איך משכנעים את ההורים?????

איך משכנעים את ההורים?????

אני ממש רוצה ללכת לרוקעצמאות וההורים שלי לא מרשים מה אני עושה בשביל לשכנע אותם (הם הרי המממנים....)? זה ממש מעצבן להיות הבת הגדולה שצריכה לסלול את הדרך בכל הדברים!!!!

אובלינה

New member
*מזדהה*../images/Emo11.gif../images/Emo85.gif

אממ.. זה תלוי ב*למה* הם לא מרשים לך..
רק אם יש סיבה אפשר לשכנע אותם, אם אין להם סיבה אז תגידי להם שבלי סיבה הם לא יכולים סתם להגיד לך לא ותתחילי לפרט להם למה זה כל כך חשוב לך.

כן נכון!!

אחרי שאת מבינה את הסיבה..-תגרמי להם להרגיש רע עם זה שהם לא מסכימים.. לאדעת אם זה עובד אצל כולם אבל אני בדרך כלל הולכת לחדר שלי לא מדברת עם אמא שלי כל היום ובדרך כלל אני גם מקצינה את זה..
(עוברת לידה עושה פרצופים ולא מקשיבה למה שהיא אומרת.. בדרך כלל המילה -טוב- משמשת אותי הרבה במקרים האלו:)) ) בקיצור בסופו של דבר אמא שלי מבינה שכנראה יש סיבה למה אני לא מדברת איתה והיא באה לדבר איתי.. בדרך כלל היא גם מרשה לי ללכת בסוף... אצלי זה לא הולך עם אבא...:/- אררר'... היה כאן מישו שכתב בקשר למימון עצמי...- אז בתור אחת שמקבלת דמי כיס אני יכולה להגיד שזה בהחלט יותר נחמד שאתה משלם.. למרות שאתה מתחיל לעשות יותר חושבים מתי ואיך ולמה ועל מה לבזבז את הכסף...- וזה די מעצבן..:/ בקיצור את יכולה ללכת על הקטע של לבוא אליהם ולהגיד נו בקשה אני אעבוד בשביל זה.. יש הרבה סיכויים שהם ירשו לך:))) המונים של הצלחות!!!!!!!!!:))

זאת בדיוק הבעיה בזה שהם

המממנים. כשהם מממנים לך, את תלויה בהם. את לא יודעת איזה שחרור זה ברגע שיש לך כסף משלך ואת לא תלויה בהם. ההורים שלי כ"כ קמצנים שברגע שאני מזכירה להם את העובדה שאני משלמת הכל טוב ויפה וכמעט הכל מותר לי. נסי את זה
ואם זה לא יעזור, יש לך יותר מחודש לשבת עליהם ככה טוב טוב, אם יש לך את זה-הם בסוף יסכימו. אם את רוצה עצות יותר מפורטות תגידי, אני ממש טובה בזה. ובקשר לכסף, תתחילי לעבוד! לפרנס את עצמך זה הכי טוב שיש, ממש הקלה.

אובלינה

New member
מממנים זו מילה מאגניבה. ../images/Emo11.gif../images/Emo85.gif

יש בה שלוש פעמים את האות מם. מממנים מממנות מממן מממנת.. אוקיי, מיצינו.

l a d y b i r d

New member
מאגניב ../images/Emo60.gif

הרבה מ' זה מגניב... חח.... אהבתי את החתימה שלך..... היא קשורה לכל דבר.. לא משנה מה תכתבי....

גם אני האח הבכור...../images/Emo19.gif

וגם אני כל הזמן חושב על זה... פשוט תנדנדי להם וכל דבר שבמקשים ממך תגידי שזה בתמורה לזה שירשו לך ללכת לשם. ובטח אם מישהו שהם מכירים וסמכים עליו כמו חברה תלך איתך אז הם יסכימו ביתר קלות

kaktusa

New member
זה גם לא תענוג להיות הקטנה...

"אף אחד מהאחים שלך לא יצא בגילך לכל-כך הרבה הופעות!" "אף אחד מהאחים שלך לא היה כל כך מפונק!" "לאף אחד מהאחים שלך לא נתתי ככה וככה!" "אבל אמא, כן נתת לו..." "אז מה, לך אני לא נותנת! את בת וזה מסוכן!"

מסכימה:)))

זה בעיתי להיות הקטנה.. מה שהאחים שלך ניסו קודם את לא יכולה לנסות עכשיו כי יכול להיות ששהורים שלך לא אהבו את התוצאה.. "אבל אמא אני ונועה(אחותי הגדולה) זה לא אותו דבר..." "לא רתם אני יודעת בדיוק מה יקרה וזהו לא!!" גרר עיצבונישן..

bad attitude

New member
חיילת של מאה שערים אני איתך!

אצלי זה אומנם קצת אחר אבל עדיין אני הילד הקטן ואם אח שלי (ליאור) לא הולך למועדונים וכאילו הוא בט' ואני בח' אז למה שאני(חן) ילך די נמאס להיות קטן!!!! רוצים רוק עצמאות.... אבל לא נראה לי שאני ילך הם ההורים האלו.......

חחחח..

זהו אני בשביתת רעב!!!
טוב נו אני לא יכולה בלי לאכול.. נגמרה השביתת רעב.. טוב נו העיקר הכוונה!!!:)) ~~רוצים רוק העצמאות:)!!~~

המממ.. קודם כל תבררי למה בכלל הם

לא מרשים... אם זה הכסף או שהם דואגים. גם אצלי זה היה פעם קשה לשכנע אותם (עכשיו הם התרגלו שאני הולכת לכל ההופעות והפסטיבלים). במיקרה שלי כשרציתי פעם ראשונה ללכת לרוקצ הם ידעו שזה מאוד חשוב לי ונתנו לי לנסוע... אחרי שהסברתי להם בדיוק איך אני נוסעת לשם ואיך אני חוזרת ועם מי אני הולכת. תנסי את זה, אולי זה יצליח

כן..

ברגע שאני מסבירה להם את כל הפרטים ואין להם מקום לשאלות הם בד"כ מסכימים..זה גם מראה להם שאני עלק אחראית
חוצמזה, על אמא שלי בעיקר עובד הקטע של ה"כולם הולכים"...את יודעת..נווו זה לא פייר אני מחוץ להכל כולם עושים הכל בלעדיי בוהו...זאת הנקודת תורפה של אמא שלי, תמיד עובד.

N a V e

New member
לגרום להורים שלה להרגיש רע?

נו באמת,כמה ילדותיים אפשר להיות

לוידעת, לא ניסיתי את זה אבל אני לא

חושבת שכדאי להשתמש בזה... אולי בתור תירוץ אחרון... גם לא הכי טוב להסביר להם. רוב ההורים באמת לא אטומים, סתם דואגים

מממ נראה לי שיש 2 דרכים אפשריות...

1. להסביר להם... בלה בלה.. אני כבר לא בת 10 בלה בלה יש אבטחה בלה בלה, כל האומנים שאני אוהבת יהיו שם וכל החברים שלי הולכים ואני לא אהיה לבד בלה בלה..... 2. להשיג פשוט כסף, ולא להיות תלוי בכסף של ההורים ואז ללכת עם או בלי רשות :)

למעלה