכרתי. ESPN עזרו לי בזה וגם 5+ שיכלתי לעקוב דרכם יותר אחרי המשחק המרתק. בגל ה-NHL2000 אהדתי ועדיין את הדאלאס סטארס (שלפי מכתב המנהל די אהודים פה) כמובן ששמחתי לאחר שהתברר לי שזכו באליפות אותה שנה כמו גם האכזבה בגמר לאחר מכן (ועל השנתיים הבאות כולל זו לא ארחיב). אז בקיצור רק בשנה האחרונה נודע לי על קיום ליגת הוקי בארץ בהתחלה נרתתי בגלל שאני לא יודע להחליק, אבל כשראיתי את הפורום אמרתי ששווה לנסות. אז בכלל אפשר (או יותר נכון כדאי) להתחיל בגיל כזה ללמוד להחליק ולהתחיל לשחק.. ואם כן כמה עולה ציוד למשחק? תודה מראש הקוסם

puckman

New member
אוקיי

איך נתחיל... לפי דעתי, קודם כל כדאי לך ללמוד להחליק (דורש קניית רולרבליידס ומגינים, ההשקעה הכי יקרה במובן הכסף) אח"כ כדאי לך לראות אם אתה אוהב את זה (ההחלקה) וגם כן כדאי לך להגיע לרמה בסיסית טובה (עצירה במהירות גבוהה, נסיעה אחורה, יציבות וכו´) אם החלטת להתמיד ואתה רוצה לשחק הוקי. אז כדאי לך לקנות מקל (80-130 במגה ספורט). וזהו נראה לי.

קיר קמט

New member
כמה דברים

הממ , אם עוד לא התחלת עד עכשיו , לא הייתי קונה ישר רולר , אולי אתה חסר כל קורדינציה כמוני ולא תצליח לנסוע מטר בלי ליפול , אולי תמצא חבר שיש לו ותעשה סיבוב או משהו. שלא יהיה לך מקרה עצוב כמו שלי (מזל שלא קניתי , מזל שהיה לי סיבוב אחד נסיון שהיו בו חמישים אנשים שנשענתי עליהם.)

HebrewHockey

New member
כדי להתחיל להחליק אולי כדאי לשכור

לפני שהחלטת אם אתה אוהב את זה מספיק בכדי להשקיע סכומים של מאות וגם אלפי שקלים, כדאי שתיגש למקום שאפשר ללמוד בו וגם לשכור בו רולרים ומגינים במחירים טובים. אם אתה גר באזור המרכז "קרייזי רולר" באזור התעשיה של הרצליה יכול להתאים לך. אני דווקא חושב שאחרי שהגעת לרמה בסיסית של החלקה קדימה, אתה יכול להתחיל לנסות לשחק גם אם לא השתלטת על החלקה אחורה ועצירות הוקי. אולי הקבוצה שלך תסבול... אבל עקומת הלימוד שלך תעלה פלאים - פשוט בגלל שתהיה שקוע במשחק, ותעשה דברים בלי לחשוב יותר מדי.

HebrewHockey

New member
חוץ מזה...

אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני התחלתי להחליק בגיל 30, גם כן כי התאהבתי בהוקי והחלטתי שאני רוצה לשחק, למדתי תוך כדי משחק גם לעצור להחליק אחורה וכל מה שצריך, וויין גרצקי אולי לא יצא ממני אבל אני יכול לשחק בצורה סבירה ולהנות. ואם אני הצלחתי אין סיבה שאתה לא.

MADPUCK

New member
ברוך הבא../images/Emo45.gif

קודם כל, אני שמח לפגוש עוד אוהד דאלאס, (פרו ורבו...) גם אני כמוך בחרתי לאהוד את דאלאס בגלל משחק מחשב (אבל זה היה 98) ובאותה שנה הם גם לקחו את הגביע.. (1999) אז בכלל היה מצויין, אני לא מתחרט... אולי הקבוצה עכשיו נראת לא משהו... (בעיקר בגלל כל השחקנים החדשים שעדיין לא ירדו לעומק המושג, ליהיות שחקן בדאלאס) אבל הגרעין הוותיק נשאר ואני בטוח שזה ישתפר. (למרות שאני גם כמעט בטוח שזה לא יחזור ליהיות כמו ההרכב הקלאסי של 1999) אך.... היו זמנים... איפה ברט הול???
בקשר לשאלה שלך, אני חולק על רב התגובות פה.... אני בעצמי כשהתחלתי לשחק בקושי ידעתי להחליק! קניתי רולר בליידס די עלובות, ושיחקתי עם חברים... אני לא מציע לך להתחיל ללמוד להחליק ואח"כ להתחיל לשחק, (אלא אם כן אתה ממש לא יכול לעמוד עלייהם...), איך שאתה מצליח לזוז קצת, קח מקל (רצוי להתחיל עם ציוד זול באמת, מקל FIGHTER של רוסס בהחלט יספיק) אה כן וחברים שישחקו איתך... זה חובה... לבד זה לא אותו דבר. אם כל התנאים האלה מתקיימים במהירות גדולה מאוד אתה תדע לנסוע... ואח"כ גם לעצור לנסוע אחורה ולעשות את כל הדברים שאתה רואה בטלויזיה!!! הכי חשוב זה רצון... אם אתה באמת אוהב הוקי כמו שאתה אומר.. לא צריכה ליהיות לך שום בעיה. ובקשר לגיל זה באמת לא חשוב.. אני התחלתי בגיל 16 ואני כבר משחק בכלל לא רע יחסית... אם אתה באמת רוצה אתה תצליח!!! !! GO STARS

תודה על העזרה..

אני כנראה אתחיל עם נסיונות על רולר, כי בפעם האחרונה שאני זוכר את עצמי על גלגלים, זה אמנם לא נגמר על הרצפה, אבל זה רק כמעט ולא זזתי. ייקח לי מספיק זמן ללמוד על רולר, אז אני מניח שאתחיל עם זה אח"כ כבר אנסה להתקדם רציתי לדעת מה הרמה הבסיסית של נסיעה על רולר כדי להתחיל לשחק... אבל אני רואה שהדעות מגוונות בכל אופן שוב תודה על העזרה וגם על העידוד הקוסם

power play

New member
הרמה הבסיסית

זה דבר שונה לכל אחד..בהתאם ליכולות וגורמים אחרים.. בעקרון בהקשר להוקי אפשר להגיד שהרמה הבסיסית.. היא להשאר במשחק;לא לעמוד במקום יותר מדי, לדעת לנסוע ביתר דיוק ולהגביר ולהוריד מהיריות טוב. (דעה אישית) כל החבר´ה שהצטרפו אלינו בעפולה..בואו תכתבו את הרמה הבסיסית לדעתכם.. זה יהיה מעניין.

למעלה