איך מתגברים?

איך מתגברים?

היי, אני לא יודעת מאיפה בדיוק להתחיל, אבל המערכת יחסים שלי ובן הזוג בקרשים, והוא לא ממש רוצה להרים אותה משם... מצד אחד, אני כבר כלכך רוצה להיות בלעדיו, מצד שני, כלכך קשה לי המחשבה לא להיות איתו, זה נשמע אולי לא כלכך הגיוני אבל ככה אני מרגישה... אני רוצה שהוא יילחם עליי, והוא כנראה לא רוצה... אנחנו גרים יחד, עד עכשיו אני החזקתי את הדירה שלנו, הוא התחיל לעבוד רק בתקופה האחרונה, ואני לא יודעת איך לצאת מהיחסים האלה... {הדירה על שמי, כולל החשבונות וכו'.} אני הייתי שמחה אם היינו נשארים יחד, אבל לא גם לא רוצה להיות עם מי שלא רוצה אותי... בקיצור, איך עוברים את זה?! זה החבר הראשון שלי ואנחנו יחד כבר 6 וחצי שנים... {אני בת 23 והוא בן 25}... תעזרו לי...

chenby

New member
פשוט עושים את הצעד

מקבלים החלטה ופועלים. המחשבות שאת מתארת מזכירות לי מאוד את המחשבות שהיו לי לפני כמה שנים.. הרצון הזה שילחם עליי.. יקירה, זה לא זה.. כשאת רוצה שמישהו ילחם עלייך זה אומר שמראש אין שם זוגיות יש מלחמה. אין צורך במאמץ, יש צורך בלהרפות.. לאהוב לא מצריך שום מאמץ יקירתי. ואת יכולה לאהוב אותו ולחשוב עליו בחיוך, ולחשוב על עצמך בחיוך שאת יותר חשובה לעצמך, ולהיות שמחה וצוחקת יותר חשוב לך מלהיות במקום שבו את כבויה. כל השאר סיפורים. בהצלחה.

גל1 האחת

New member
אני מזדהה עם הבעיה שלך ../images/Emo24.gif

ומבינה את המקום שאת נמצאת בו ואם קראת קצת בשרשור שפתחתי תביני על מה אני מדברת. המקום שבו את ואני נמצאות הוא מקום לא טוב וההרגשה של 'כל כך רוצה להיות בלעדיו, מצד שני כל כך קשה לי המחשבה לא להיות איתו' ההתלבטות כאן היא או להמשיך עם זה בידיעה שימשיך להיות לי רע ולא טוב ואני לא מסופקת מהקשר ואני ימשיך להיות עצבנית ומתוחה או לא להמשיך ולעצור הכל וכן יהיה לי קשה בתקופה הראשונה אבל מכאן יהיה לי הרבה יותר טוב את צריכה להיות עם מי שעושה לך טוב ומה שעושה לך טוב מקווה שעזרתי תאספי כוחות קבלי החלטה ותעברי את זה

seeyou

New member
איך עוברים את זה?! פשוט-עוברים לקשר אחר

כפי שאני מבין לפחות במערכת הזאת לא תצליחי לשנות הרבה אחרי כול כך הרבה שנים אתן לך עצה חינם
תרדי מהחלום :"אני רוצה שהוא יילחם עליי"...זה קורה לרוב בסיפורים. "עד עכשיו אני החזקתי את הדירה שלנו"
-את גידלת פרזיט. למה שהוא ישתנה? יוסי

איך אני יכולה..

להיות עם בחור אחר כשאני חושבת עליו... איך משחררים? ואני בבלאגן בגלל הדירה גם... אוי, הייתי מוכנה להעלם עכשיו...

seeyou

New member
"הייתי מוכנה להעלם עכשיו."../images/Emo12.gif?-זה ילדותי

בחיים ישנם הרבה בעיות את קיבלת את החיים במתנה על מנת לחיות ולהינות כמה שאפשר. האושר שלך תלוי רק בך ולא באף אדם אחר. "איך אני יכולה להיות עם בחור אחר כשאני חושבת עלי"? את יכולה לחשוב עליוכול החיים. זה אסור שימנע מליצור קשר עם אחר-אחרים בהתאם לנסיבות או צרכים. זה שאת רוצה בו זה לא מספיק הייה? נגמר? מתחילים חשבון חדש. לכול בעיה יש מספר דרכים לפתרון.ו

אייבורי

New member
אי אפשר לעזור לך

את צריכה ללמוד להתמודד עם צער ועצב. בכל מקרה כדאי ללמוד, כאשר הופכים תלותיים באדם זה חונק אותו עד בריחה וזה משאיר אותך בחוסר אונים.

מלודי6

New member
עוברים מצורת חשיבה לדרך של מעשים

חשבת? הגעת למסקנה שלא טוב לך ככה? את רוצה לחיות בלעדיו? את רוצה לדעת איך יוצאים ממערכת היחסים הזאת? את רוצה לברר מה את עושה לגבי הדירה? תתחילי לשאול את עצמך עכשיו שאלות שהתשובה עליהם תהיה מעשית. איך את גורמת לדברים הללו להתקיים? ותבצעי אותם. את יכולה לגרום להרבה דברים להתקיים, לכל מה שתלוי בך, אבל ישנם דברים שאת יכולה לרצות מפה ועד הודעה חדשה, אבל אין לך אפשרות לשנות אותם, כי הם צריכים להתבצע לאחר שינוי חשיבה שלא אדם אחר, ולכן את צריכה להתאים את צורת החשיבה שלך בעניין הזה למציאות, ולקבל את העובדה שכנראה זה לא יקרה, ופה כמובן אני מתייחסת למשפט שכתבת "אני רוצה שהוא יילחם עליי". תעזבי את הפחדים של הקושי לחיות בלעדיו. לפעמים אנחנו מעצימים בצורת החשיבה שלנו את מה שיכול להתקיים אילו, ומרוב הפחד אנחנו מונעים עצמנו מלנסות. ברוב המקרים שמנסים למרות הקושי, מגלים ש"השד" לא היה כל-כך נורא, אלא יותר הפחד מ... ואני לא ממליצה לקפוץ ישר לקשר. אם יוצא ואת מכירה מישהו חדש – אל תפסלי, תצאו תבלו, תהנו, תראו איך יתקדם משם, אבל לא להכנס מראש בכדי להפתר מתחושות תסכול וחוסר.

karmma

New member
אמרת שהוא לא רוצה אותך?

את לא רוצה והוא לא רוצה, אבל אתם ביחד האם פיספסתי משהו או שפשוט יש פה נצלן?

חשש מוגזם מכאב

לפעמים כשיש פצע או דלקת, צריך ניתוח כואב כדי לרפא. רע לך ביחסים, מכתיב החשש מהתמודדות מכתיב לך את התנהלותך. ככה את רוצה שהחיים שלך ייראו? חיים שבו את לא קובעת את גורלך אלא רק הפחד משינויים והחשש מהתמודדות עם הכאב? אני מציע לך להפסיק להגיד "אני רוצה א', אבל מצד שני ב' אבל מצד שלישי ג', ומצד רביעי אני רוצה שהוא יהיה משהו אחר מכפי שהוא... נו, די עם זה... פעם היית ילדה, היה מותר. קחי אחריות, תפנימי בגרות ותיפרדי ממנו. ומה קשורה הדירה בכלל?????? זה מה שיגרום לך להחליט כך או כך? תהיי קצת יותר רצינית בקשר לחיים שלך..

למעלה