איך מתחילים?? מתיעצת.

איך מתחילים?? מתיעצת.

קנינו בית בערך בן 20 שנה שצריך הרבה עבודה, בעיקר עיצוב פנים. הריצפה, קירות, הכל ככה בסדר אבל ישן ומיושן. אחרי הרבה פיטפוטים ושיחות עם אנשי מקצוע נהייתי כל כך עייפה פיזית וגם נגמר לי חוזה השכירות בדירה, אז כבר עברנו אל הבית והעברנו את כל החפצים בלי לעשות שום שיפוץ.
אני מסתכלת מסביב ולא נח לי עם הקירות עם צבע דהוי עם הריצפה הישנה, המוכר גם השאיר את התריסים ואת הוילונות הירוקים (ירוק גבעול) משנת טרמפפו. אולי אם אוריד אותם ואכבס יראו יותר טוב אבל כרגע אני מרגישה שלא נח לי. אני לא יודעת איפה להתחיל.
באיזה חדר מתחילים? חדר ילדים? סלון? אולי חדר העבודה שלנו כדי שנוכל לעבוד בנוחיות? להתחיל בצביעה או בריצפה?
אין לי שום קצה חוט רק הרבה רעיונות ורצונות ולא מצליחה להוציא לפועל.

gOLDqUIN

New member
מתחילים...

בחדר הכי ריק. או בחדר שמצבו הכי גרוע.
האם אתם מתכוונים לעשות הכל לבד או להביא בעלי מקצוע?
&nbsp

אני רוצה כמה שיותר להביא אנשי מקצוע למשימות הגדולות כמו

ריצפה חדשה וצביעה. הרעיון הוא שיגמר מהר רק שגם זה מפחיד אותי כי עבדתי עם אנשי מקצוע בבית הקודם ותמיד דחו את סיום הפרויקט. אז למצוא אנשי מקצוע אמינים ולחפש המלצות זה גם חצי פרויקט.
מבחינת חדרים, החדר הכי "ריק" זה חדר השינה של הקטנצ'יק. הוא רוצה חדר משלו אבל מפחד להשאר לבד בלילה. אז חשבתי לעשות לו חדר צרפתי תמונה של החדר כמו שהוא עכשיו והחדר שאני חושבת עליו.

gOLDqUIN

New member
מכיוון שבחרתם

לעבוד עם אנשי מקצוע, אני מציעה שתקחו מעצב/ת פנים ותתייעצו בקשר לכל הדברים שאתם רוצים.
אני משערת שתקבלי גם הצעות לגבי בעלי מקצוע.
בהצלחה

חדר כרגע

אני לא מצליחה להעלות תמונות מהסלולרי. הנה תמונה של חדר זהה מהאינטרנט
רק שאצלי יש שני חלונות על אותו קיר.
הדלת הסגורה מובילה לחדר ארונות גדול יחסית שיוכל גם לשמש כחדר משחקים (הבן שלי לא צריך חדר ארונות) וגם בחדר ארונות יש חלון זהה לחלון בתמונה והוא בהמשך של אותו קיר.
גודל חדר השינה: 4 מטר על 3.5 מטר.

חדר שחשבתי עליו

חשבתי על חדר כזה עם מקום להרגע. הילד שלי היפר אקטיבי ואהבתי שיש כאילו נדנדה בחדר שינה, לשבת עם ספר להרגע. אני רוצה במקום נדנדה להחליף עם כיסא-ערסל תלוי. אבל אני מסתכלת בתמונה ורואה הרבה "פלסטיק" ולא ברור לי אם כדאי.
מבחינת מיטה - חשבתי שבמקום מיטה יהיה מזרון. והמזרון - אני אצפה אותו בצבעים זהים לצבעים של החדר והוא יהיה חלק מהחדר או שאזיז אותו הצידה משך היום ובלילה נוציא אותו.

ערסל כזה במקום נדנדות שבתמונה. איך לוודא

שהחיבור לתיקרה עומד במישקל של ערסל פלוס ילד. זה גם משהו שאני צריכה לוודא לפני שאני מתכננת את זה.

למעלה