איך מתגברים על זה?

איך מתגברים על זה?

האוסידי שלי משבש לי את החיים. אני מרגישה שאני מזניחה הכל, ודרך ההתמודדות שלי היא פשוט לשכב במיטה ולהירדם. קשה לי עם הדברים הכי בסיסיים בחיי היום יום. אפילולקום לצחצח שיניים גורם לי לתחושה שאני צריכה לאבוף את עצמי ולעשות את זה. שום דבר לא בא בטבעיות.
האוסידי שלי סובב סביב ניקיון ופחד שאני עושה דברים לא טובים שפוגעים באחרים בהקשר של ניקיון. כשאני מתחילה לנקות אני חוזרת על כל פעולה מלא פעמים ועדיין נשארת במצוקה, מחשש שאולי עשיתי משהו לא טוב בכוונה. המצוקה הזו גורמת לי פשוט להימנע מלהגיע למצב שבו אני נאלצת לנקות וככה אני פשוט מזניחה הכל.
אני מרגישה שהטיפול של ה cbt לא עוזר, והוא גם נורא יקר, ככה שזה גורם לי להרגיש שאולי כדאי לוותר על התהליך. הכדורים שהתחלתי לקחת קצת מרגיעים מבחינה פיסית של דפיקות לב מהירות, אך לא עוזרים מבחינת הטקסים והמחשבות.
אני מרגישה שאני חייה בשביל להעביר את החיים ולא כדי להנות מהם, וזה עצוב לי. למישהו יש עצה טובה?

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

הייתי בדיוק במקומך, אם הטיפול הסיביטי לא עובד כדאי להתיעץ עם המטפל על טיפול אחר ויש טיפולים אחרים. אני מציעה לך לשלב דברים שיעלו את הסרטונין, מבילוי נחמד עד סרט טוב כדי שלא תכנסי לעצבות. בקשר לנקיון עם הזמן זה יעלם מבטיחה, תני לכדורים גם זמן

למעלה