איך משלבים ?

ניקולי

New member
איך משלבים ?

נסיעה ארוכה וגמילה מטיטולים ? כפי שכבר סיפרתי השבוע..התחלנו בתהליך
עד כה הולך פ'סדר....
יש פיספוסים פה ושם אך מאוד משתדלים להתמיד
אתמול נסענו לקניון ואורפז היתה בלי טיטול, בדרך ברח לה PIPI והיא הודיעה "עשיתי PIPI" לא נעים, אך לא נורא...(כמו הפירסומות של פעם חחח
לא נעים לא נורא).., בכל אופן זו רק ההתחלה וסביר להניח שיהיו עוד כאלו ...
בעוד כחודש אנחנו מתוכננים לנסוע לאילת, היא כבר תהיה בתהליך גמילה חודש ימים + האם לשים לה טיטול לנסיעה הארוכה ? או להסתמך על כך שבדרך תהינה עצירות ונאפשר לה לפשפש
?

יש לך עוד חודש...../images/Emo178.gif

תראי איך היא מתקדמת ואז תוכלי להחליט. בנסיעה הרי יהיו עצירות,אז אולי אפשר יהיה לאפשר לה לנסוע בלי חיתול.

קודם כל חודש זה עוד המון זמן...

אם נראה לך שהיא תישן בדרך (אני לא יודעת באיזו שעה אתם מתכננים לצאת) אז תשימי לה חיתול כמו ששמים לפני שהולכים לישון בבית (אם היא עוד תהיה עם חיתול לשינה). אם לא, אז אפשר גם שתשב על מגבת עבה ולהסביר לה שזה רק למקרה שיברח (כי לפעמים עוד בורח). אני לא בעד להחזיר חיתול, אבל זה כמובן תלוי בילד ובשלב הגמילה שבו הוא נמצא
טיול נעים

מללנ

New member
ממשיכים כרגיל

אנחנו נסענו עם הקטנצי'ק שבוע אחרי שהתחיל גמילה. לקחנו בגדים להחלפה בתיק קטן ולא בתא מטען והשקנו לא מעט עצים בדרך היה סך הכל ממש בסדר יש עצירות וזורמים עם הילדים. כפי שעושים כשהם רעבים או צמאים

adidimom

New member
סביר להניח שעוד חודש הפספוסים יתאזנו...

את תראי היא תפתיע אותך. בכל מקרה הרבה עצירות מתוכננות לפיפי, לשים שקית ומעל מגבת על הכסא בטיחות לכל מקרה. והכי חשוב, תהנו בחופשה!!!

אילתית 2

New member
יקירתי את מקדימה....יש לך עוד חודש

עד לנסיעה עד אז ב"ה הגמילה תהיה יופי ותתבסס
כשתגיעי לגשר תעברי אותו...תראי איך מתקדמת עם הגמילה אם יש עוד בעיות פספוסים אז לשים טיטול גמילה (פול אפס) ואם וכמו שאני מקווה הגמילה כבר תהיה מאחוריכם והכל יהיה בסדר
אז שימי שעוונית על הכסא בטיחות ובזמן העצירות תדאגי שתעשה..מקסימום עוצרים באמצע הדרך ומשקים את גלגל האוטו

ניקולי

New member
יש הבדל בין בן לבת

ההבדל שאני מוצאת זה שאכן בנים "מוציאים ומשקים" לעומת זאת בנות צריכות לשבת מה שמצריך אותן להתיישב "בשדות זרים" ולא תמיד הן מסכימות לשבת לפשפש.. בחוץ (ללא אסלה). נכון יש לנו עוד זמן חודש ימים הוא מספיק זמן ומאוד יכול להיות שתפתיע (עלתה בי התרגשות קלה)... מקווה באמת שכך יהיה
תודה רבה רבה אתן מקסימות.

אילתית 2

New member
בטח שיש הבדלים ../images/Emo9.gif

אבל יש לי גם בת ולא רק בן
והיא גם עושה בדרכים כשצריך...
עוצרים בדרך...אני מחזיקה אותה באויר (היא לא אוהבת לשבת בכריעה) גב שלה אליי נתמכת עליי עם הגוף שלה והרגליים שלה באוויר אני מחזיקה לה אותם..ועושה

בעניין הזה אני ממש חולקת על דעתך...

