איך משפיע מזג האויר

תמי57

New member
איך משפיע מזג האויר

קודם כל בוקר טוב לכולם. מאחלת שבוע שקט, רגוע. מנסיוניכם, מה קורה אם יש סערת גשמים, ברקים ורעמים ביום שמתוכנן טקס סיום ?

3תיתי

New member
אצלינו ביטלו השבעה בגלל גשם

ואחר כך עשו טקס, אבל ללא נוכחות הורים

תמי57

New member
תודה 3תיתי

אז בוודאי הבן יודיע... אישית, אני מקווה שיתקיים. אני מאד אוהבת את ההתרגשות שבטקסים למיניהם.

3תיתי

New member
מבינה אותך לגמרי

אני עוד מבואסת מטקס סיום מסלול שהתבטל, בגלל המלחמה.

2mia

New member
הטקס של בני החייל התקיים בגשמים-

החיילים קפאו ואנחנו עמדנו בחוץ עם המטריות. כל כך ריחמתי על החיילים בסוף מסע של 90 קמ.

אימשל2

New member
טקס קבלת כומתה של הצנחן

היה בגבעת התחמושת תחת גשם ירושלמי. למזלנו, היתה הפוגה קצרה במהלך הטקס, כך שרק טיפטף ולא ירד גשם זלעפות. לפני ואחרי היה מבול. טקסי שריון למניהם עברנו בעיקר בקיץ, תחת השמש הקופחת של האיצטדיון בלטרון. חוץ מסוף צמ"פ שהיה תחת הרוח העזה והזרזוף של צפון רמת הגולן. בקיצור, נראה לי שרוב הסיכויים שלא תפספסו את הטקס.

2mia

New member
לאימשל2 לא נשכח את הטקס

של בנינו בגשם. היה כל כך קשה לראות אותם רועדים מקור.

אחד הטקסים שלנו

היה ביום גשום בלטרון. לוקחים מטריה ועומדים תחתיה. מסכנים החיילים שצריכים לעמוד בקור ובגשם. לא נראה לי שיבטלו טקס כל-כך חשוב בגלל גשם. רק אם תיהיה סערה נוראית. אבל בואו נישא תפילה שהשבוע ירדו גשמים רק בלילה.

תמי57

New member
החזאים צופים סערה סערה

ברד, רעמים, ברקים.... יהיה "מעניין"

תמי57

New member
אם בשמש קופחת עסקינן

כתבתי מכתב למ"פ לגבי העובדה שבילינו את הטקס האחרון בלטרון כ-3 שעות בשמש הלוהטת, שלא לדבר על החיילים אחרי מסע שלא היה להם אזור אחד מוצל שם יכלו להסתתר מהשמש. והסבים וסבתות המבוגרים... זה היה עינוי ! למי שזו הפעם הראשונה בלטרון, בוודאי היה קשה מנשוא. אם רק היו מתריעים, בוודאי היו מצטיידים בכובעים, אולי אפילו שמשיות. לא קבלתי מענה...

מאקי

New member
יום רביעי הקרוב?????????

מטקים וצמפ מסימים.. אני חושבת............. אין לי מושג מתי לך יש?????????? ההמנ לא הגיעה עדיין... ובמסגרת הצבא שלנו איננו יודעים דבר. אני חושבת שאם אגיע אז נפגש.. ולא תוכלו.. תמי ואמא של יוד האחר.. אולי לפגוש את אבאשלו ואחשלו................... לי לצערי יש התחיבויות בלתי מוזזות ליום רביעי הקרוב. תלבשו בגדי סקי. בכל מקרה.

תמי57

New member
כן יום רביעי הקרוב

18:00 בערב. מי זאת "אמא של יוד האחר" מאקי ? איזה מזל שאני לא זורקת כלום. פולניה שכמותי. יש לי סוודר חם חם

מאקי היי!

הסיום שלנו הוא בשעה 13.30 ושלכם כנראה אחרינו. כך שאם ניפגש אז ביציאה שלנו וכניסה שלכם. מקווה שתגיעי כי הטקס כל-כך מרשים שחבל לפספס. האם יש עוד הורים שמגיעים ביום רביעי לסיום קמ"ט?

מאקי

New member
אני כבר לא מבינה כלום.....

עכשיו .. כלומר לפני שעה הוא אמר ששלנו ב 13.30 ושאשנה את כל היום בהתאם... שהיתה להם כעת שיחה והודיעו שצמפ זה בשעה 13.30 מאוד רציני הצבא הזה. מאוד. אם ביום שני בלילה אני עוד מזיזה... סדנאות פגישות ועוד לפי גחמנות של מפקד הטקס. באמת לא רציני העניןן הזה. את מי אפשר לשאול.......????????????????? יש לך רעיון??? ואפם זה ב13.30.. אז אני יוצאת מפה בבקר... אז בטח שנפגש בכניסה יציאה. זה באולם נכון??? הם לא השתגעו להושיב אותנו באמפי החמוד שלהם.... ןואל תדאגי יש עוד הורים שמגיעם.. לקמט .. בטוח..

מאקי..שוב היי!

אנחנו קיבלנו הזמנה בדואר שב13.30 יש באחד האולמות טקס קבלת תעודות סיום קמט וב16.00 טקס סיום קמ"ט באמפי. אז באמת לא יודעת מה קורה. רק שיהיה בכל זאת מזג אויר נעים כמו היום. בכל אופן שיהיה לכם בהצלחה ומרגש.

למעלה