קודם כל אם היא יקרה לך ואת אוהב אותך כל הדברים האלו צריכים להגיע בטבעיות.... את לא צריך להבטיח פשוט גש קנה זר פרחים קח אותה לביתקפה שב איתה תחזיק לה ת`יד תשוחח תעניק לה תשומת לב שמגיעה לה ותתחיל להרגיל את עצמך לתת מעצמך אחרת.....תשאר לבד משום שבחורות לא רק רוצות להעניק רוצות חזרה זה דו סיטרי ולא חד
להיות עם מישהיזה מתוך כייף מתוך רצון להעניק אל תבטיח אל תדבר פשוט תעשה תראה לה שאתה אוהב תראה לה שאיכפת לך ויש כל כך הרבה דרכים לעשות את כל זה זה לא גדול עליך או על אף אחד אחר מדובר במחוות שלך אליה ועבור שניכם יחד סתם הצעה ללכת לטייל איתה יד ביד לאורך החוף להביא פרח לומר מילים יפות להחמיא לה לפרגן תנסה זה לא תורה מסיני ***ואגב השם הוא טאי !!!***
שמע היא באמת לא בשבילך היא חמה מידיי רוצה אהבה רוצה ריגושים אתה צריך איזה מנדרינה מקולפת לידך או צנון מה שתבחר יש את כל פירות וירקות העונה רק מה שהיא תהיה כמוך.. כזו שכחנית וחלומנית ויהיה לכם אחלה בחלה יחד בהצלחה
הסכת ושמע (אחחח תמיד רציתי לרשום את זה הגשמת לי חלום!) ככה לזה שאתה לא מצליח להגיע בזמן לכלום יש פתרון קל קח את השעוןשעל היד שלך כוון אותו 15 דקות אחורה ...מבטיח לך שאתה תגיע בזמן אחורי זה לזה שאתה שוכח את העולם אתה יודע כמה אנשים היו מתים לעשות את זה(בינינו?).... אבל שוב זה אומר לי שאתה עושה משהו מסויים אתה נותן לו את מלוא הריכוז וזה יפה תכונה יפה רק אפשר תמיד לערוך הפסקות ובין לבין לתת תשומת לב לעוד דברים נזק מזה לא יגרם... לגבי אלף שרוצה לעזוב אותך תשמע נשים צריכות תשומת לב ואוהבות את זה וישנםדרכים קלות לעשות אתזה כמו למשל: פרחים כרטיס ברכה טלפון סתם באמצע היום לכמה דקות שם המשחק ידידי הוא תשומת לב תלמד להעניק את זה ואתה תיהיה בסדר גמור!!!
האם זהו משחק לדעתך? האם אתה שולח פרחים ו/או מתקשר ו/או שולח כרטיס ברכה מתוך רצון לספק את תשומת ליבה של אהובתך????? אם כן, זה מאוד גרוע... הרי צריך אתה לעשות את זה לא על מנת לשחק את ה``משחק``, אלא משום שאתה באמת רוצה לתת לה, להעניק לה, ל א ה ו ב אותה. וידוע לי, שאתה באמת רוצה.. נראה שדבריך לעיל התפרשו לא נכון על ידי, או נכתבו באופן שגוי על ידך. אשמח לתיקון, דרלינג אוההבבבבתתתת