איך משיגים הדרכה

z o n e

New member
איך משיגים הדרכה

מה עושים כשמקום העבודה לא מספק הדרכה (סופרוויז'ן)? אני מחפשת מדריכה בתחום של ילדי CP, ומעוניינת בכלל לדעת, באופן כללי, אם קיים איזשהן מאגר של מדריכים או שזה משהו שעובר מפה לאוזן... - אשמח אם תוכלו גם לומר לי כמה שעת הדרכה (שבועית. נכון?) עשויה לעלות? וגם-- מה הסיכוי לקבל על זה החזר ממקום העבודה. אם מישהו גם שמע על השתלמויות של מרב"עים בתחום.. אנא עדכנו. תודה!

שואלים את האחראית במקום?

יכול להיות שבמסגרת העבודה היא לא יכולה לתת לך אבל באופן פרטי כן. גם יש ייתרון לכך שהיא מכירה את המערכת ואת המטופלים בה.

נאוה ר

New member
המון שאלות אז ננסה לענות

1) כאשר מקום העבודה לא מספק הדרכה אפשר לפנות באופן פרטי. ואפשר להחליט שהמקום צריך לספק ואז לפנות לבוסים המקומיים או לבוסים היותר גבוהים. בשביל לידע אותך איזה מהם צריך לדעת באיזה מסגרת את עובדת - חינוך, בריאות, קופה. 2) כדי להמליץ על מדריכה צריך לדעת באיזה איזור את גרה. 3) מחירים לשעת הדרכה היו בהסטוריה מפורסמים על ידי הארגון. מסיבותיהם שלהם הם פסקו מכך ומאז השוק פרוץ. כמו כל מוצר צריכה את צריכה להשוות מחירים. 4) הסיכוי לקבל על זה החזר ממקום עבודה תלוי בתשובה למספר 1. 5) הקורס הכי מקיף זה קורס בובת. הוא מתקיים פעם בשנה או בתל אביב או בירושלים ועולה המון. השתלמויות קטנות יותר סביר להניח שמתקיימות במסגרות השונות שמטפלות בילדי CP ואפשר לבקש להצטרף אליהןואולי גם יסכימו. בהצלחה

z o n e

New member
תודה על התשובה המעמיקה

ותודה גם ליעל- רק שאין מעלי מרב"עת אחראית, כך שאין לי כ"כ את מי לשאול.. אז ככה- אני עובדת במסגרת פרטית של מעון יום שיקומי באזור המרכז. אני פשוט צריכה להתחיל לשאול על מרב"עות טובות בתחום? אין כאלו שהן מוסמכות באיזשהו אופן רשמי לכך?? יש משהו מיוחד שאני צריכה לחפש / לשאול עליו אצל המדריכה (ותק, למשל)? הרבה תודה ושבת-שלום.

את צריכה לבדוק

שהיא אכן מדריכה קלינית. כלומר מעבר לוותק, לשאול האם עברה את הקורסים הדרושים.

נאוה ר

New member
../images/Emo17.gifעוד שאלות

האם אין אחראי למעון היום השיקומי שכדאי שייתן את הדין וגם יבין?. אני חושבת שכדי להפיק ממדריך בכל תחום צריך גם שתיהיה כימיה בינכן. בוודאי את זוכרת מההכשרות שלך מדריכות שיכולת ללמוד איתן שסגנון ההדרכה שלהן התאים לך וכאילו שלא. הדרכה זה מסע ורצוי לקחת למסע מישהו שטוב לגדול איתו. חוץ מזה חשוב לדעת מה הניסיון שלה, מה הקורסים שהיא עברה. חשוב לדעת אם יש לה ניסיון בהדרכה. חשוב לבנות איתה מה תכלול ההדרכה - שיחות שבהן את מדברת על מטופלים, תצפיות שלה עלייך עם מטופלים, תצפיות שלך עליה במקום העבודה שלה וכו'. בהצלחה

orenxx

New member
הדרכה ב CP

שלום, מעבר לכל ההערות הטובות וההצעות שקיבלת- את מוזמנת לפנות לצוות הריפוי בעיסוק העובד עם ילדי CP בבי"ס און, בשכונת צהלה.תל אביב. ככל הידוע לי יש שם הרבה מרפאות בעיסוק מומחיות ומנסות בהדרכה! שיהיה בהצלחה שבת של שלום

z o n e

New member
תודה רבה לכולכם!!

די הצלתם אותי. אשתדל להפיק את המירב מתשובותיכם, ולהתעקש על העניין לשנה הבאה. שוב תודה ובהצלחה בכל.

למעלה