איך משיגים התחייבות?

מירי187

New member
איך משיגים התחייבות?

שבת שלום, בטח חלקכן עברתן עת הסיוט הזה שקטופת החולים מסרבת לתת התחייבות לטיפול במרפאת תל השומא האם יש למישהי רעיון איך ניתן להתגבר עליהם? כבר שלחו אותי למומחה מטעם הקופה והוא יסכים לשלוח אותי לתל השומר רק אם הוא יחליט שצריך ניתוח (נוסף) אשמח לקבל עצות.

טל קר

New member
אני עוד לא שם, ומקווה גם לא להיות

שם, כלומר יש לי תור ב5.6 לתל השומר ואני מקווה שאוכל להשיג בדיעבד החזר מהקופה, אבל אם הם יעשו בעיות PLAN A אצלי זה מכתב קורע לב למחלקת האישורים PLAN B זה למצוא כאלו שאישרו להן (בתקוה) ולצעוק למה להן כן ולי לא PLAN C - לעשירות ולמשונררות מההורים P: זה לספוג את העלויות של 120 שח לבדיקה.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה מירי../images/Emo140.gif

נשמח אם תציגי את עצמך. במידה ולא התברכת ברופא משפחה מבין, אכן עלול להיות קושי בהשגת טופס 17 לצורך טיפול במרפאת האנדו' בתה"ש. אני הגעתי עד לרופא המחוזי ורק אז קיבלתי את האישור . מיהו אותו "מומחה מטעם הקופה"?

גל 4

New member
באיזה קופ"ח את? כי אני קיבלתי בלי

בעיה הפנייה. אני במכבי ואת ההפנייה קיבלתי מרופא הנשים שלי. אולי בגלל ההיסטוריה שלי ואולי בגלל שהרופא המחוזי שחותם על האישור מכיר אותי ואת ההיסטוריה, זה עזר. יש לי תור בעוד שבועיים וזה הלך ממש חלק. אולי תפני ישירות לרופא המחוזי, זה נראה לי הפתרון המהיר יותר. האמת אני קצת חוששת עכשיו לגבי המשך הטיפול שלי כי אני עוזבת את העיר ועוברת למקום חדש שם אני ממש לא מכירה ומקווה שלא אסבול מזה יותר מדי...אל תוותרי, בסוף תגיע ההפנייה!

זוכרת שהיו לי בעיות כמה פעמים

בחלק מהמקרים, נלחמתי. בשאר, ויתרתי ושילמתי.

שירשיר29

New member
התחייבות

גם לי הקופה סרבה לתת התחייבות, לאחר התייעצות עם רופא הנשים שלי, הוא פשוט נתן לי הפנייה למיון בשל כאבי בטן וכך הגעתי בדלת האחורית לטיפול בתל השומר

למעלה