איך משנים את הנאחס

איך משנים את הנאחס

בעלי פוטר מעבודתו שוב אחרי חצי שנה (היי-טק). איך שהוא אני מרגישה שיש איזה אנרגיה לא טובה שאולי מפריעה לו בתחום הזה. מה אני יכולה לשנות בבית, להוסיף, או מה להקפיד שלא יהיה על מנת לנסות לגרום לשינוי. תאריך הלידה שלו - 21/1/71

בוקר טוב אישה שלצידו

איך משנים את הבאסה? מתייחסים לפיטורים כאפשרות חדשה, כחלון לדרך חדשה שמגיעה שלא הייתם יודעים עליה אם לא היו הפיטורים, כמשהו טוב! הוציאי מהבית כמה שיותר דברים שאינם בשימוש יותר, שאינם מועילים יותר, כל מה שקשור ל"מה שהיה". עשי עבודת מיון קפדנית בנושא הזה, זו דרך נהדרת לזמן דברים חדשים לחיים... בהצלחה

המשך...

מה בדבר הוספת חפצים מסויימים, צבעים מסוימים בכיוון מסויים בבית או הקפדה שלא יהיה עץ או מתכת במקום מסויים בבית ? קראתי לפני זמן מה ספר בנושא פנג שוואי ועשיתי שירטוט של הבית עם האיזורים האחראים על תחומים שונים בחיים, פשוט קצת קשה לי להפוך את התיאוריה למעשה ואני אשמח לקבל עזרה בזה.

או קיי... הנה כמה דברים...

מראה או אקווריום, או מפל קטן באזור הקריירה סמלים וחפצים שמסמלים עבודה, קריירה בכיוון הרצוי אזור חברים עוזרים הוא אזור שיכול לתמוך בקריירה הניחי באזור זה קריסטלים, סמלים דתיים או רוחניים, כמו "חמסה" למשל,חפצים ממתכת, בעלי צורה אלפטית, עגולה. אלה אפשרויות, בחרי מתוכן את מה שנראה לך אם תצייני במה בדיוק את מתקשה ביישום התיאוריה אולי אוכל לעזור... בהצלחה

למעלה