איך מתאמנים?

• פותח הנושא sd321
  • פורסם בתאריך

sd321

New member
איך מתאמנים?

על מנת ללכת לשחק בארה''ב בצורה מקצועית אני בן 17 האם זה לא גיל מאוחר להתחיל?

zipfer

New member
שמע...

אני בן 16... אני משחק כבר שנה בערך פה בארץ... אני לא חושב שכרגע אני יכול לשחק ברמה של תיכון בעמדה כל שהיא... אולי רסיבר ואם כן אז כמובן שלא פותח וגם זה אני לא יודע... הייתי אומר שיש כאן כמה שחקנים אצלנו ברמה טובה של תיכון..... תתאמן.. תשתפר... בוא לשחק איתנו בימי שישי בספורטק... בשבילי לשחק בקולג' division 2 זה יהייה חלום שהתגשם...

uri8h

New member
האם חשבת לשחק בימי שישי קודם

לפני שאתה בונה קריירה בקולג' אולי כדאי לשחק איתנו לראות איך הולך לך, איזה תפקיד אתה יכול לשחק או משהו כזה, אולי אפילו להצטרף לליגה ואולי ללמוד דבר או שניים. חוץ מזה יש לקבוצות גם אימונים שתוכל להפיק מהם משהו...

sd321

New member
הייתי רוצה..

אבל אני מירושלים ואין לי איך להגיע.. אם אני יבוא באוטובוס לא יהיה לי איך לחזור..

Lablabla

New member
כן,

מים, שתי חולצות - אחת כהה אחת לבנה (לחלוקה לקבוצות)

בוא מחר לגן סאקר ב-7:30

שלום! בהנחה שלא שלחתי לך מסר אישי, ולא ראית את ההודעה הקודמת אז בוא מחר (שלישי) לגן סאקר ב-7:30 ונתחיל לשחק! אנו מנסים לארגן קבוצה בי"ם. חוץ מזה באופן כללי אני נוסע כל יום שישי מי"ם לת"א בשביל לשחק. אני לא יכול להתחייב על חזרה, אבל בכיוון אחד תמיד יהיה לך מקום. עידו.

Yo-man

New member
היה אצלינו את אורי...

שבגיל 25 (אם אני לא טועה) נסע ללמוד בארה"ב, עשה את המבחנים לתפקיד הגנתי בקבוצת הפוטבול של המכללה, עבר את כל השלבים אבל בסוף ויתרו עליו (אני לא זוכר אם זה היה בגלל מכשול השפה או רקע מועט מידי בפוטבול וחוסר הבנה של המונחים ומהלכים בסיסיים, מבחינה פיזית הוא התאים להם בכל מקרה). אה אומר שיש סיכוי אם אתה מספיק טוב, לומד מהר ומכיר את המשחק ממש טוב (או מוכן ללמוד). אבל כמו שהציעו - קודם בוא לשחק קצת אח"כ תעשה תוכניות גדולות...

IdoKazma

New member
איפה יש אימונים

אני בן 15 מפתח תקווה. איפה יש מקום אימונים למתחילים ומתי?

uri8h

New member
ימי שישי בספורטק בת"א

תגיע בימי שישי שעה 11:30 לספורטק ותצטרף למשחקים

Yo-man

New member
רק לא השבוע...

השבוע יש משחק "ראווה"
בראשל"צ

למעלה