אני אישית לא משקיעה הרבה בלבלינג, רק כשממש אין מה לעשות ברמה שלי. אם נגיד לוקח 10 רמות בין כל החלפת ציוד, זה יכול לקחת אצלי עד חודשיים (כשאני ממש לא משקיעה באימונים) לעלות את ה10 רמות האלה.
איזה שלב את ? איזה קווסטים עשית לאחרונה ? זהו איך אפשר למכור ? שמעתי שצריך NX CASH בשביל להקים חנות. ואם כבר את עומדת שם אז צריך המממממממון סבלנות כדי למכור - כי עד שמוצאים מישהו שרוצה לקנות זה סיוט לדוגמא - אני פעם ביום אחד הצלחתי למכור 400 Squishy Liquids 200 עלים, 150 ענפים - במחיר של מאה מזוס כל אחד - עשיתי איזה 80 אלף מזוס - ולפני כמה ימים נסתי שוב למכור אף אחד לא היה מוכן לקנות כלום, זה המון מזל וגם אם יש לך כל היום לשחק - לצערי אני לא יכול לשבת כל היום לשחק אז אם אחרי איזה חצי שעה אף אחד לא מוכר אז אני נאלץ למכור לשחקן של המחשב.
ואחרי שפתחתי אותה אני לא נשארת לבהות במסך עד שמישהו יקנה, אני פותחת לפני שאני הולכת לישון או לעשות משהו אחר. הקווסטים האחרונים שעשיתי לאחרונה הם של העיר הקוריאנית, יש לי איזה קווסט אחד לעשות שאני לא יכולה בינתיים כי צריך להרוג master death teddies. ואני רמה 62.
בלוחם שלי ורמה 18 וחצי בקוסם שלי. התחלתי לשחק רק לפני חודש...אז אני לא חושב שעדיין יש לי סיכוי שם בעיר החדשה כמה זמן את משחקת כבר? מתי זה כבר בטוח לנסוע לאורביס ? (אני מתכוון מבחינת מפלצות שלא יקרעו אותי?)
אפשר להגיע ל60+ בהרבה פחות זמן, אני לא עשיתי בכלל PQ. לא בקרנינג ולא בלודי. וגם עוד לא יצא לי לנסות את אורביס... אני עכשיו 62, עד כמה שאני מתה להיות כבר 70+ זה לא יהיה בחודש וחצי הקרובים. מתישהו באמצע יוני אני אגיע לזה.