איך משלמים לקורס של DRIVER 2B???

יש לי סקר בשבילכם! תענו בבקשה!

שתי שאלות לי אליכם: 1. מה יותר מלחיץ? טסט או תאוריה? 2.לאחר כמה זמן עברתם תאוריה? בפעם הראשונה,שנייה וכו'? 3.איזה טסט עברתם? 4.איפה אתם גרים ומי המורה שלכם לנהיגה, בית ספר?

gilka

New member
תשובותיי

1. בשבילי היה יותר מלחיץ הטסט. 2. תאוריה ראשונה 3. טסט ראשון 4. אני גר בת"א ולמורה שלי לנהיגה קראו איציק. הוא היה שייך לאיזהשהוא בי"ס לנהיגה אבל אני הגעתי אליו דרך אחרותי, ככה שלא עניין אותי הבי"ס ואני לא יודע.

Queen From Mars

New member
.....

1. מה יותר מלחיץ? טסט או תאוריה?אותי הלחיץ יותר טסט 2.לאחר כמה זמן עברתם תאוריה? בפעם הראשונה,שנייה וכו'?בפעם ה-1 3.איזה טסט עברתם?טסט 5 4.איפה אתם גרים ומי המורה שלכם לנהיגה, בית ספר?במושב בדרום,למורה שלי קראו בני

RT30

New member
תשובות

טסט קצת יותר מלחיץ אבל האמת היא שאין שום סיבה להלחץ... תיאוריה ראשונה טסט ראשון חדרה בי"ס אוטו, מורה אריה אלטמן... אחלה מורה!

M o l

New member
הנה שלי

טסט הרבה יותר הלחיץ אותי תיאוריה ראשונה טסט שני המליצו לי על המורה אז לא עניין אותי הב"ס שלו.

סנטה

New member
או קיי ...

1. לא יודע עוד לא עשיתי אף אחד מהם , יום שני יש לי תיאוריה ! 2. עוד לא עברתי 3. כנ"ל 4. אילת , אייל - מורה טוב!

Kido2222

New member
אמממממ זה שלי...

1. ת'אמת, מהטסט נלחצתי יותר אבל בזמן הטסט לא הייתי לחוץ... 2. פעם שנייה, היו לי 5 טעויות.. שאלו אותי שאלה שלא ראיתי בחיים! 3. טסט שני... 4. בהרצליה, המורה הראשון שלי( שדרך אגב מניאק לא נורמלי..) עמיר טלמור( מבית ספר מיכל), ממליץ בחום לא ללמוד אצלו... והמורה השני שלי רון טורוק, מבית ספר קריסטל, המורה לפי דעתי הכי טוב בארץ... הוא לקח אותי, עשיתי שלושה שיעורים כולל שיעור לפני טסט ועברתי.

lmstriX

New member
חחח הכל אצלך זה ב-2

MasterD_iL

New member
כמובן שטסט...

2, ראשונה. 3, שני 4, אני גר באילת ולמדתי בבה"ס נתיב 2000.. ושם המורה שלי היה אלון אומן.

funnydog

New member
נרשמים ומתחילים

בהתחלה 2 שיעורים זה חינם עד שאתה גומר ואז אתה מתקשר ומשלם בטלפון עם ויזה.

למעלה