איך משתנים?

• פותח הנושא kiwi
  • פורסם בתאריך

kiwi

New member
איך משתנים?

אני לא מצליח להגיע בזמן לכלום, שוכח מהעולם כשאני נכנס למשהו. א` רוצה להפרד ממני כי אני שוכח אותה

כל שינוי...

בא מתוך החלטה שלך עם עצמך ושתהיה שלם עם הרצון הזה תוכל לעשות את השינוי כשמאוד רוצים משהו המטרה מקדשת את האמצעים..... בהצלחה

kiwi

New member
אבל זה מאוד קשה

בעוד חצי שעה אני נפגש עם א. הלוואי ויכולתי להבטיח לה לא לשכוח אותה יותר. אבל אני חושש שזה יהיה לרמות אותה

tairon

New member
למה אתה חושב שלילי..

קודם כל אם היא יקרה לך ואת אוהב אותך כל הדברים האלו צריכים להגיע בטבעיות.... את לא צריך להבטיח פשוט גש קנה זר פרחים קח אותה לביתקפה שב איתה תחזיק לה ת`יד תשוחח תעניק לה תשומת לב שמגיעה לה ותתחיל להרגיל את עצמך לתת מעצמך אחרת.....תשאר לבד משום שבחורות לא רק רוצות להעניק רוצות חזרה זה דו סיטרי ולא חד

kiwi

New member
אני חושב שלילי כי

כבר שנה שאני מנחם אותה, מתנצל, מסביר. נמאס לה. היא רוצה שאני אבטיח להיות קצת איתה גם כשאני עסוק, אולי זה גדול על

tairon

New member
קיווי

להיות עם מישהיזה מתוך כייף מתוך רצון להעניק אל תבטיח אל תדבר פשוט תעשה תראה לה שאתה אוהב תראה לה שאיכפת לך ויש כל כך הרבה דרכים לעשות את כל זה זה לא גדול עליך או על אף אחד אחר מדובר במחוות שלך אליה ועבור שניכם יחד סתם הצעה ללכת לטייל איתה יד ביד לאורך החוף להביא פרח לומר מילים יפות להחמיא לה לפרגן תנסה זה לא תורה מסיני ***ואגב השם הוא טאי !!!***

kiwi

New member
תודה טאי

כבר 3 אני רץ אליה נדבר בלילה. (מזל שהאינטרנט כזה איטי ומתנתק ואי אפשר לשקוע בו:)

קיו תקשיב

שמע היא באמת לא בשבילך היא חמה מידיי רוצה אהבה רוצה ריגושים אתה צריך איזה מנדרינה מקולפת לידך או צנון מה שתבחר יש את כל פירות וירקות העונה רק מה שהיא תהיה כמוך.. כזו שכחנית וחלומנית ויהיה לכם אחלה בחלה יחד בהצלחה

kiwi

New member
אני אלוף העולם בלכבות שרפות ולהשאיר את הגז פתוח

אני יכול לפייס אותה אבל אני צריך להציע לה שינוי אמיתי ביחס שלי לדברים שבהם אני שוקע

tairon

New member
קיווייייי

הסכת ושמע (אחחח תמיד רציתי לרשום את זה הגשמת לי חלום!) ככה לזה שאתה לא מצליח להגיע בזמן לכלום יש פתרון קל קח את השעוןשעל היד שלך כוון אותו 15 דקות אחורה ...מבטיח לך שאתה תגיע בזמן אחורי זה לזה שאתה שוכח את העולם אתה יודע כמה אנשים היו מתים לעשות את זה(בינינו?).... אבל שוב זה אומר לי שאתה עושה משהו מסויים אתה נותן לו את מלוא הריכוז וזה יפה תכונה יפה רק אפשר תמיד לערוך הפסקות ובין לבין לתת תשומת לב לעוד דברים נזק מזה לא יגרם... לגבי אלף שרוצה לעזוב אותך תשמע נשים צריכות תשומת לב ואוהבות את זה וישנםדרכים קלות לעשות אתזה כמו למשל: פרחים כרטיס ברכה טלפון סתם באמצע היום לכמה דקות שם המשחק ידידי הוא תשומת לב תלמד להעניק את זה ואתה תיהיה בסדר גמור!!!

kiwi

New member
תודה תאי

אני באמת אשתדל לעשות הפסקות, אבל יש לי בעיה אמיתית עם תשומת לב. אני לא אזכור להסתכל בשעון/להתקשר/לעשות הפסקה.

tairon

New member
תקשיב

גש תקנה שעון עם יומן ותכניס בו דברים וברגע שיגיע הזמן זה יצלצל לך אחרי זמן מה אתה פשוט תתרגל לענין הצעה פשוטה פתרון

moran.l

New member
שם המשחק???

האם זהו משחק לדעתך? האם אתה שולח פרחים ו/או מתקשר ו/או שולח כרטיס ברכה מתוך רצון לספק את תשומת ליבה של אהובתך????? אם כן, זה מאוד גרוע... הרי צריך אתה לעשות את זה לא על מנת לשחק את ה``משחק``, אלא משום שאתה באמת רוצה לתת לה, להעניק לה, ל א ה ו ב אותה. וידוע לי, שאתה באמת רוצה.. נראה שדבריך לעיל התפרשו לא נכון על ידי, או נכתבו באופן שגוי על ידך. אשמח לתיקון, דרלינג ;-) אוההבבבבתתתת

למעלה