איך מתגברים?

ילדת 91

New member
איך מתגברים?

אני מתנדבת במד"א ולפני חודשיים וחצי יצאתי עם מתנדב בוגר מאוד אהוד בתחנה אחרת באזור שלי. את המתנדב הזה מלא אנשים אהבו ואין אחד באזור שלא הכיר את השם שלו. בכל מקרה... הייתי מאוהבת בו עד מעל לראש, והוא היה הראשון שלי... אחרי חודש הוא זרק אותי (בטלפון...) ונפגעתי בטירוף... בעיקר כי לא ידעתי למה הוא זרק אותי. הוא לא אמר, הוא פשוט סינן אותי כ לאותו יום ובסוף הוא התקשר ואמר שהוא לא רוצה אותי יותר. הבנאדם נראה לי זהב כשיצאתי איתו, למרות שכולםםם אמרו לי שהוא בחור מסוכן שלא כדאי לי להיות איתו. לא הקשבתי לאף אחד... בתחילת הקשר הוא היה מקסים. לקח אותי למקומות, קנה לי דברים, התקשר בלי סוף. אחרי כמה זמן הוא כמעט הפסיק להתקשר, ואני הייתי זאת שבד"כ התקשרה. ראינו אחד את השנייה כמעט כל יום מתחילת הקשר, היינו מה שנקרא "תקועים אחד לשני בתחת". ואהבתי כל דקה איתו. אחרי שבועיים ככה הוא התחיל במקום להחמיא לי, לתת לי הערות. הערות על הגוף שלי, הערות על המראה שלי, על השיער שלי. הוא היה בא אליי ומסדר לי את המכנס, את השיער, אומר לי מה ללבוש מה לא ללבוש... פשוט ככה... ואני נתתי לזה להימשך... לא עמדתי על שלי... כי אהבתי אותו כ"כ. עכשיו אחרי הפרידה שלנו, עבר שבוע והתחלתי לצאת עם ****, החבר הנוכחי... זה שאני כ"כ מאוהבת בו!! זה שאני מתה עליו וחושבת עליו כל הזמן. אנחנו כבר חודשיים וכמעט חצי יחד. אז למה, לעזאזל, כשפגשתי את ****, האקס, היום במסיבת חנוכה של מדא שאליה הגיעו כללללל הארץ, הרגשתי רע כ"כ?! התעלמתי ממנו לחלוטין, והוא עשה את אותו הדבר (אם יצא לו לראות אותי כי די ברחתי ממנו...=\). אני לא מאוהבת בו, אנחנו לא ביחד יותר ממה שהיינו ביחד (היינו חודש אנחנו לא יחד חושדיים וחצי...), אבל עדיין אני מרגישה את הלב שלי קופץ כשאני רואה אותו... איך להתגבר?! ולדבר איתו זה לא אופציה... ניסיתי לעשות את זה בטיפשותי הרבה... לא הלך... איך שראיתי אותו היום התקשרתי לחבר שלי ואמרתי לו כמה אני אוהבת אותו וכמה הוא חשוב לי וכמה כיף לי שיש לי אותו. אז הוא אמר שכנ"ל (משומה בחורים לא יכולים להגיד "אני אוהב אותך" ליד בחורים אחרים... בעיות נפשיות... חע), ומה קרה? אז אמרתי שכלום, אבל הוא התחיל עם "נו מה קרה? אניודעת שמשהו קרה. את מי ראית במסיבה?" ואני כזה "את ****..." ואני מזה מקווה שהוא לא נעלב... כי תכלס עכשיו הוא יודע שאני עדיין מרגישה משהו כלפי האקס שלי... כאילו... בערך... לא מרגישה משהו, אבל.... נו אתם מבינים... מה עושים כדי לשכוח? מה עושים כדי שהלב שלי לא יפול כשאראה אותו פעם הבאה?

רגש זה רגש

אין מה לעשות. זה לא אומר שיש לך אהבה אליו, היה לך רגשות ורגשות לא נעלמים מהר... יכול לקחת אפילו שנים!! פשוט להתעלם מהמקרה הזה, יכול להיות שהפגיעה שלו עדיין כואבת לך ואת צריכה להתנקות מיזה ולחשוב שהוא לא עשה לך את זה כי הכוונה שלו הייתה להרע לך, אלא הוא אדם כזה וזה האופי הלא נחמד בלשון המעטה שלו... ואת בכלל בכלל לא קשורה למעשה המגעיל שהוא עשה... ונ.ב. כל הכבוד על ההתנדבות במד``א! /tapuzforum/images/emo24.gif

חמודה...

באמת כמו שאמרו מעליי רגש זה רגש ואי אפשר להתעלם ממנו לחלוטין... אבל מה שאת כן יכולה לעשות זה פשוט לתת לזמן לעשות את שלו, בנתיים תצאי תבלי תכירי בנים אחרים, כדי שתשכחי מהאקס אולי אם תעשי איתו שיחה ותגידי לו כל מה שאת חושבת ולפרוק הכל בפנים שלו ואז להסתובב וללכת.. אולי יעזור... ואת יכולה לעשות רשימה של כל מה שאת שונאת בו ואת כל המגרעות שלו ולחשוב רק על הרשימה הזאתי... רציני אולי זה יעזור לך אבל דברי על זה דברי והרבה עם החברות, פה בפורום, אבל דברי אל תשמרי בלב כי ככל שאת מדברת יותר ומוציאה יותר כעס ונקרא לזה מן "תסכול" - ככל שהוא יוצא ככה חושבים עליו פחות זאת בכל זאת דעתי

ילדת 91

New member
יש לי חבר חדש...