אני הרגלתי את הילדות בגיל מאוד צעיר, לעשות פיפי בכל מקום בחוץ (בחוץ, הרבה פעמים הרבה יותר הגייני מאשר בשירותים ציבוריים) בטיולים, או בדרך (אנחנו נוסעים ומטיילים המון). אנחנו מחזיקים אותם באויר בתנוחה של כמו לשבת והן עושות ככה בלי בעייה...(ולדעתי זה הרגל טוב להכניס משום שלבנות ממש לא טוב ולא בריא להתאפק הרבה זמן)

טוב לראות שלא רק אנחנו בגמילה

היי גם לירוש בגמילה כבר שבוע , וגם אנחנו שוקלים נסיעה בשבועות.. נראה לי שעוד שבוע הגמילה עדיין לא תתפוס עד הסוף ולכן אני מאמינה שנלך על הפול אפס של האגיס (חחונים כמו שהיא קוראת להם).. נעשה עצירות לפפי ונקווה לטוב.. התקופה הזו של הגמילה מאד מצחיקה, באופן מפתיע אני ממש נהנית מזה ...

TaraSky

New member
קחי ישבנון לנסיעה

אני הייתי מציעה לך לקחת ישבנון לנסיעה. במיוחד בשלב הגמילה הם צריכים להרגיש נוח. תעצרו בצד ותני לה לעשות בישבנון בסבלנות. שיהיה לך כמה בקבוקי מים כדי לשטוף את הישבנון ואם מתאים לך אז משהו לחיטוי.

ניקולי

New member
ואני חשבתי שאמא שלי

מדברת שטויות
. לפני שהתיעצתי איתכן פניתי לאמא שלי בשאלה הזאת היא אמרה לי : "קחי לה סיר"... צחקתי ואמרתי לה "כן, אה ?
" היא היתה רצינית לחלוטין ....עכשיו אני רואה שגם את מציעה לי את אותה הצעה
מסתבר שהיא לא כ"כ טפשית אה ?

ממש לא טיפשית, ההורים שלי לקחו לי סיר לחו"ל!

בתור בת יחידה הם אף פעם לא נסעו בלעדי, לכן בגיל 4, כשנסענו לחו"ל ביחד בפעם הראשונה הם לקחו סיר. לא מסיבות של גמילה וכאלה אלא פשוט נוחות. רוב השירותים הציבוריים באירופה היו בתשלום, לא קל למצוא, מלוכלך, תורים, בלאגן... לא היה להם ראש לזה. שמו סיר באיזו פינה והשקו את הצמחים/עציצים.

hila218

New member
לדעתי לא לשים

כי זה עוד חודש ונראה לי שהיא כבר תתרגל. מה שכן תעשו הרבה עצירות ותשאלו אותה כל פעם אם יש לה ותסבירו שממש עוד מעט עוצרים והיא תוכל לעשות בשירותים. וגם בכל מקרה תביאי בגדי החלפה באוטו.

אני הייתי משתמשת בפול אפס או בשקית

דבר ראשון, אין מה לעשות, עושים הרבה עצירות. צריך גם להגיד לה שאם יש לה פיפי או קקי שתגיד ושתעצרו בשבילה כדי לעשות. חוץ מזה, כדי למנוע בעיות שימי לה פול אפס (שאצלינו זה נקרא תחתונים והם משמשים בלילה כמו תחתונים רגילים, כלומר - רצוי שלא יברח בהם....) או, אם היא לא רוצה פול אפס (וגם זה קרה לי כבר), אני שמה לה מכנס ארוך דק ושמה על הכיסה שלה שקית, ככה שאם יברח לה לא יקרה אסון גדול מדי. (דרך אגב, המכנס הארוך כדי שהשקית לא תידבק אליה הוא תדקור אותה) בהצלחה

ניקולי

New member
פול אפס ../images/Emo24.gif

זה לא התחתונים האלו של האגיס ? אני מקווה שעד הנסיעה היא תיגמל..., אתמול למשל כל היום לא פיספסה אלא רק בערב ממש לפני שהחלפנו לה טיטול לשינת לילה . היום בבוקר אגה יופי לקשט לי את הכניסה לחדר בנחל PIPI
אבל יהיה בסדר נעבוד על זה.

למעלה