איך משפרים חפצים?

איך משפרים חפצים?

nanab2

New member
עם מגילות

עם נגיד יש לך מגילה 100% לנעליים אז בטוח שהיא תעבוד לוקחים את המגילה לחפץ שרוצים לשפר מקווה שעזרתי

G4aRa

New member
*

לובשים את החפץ לוחצים i ואז E ואז גוררים את המגילה מ i ל E (לחפץ שרוצים לשפר)

nanab2

New member
לפחות אני אמרתי מה זה עושה../images/Emo3.gif

אני סתם צוחק

SimsY

New member
אבל השאלה היא מה זה שווה

הרי כל כמה רמות שעוברים מחליפים ציוד אז מה שווה להשקיע בציוד הנוכחי המון כסף במגילות אם אתה יודע שאתה לא תחזיק את הציוד הזה עוד הרבה זמן ?

זה שווה ברמות גבוהות שלוקח יותר זמן לעלות רמה

אני אישית לא משקיעה הרבה בלבלינג, רק כשממש אין מה לעשות ברמה שלי. אם נגיד לוקח 10 רמות בין כל החלפת ציוד, זה יכול לקחת אצלי עד חודשיים (כשאני ממש לא משקיעה באימונים) לעלות את ה10 רמות האלה.

כמו צ'אט. פוגשים אנשים אונליין.

ואני עושה קווסטים, עוזרת לפעמים לכאלה ברמות יותר נמוכות, לפעמים אני הרבה שעות אונליין אבל רק נמצאת בחנות מוכרת דברים...

SimsY

New member
כן גם אני אוהב קווסטים

איזה שלב את ? איזה קווסטים עשית לאחרונה ? זהו איך אפשר למכור ? שמעתי שצריך NX CASH בשביל להקים חנות. ואם כבר את עומדת שם אז צריך המממממממון סבלנות כדי למכור - כי עד שמוצאים מישהו שרוצה לקנות זה סיוט לדוגמא - אני פעם ביום אחד הצלחתי למכור 400 Squishy Liquids 200 עלים, 150 ענפים - במחיר של מאה מזוס כל אחד - עשיתי איזה 80 אלף מזוס - ולפני כמה ימים נסתי שוב למכור אף אחד לא היה מוכן לקנות כלום, זה המון מזל וגם אם יש לך כל היום לשחק - לצערי אני לא יכול לשבת כל היום לשחק אז אם אחרי איזה חצי שעה אף אחד לא מוכר אז אני נאלץ למכור לשחקן של המחשב.

כן, חנות זה עם כסף אמיתי

ואחרי שפתחתי אותה אני לא נשארת לבהות במסך עד שמישהו יקנה, אני פותחת לפני שאני הולכת לישון או לעשות משהו אחר. הקווסטים האחרונים שעשיתי לאחרונה הם של העיר הקוריאנית, יש לי איזה קווסט אחד לעשות שאני לא יכולה בינתיים כי צריך להרוג master death teddies. ואני רמה 62.

SimsY

New member
טוב אני רק רמה 29

בלוחם שלי ורמה 18 וחצי בקוסם שלי. התחלתי לשחק רק לפני חודש...אז אני לא חושב שעדיין יש לי סיכוי שם בעיר החדשה כמה זמן את משחקת כבר? מתי זה כבר בטוח לנסוע לאורביס ? (אני מתכוון מבחינת מפלצות שלא יקרעו אותי?)

30../images/Emo87.gif

אפילו 35+. בעיקרון- תעשה טובה לאנושות ותשאיר את הקווסטים של 30+ עד לרמה 36- אחרי הPQ של לודי למיניהם. 36 עד 40 אלה שלבי מעבר ושיעמום גדול.

התחלתי את הדמות שלי באוקטובר

אבל אני לא דוגמא, אין לי הרבה זמן לשחק וכשאני משחקת אין לי סבלנות להתאמן לאורך זמן.

SimsY

New member
יחסית למישהי שאין לה סבלנות להתאמן

את ברמה גבוהה מאוד!! בשביל רמה 62 צריך כמה מליונים של ניסיון

התחלתי באוקטובר, זה המווון זמן.

אפשר להגיע ל60+ בהרבה פחות זמן, אני לא עשיתי בכלל PQ. לא בקרנינג ולא בלודי. וגם עוד לא יצא לי לנסות את אורביס... אני עכשיו 62, עד כמה שאני מתה להיות כבר 70+ זה לא יהיה בחודש וחצי הקרובים. מתישהו באמצע יוני אני אגיע לזה.

SimsY

New member
כן מצד שני זה הגיוני

אני משחק רק חודש ויש לי לוחם ברמה אוטוטו 30 וקוסם 18 על הסף של 19.

לקח לי הרבה זמן להגיע ל 30

לא עשיתי PQ. ניסיתי פעם אחת, חטפתי טראומות
ככה זה כשנכנסים ל PQ בלי לקרוא אף מדריך לפני.

למעלה