איך מתגברים?<??

נאוה40

New member
איך מתגברים?<??

חמש וחצי שנים של ביחד, חמש וחצי שנים של אהבה מטורפת הוא רווק אני גרושה + 3, דבר שלא הפריע לאותן חמש וחצי שנים לפרוח ולהתעצם. הפרשי הגיל שנראו לכולם בלתי אפשריים - לא היוו מכשול (הוא צעיר ממני בשנים רבות) היתה זוגיות פשוט מדהימה, מספקת, ואפילו היתה הצעת נישואין במהלך קשר זה. הכל היה נראה מבטיח וקסום... עד אותו יום בו גיליתי שאיני האחת והיחידה... פרק א' שלי (הנישואים) הסתיים בגלל בגידה שלו, למה זה היה צריך לקרות גם בפרק ב'??? למה אין להם את התבונה, המוסר והאומץ לבוא ולומר את האמת, לסיים יפה ומשם להמשיך הלאה??? כואבת, כועסת, פגועה, חוששת מהעתיד, לא מאמינה!!! אז איך בכל זאת ממשיכים מפה הלאה???

a n a t i 3 3

New member
פשוט ממשיכים....

מותר לכאוב, לכעוס, להתאבל על הקשר שנגמר... אבל חייבים להמשיך!!! כאב הבגידה הוא כאב נוראי, ברגע שתביני שלך אין יד ורגל באותם מעשים ניבזים של בני זוגך לשעבר... ההתגברות תהייה יותר קלה והאמון בעצמך ובעולם כולו תחזור ובגדול. האמיני בעצמך, ביופייך החיצוני והפנימי (כן, מכירה אותם טוב), בחוכמה שלך ובכלל במי שאת!

נאוה40

New member
האם כל הגברים כאלה???

למה אין להם את האומץ פשוט לבוא ולומר די זה נגמר? האם האשמה בי? אני הופכת בדבר מספר ימים ומנסה להביו מה קרה פה במה היה חלקי לכל המצב העגום הזה שנוצר ולא מוצאת ולו סיבה אחת קטנה לרעתי!!! ענתי יקרה אני מקבלת את מה שאת אומרת רק בראש - בלב זה תקוע עמוק יותר ומסרב לקבל את ההגיון. הכל עוד טרי וכואב... וכמה שאני מנסה להסיט את מחשבותיי מנושא זה איני מצליחה. נמצאת במערבולת של מחשבות וזכרונות מציפים אותי גם ביום וגם במעט זמן שאני מצליחה לישון. אני מאמינה שזה מצב זמני ושזה יחלוף רק שזה קורה נורא לאט!

רות 2

New member
א.

לא כל הגברים כאלה ב. אל תחפשי מה לא בסדר אצלך ...כי את בסדר גמור ג. אולי ק במקרה נפלת מן הפח אל הפחת בנוגע לסוג הטיפוס.. אל תשליחי זאת לגבי העתיד ד. אמון קשה לבנות אך בלעדיו ... בעתיד לא תיתכן מערכת יחסים תקינה ... זה כואב זה עצוב אבל .............. עם הזמן הכאב יכההה ... וזכרי לאורך כל הדרך מגיע לך יותר טוב! הרבה הרבה יותר טוב!.. וזה עוד יגיע

לילי301

New member
נאוול'ה..עשית זאת פעם אחת..ברור...

שתוכלי לעשות זאת פעם נוספת.... "להרים ת'ראש מעל המים..." מחזקת אותך...מבינה ומזדהה

ב ה י ר

New member
לא שזה יעזור להקל על הכאב

אבל אם תבדקי עמוק בפנים תביני שזה היה שם וסרבת לראות. קשה לי להאמין במקריות. בדרך כל אנחנו משחזרים את מה שמוכר לנו...משום מה זה גורם לנו להרגיש "בטוחים". מקווה שתתאוששי מהר.

"לבוא ולומר את האמת"

כשבן הזוג שלנו מסתיר מאיתנו דברים זה בדרך כלל מעיד (בין השאר) על כך שנתנו לו את התחושה שיש דברים שלא נקבל אם הוא יבוא ויגיד.אם פעם אחר פעם אנו חווים שקר מצד בני הזוג שבחרנו לעצמנו כדאי שנבחן עד כמה הבהרנו להם שנקבל כל אמירה מצידם והם לא צריכים לחשוש לומר את האמת כפי שהיא.

תלתלית3

New member
דעתי

גברים זה עם פחדן. קשה לו להודות באמת רגע לפני. גבר עוזב רק אם מישהיא מחכה לו בחוץ. בגידה מתחילה בו ונגמרת בו. אבל, פער הגיליים בניכם והיותו רווק כנראה בסופו של דבר זימנה זאת. למה לא נישאתם? ילדים משותפים? אגב גם אני ההיתי בסרט הזה פעם אחת עם האקס.

זה מעניין מה אמרת

למה לי ניראה שהם אחול שילינג בקרבות ..במלחמה ובמעשי גבורה.. הם אחלה שהם בעסקים..יודעים לצאת לקרב..כמו שצריך אם כל האביזרים.. אבל בנוגע ליחסים בין אישיים ..במיוחד עם נשים..משהו נידפק.. משהו..אפס לא עובד כמו שצריך.. הלב ..האומץ..והפה..לא מסונכרנים.. אבל שמגיע ..לאמא שלהם לילדים שלהם, ולרכוש שלהם אין כמוהם במלחמה ואומץ.. אז מה לא עובד נכון..כשמגיע ליחסים עם נשים? מה?

תלתלית ,למה להכליל?

הדיעה שלך על העולם הגברי לוקה בחסר . יש גברים פחדנים בדיוק כמו שיש נשים פחדניות!

למעלה