שאני נמצאת איתו יותר מפי שתיים זמן מאשר הייתי עם האקס, ואני מאוהבת בו עד מעל לראש. זה לא העניין הזה... זה פשוט כל פעם שאני רואה את האקס הלב שלי קופץ... ואני לא מבינה למה!! ואני לא יכולה לדבר על זה עם החבר שלי, כי הוא יקח את זה כ"היא עדיין חושבת עליו? היא עדיין מאוהבת בו? היא לא אוהבת אותי?" כי ככה הבנאדם הזה חושב... =\

shirlove

New member
קרה לי משהו דומה

לפני חודש בערך ראיתי את האקס שלי במקרה בקניון(לא דיברנו),וכל הלב שלי התחיל לפעום ברמות ונלחצתי...(יש לי חבר שאני פשוט אוהבת מאוד מאוד),וזה היה מוזר לי(כי עבדתי עם האקס שלי אחרי הפרידה ואף פעם הלב שלי לא נפל,ופתאום שראיתי אותו במקרה אז כן),והרגשתי לא נעים כלפיי חבר שלי-אבל ידעתי שאת האקס שלי אני לא אוהבת כבר...כי כשעבדתי איתו הרגשתי רגיל כלפיו,לא כלום...רק חיבה של ידידים וגם זה לא.אז הבנתי שכנראה זה מההפתעה של לראות מישהו שלא תיכננתי לראות אותו-מישהו שבעבר היה לי משהו איתו(היינו חצי שנה ביחד-נפרדנו כי לא הסתדרנו-לא בצורה מלוכלכת או מסיבה מלוכלכת).מישהו שאהבתי.... לא הסתרתי את זה מחבר שלי-דיברנו בלילה-וסיפרתי לו שראיתי את האקס שלי...הוא שאל אותי אם זה עשה לי משהו-אמרתי לו שהרגשתי מוזר...אבל שאני לא אוהבת את האקס שלי בוודאות!והוא גם יודע שאני עבדתי עם האקס שלי(עבדתי עם האקס שלי עוד בתקופה שהכרתי את חבר שלי לראשונה).אמרתי לו שהייתה לי תחושה מוזרה כזו ,אבל זה עבר...ושאני אוהבת אותו(את חבר שלי). אם מפריע לך שאת מסתירה את זה מחבר שלך,ואת לוקחת את זה בצורה של להסתיר,ולא משהו שעבר על פרק היום...אז תדברי עם חבר שלך,כי כנראה זה דבר שאת לא לוקחת כשיגרה.מה זאת אומרת?שאני עבדתי עם האקס שלי-לא הרגשתי צורך להגיד לחבר שלי-"היום האקס שלי היה בעבודה"-כי לקחתי את זה ברגיל,האקס שלי מבחינתי היה ברגיל,חלק מהחבר'ה בעבודה.אבל כשראיתי את האקס שלי במקרה-זה לא היה ברגיל והרגשתי צורך להגיד את זה לחבר שלי. הכל עניין של תחושה, אם זה מעיק עלייך ,תספרי את זה לחבר שלך

זמנית12

New member
קוראים לזה

מבוכה. וזה כל כך מוכר לי... אם את כבר לא אוהבת אותו - אז אין לך רגש אליו. אבל את נבוכה מהסיטואציה לראות בן אדם (אם לדייק, לפי הסיפור שלך - די בן ז....) שלא בא לך לראות. וכבר רצים לך סרטים בראש - לגשת אליו או לא, הרי אתם מכירים, לדבר איתו או לא, אחרת - מה הוא יחשוב? אז ככה. להתעלם. אפילו בהפגנתיות. לעבר לצד השני של כביש. אל תערבי את הרגש, תחשבי עם הראש. הוא פגע בך. לא מגיע לו שתדברי איתו. התפתלתי ככה שנה (אותם פרפורי הלב שאת מתארת), ולא מהרגש אלה מחוסר יכולת להתמודד עם המבוכה - לא לדבר עם הבן אדם שפעם ידעתי הכל עליו וכמו שאת מתארת - "היינו תקועים אחד לשני....." ועכשיו - מה אגיד לו?! לשמחתי החרא עבר למקום אחר וזו הקלה ענקית עבורי. המשיכי לחיות. בכוח. שימי ז....... והפרפורים - זה זמני. השקיעי בקשר הנוכחי. בהצלחה. זמנית.

shirlove

New member
יכול להיות

שאת הרגשת מבוכה, אבל זה לא בהכרח לחץ של מבוכה. כשאני ראיתי את האקס למשל-זה לא היה מתוך מבוכה...זה היה מתוך התרגשות לראות מישהו שפעם אהבתי...שפעם הוא אהב אותי.זה יותר נכון...להגיע לנקודה שבה שני אנשים שפעם היו הכי קרובים זה לזו...היום זרים זה לזו. וכשלא אמרנו שלום(זה לא כי הוא היה חרא אליי או אני אליו-בקשר אהבנו מאוד ולא היה פה עניין של מי יותר טוב היה בקשר),כשלא אמרנו שלום זה רק בגלל שהקשר נגמר עם מתח...שהקשר נקטע כשהייתה אהבה...בגלל שלא הסתדרנו-אבל הייתה אהבה. לא כל פעם שהלב נופ לתחתונים-זה ממבוכה.לפעמים זה משאריות של רגשות,או לפעמים פשוט באותו רגע הזכרונות צפים... אבל היא לא צריכה לקחת את זה קשה...כי זה קורה...קורה כשקשר נגמר עם אהבה,לרוב.

למעלה