איך מתגברים על קשר

• פותח הנושא RM43
  • פורסם בתאריך

RM43

New member
איך מתגברים על קשר

שנמשך שנתיים? איך ממשיכים הלאה? איך אני מצליח "להרים " את עצמי בחזרה? זה קשה בעיקר בגלל שאנחנו עדיין גרים יחד ( לחודש הקרוב ) ובעיקר כאשר הצד השני "משחק " איתך ואומר שהוא יודע שהוא עושה טעות בזה שהוא החליט להיפרד , אבל כרגע הוא לא יכול .........בלה בלה בלה אני מנסה להתנהג באדישות ולהראות לו שאני בסדר ואני ממשיך הלאה אבל , לעזעזל , זה כל כך קשה להיות אדיש למישהו שאתה אוהב
ולשחק משחקים. אהבה זה דבר כל כך קשה

עודד א

New member
לאט לאט לאט

אני אולי יכול לסייע מניסיון. זה מאוד מאוד לא פשוט (בייחוד אם הוא גר איתך באותה הדירה...
) אבל אפשר לבכות קצת ולהתגעגע למה שהיה. קצת. לזכור למה נפרדתם. הרבה. ללכת קצת ברגל, כדי להוציא לחצים ולהתאוורר. ובייחוד - להיות עם חברים וקרובים, כדי שיעטפו בחום, אהבה והבנה. שמאלצי קצת, אבל עובד כמו ענק! ובנוגע למשחקים ושוב מניסיון - מרגיז. מאוד. גם אותי מדהימה העובדה שבחור שכל כך אהבת והאמנת בו, בבגרותו וביושרו מתנהג לעיתים כמו ילד בן 6. אבל סיפרו לי שזה חלק מהמשחק ומתהליכי ההתמודדות שלו. שיהיה. אני למדתי לא לשחק את המשחק. הוא מעוניין להמשיך אותו? שיבושם לו! אני לא שם. מקווה שקצת עזרתי. רק טוב

© Tweety ©

New member
*מזדהה*

נותנים לזמן לעשות את שלו,הוא מרפא בסוף כל פצע. תן לעצמך את הזמן תפנק את עצמך,תנסה להפגש איתו כמה שפחות,תהיה עם חברים שלך,תצא תבלה תהנה. ואתה יכול גם להתגעגע וגם לבכות ולהיות עצוב לכל דבר יש את תקופת האוול שלו. אבל זה יעבור הזמן הוא התרופה הטובה ביותר. תרגיש טוב.

:(

תן לו את הזמן שלו... כמה שזה נשמע קשה (ובאמת קשה), תחשוב שזה פסק זמן, שים את החיים עד עכשיו (איתו) באריזה יפה ותחכה לרגע הנכון לפתוח אותה (אם בכלל) יקח לך זמן, אני מבטיחה, כשמשהו אמיתי... הוא לוקח זמן אבל תהיה חזק ותעשה דברים שגורמים לך להרגיש טוב (מאוד חשוב לא להשתעמם בזמן הזה... אתה רק תחשוב עליו) בהצלחה

תזרקי אותו!!!!!!!!!!

את חיבת להבין שאת צרכה להיות הראשונה בכל דבר בחיים ,אחותי אל תחכי למחר שלא יהיה לך מאוחר !!!! אולי בדלת ממול ישנו את הגבר שראוי לך ,

למעלה