איך משיגים אותו

איך משיגים אותו

טוב אז ככה.. סיימתי קורס מ"כיות לפני כמה שבועות ומשם הגעתי להיות מ"כית בבקום. עכשיו יש איתי בצוות מישהו ממש חמוד שנידלקתי עליו (גם הוא מ"כ) ונהיינו ידידים טובים. ממה שהספקתי להכיר יש לו חברה שנה וחצי אבל הוא ממש לא נשמע נלהב שהוא דיבר עלייה ואני גם אף פעם לא רואה אותו מדבר איתה בהפסקות בטלפון. אז מה אני עושה?...............

כלום

אין לך מה לעשות. יש לך לעומת זאת שתי ברירות- לחכות בשקט ובסבלנות ולראות איך הקשר שלו עם החברה מתפתח, להשאר בסביבה ואם הוא ייפרד.. אז תשאלי מה לעשות..
או שתעברי הלאה, בכל זאת רק נדלקת עליו, את לא תשבי בפינה ותחכי לכל בחור שתפגשי. נכון? הלאה. אם בעתיד יצא משהו, יצא, אבל עד אז תעברי הלאה. אני במקומך הייתי נוטה לאופציה השניה.

מזל טוב :)

אומרים שלכל אחד זה קורה מתישהו :) אבל זה גם לא קורה פעם אחת בחיים. הוא לא פנוי כרגע. ואפילו אם תלכי רחוק ותפרידי בינו לבין החברה, את רוצה להכנס לקשר עם מישהו שזה הרגע יצא ממערכת יחסים ארוכה? אין מה לעשות. ללב יש תמיד קפריזות ולא תמיד אפשר להשיג מה שרוצים. אני מציעה לך להמשיך את חייך כרגיל, ואם יצא שהוא יפרד ממנה, יהיה לך מצב לקשר רציני איתו.

תגובה

אם הוא חשוב לך, נסי לפחות להתידד עמו. פני אליו ופתחי אתו שיחות, שיאפשרו לך לבנות אתו ענין. אולי בעתיד תוכלו גם להיות חברים כשיעזוב את חברתו.

אוקיי אבל

תנסו בבקשה לתת לי עצות קצת יותר רלוונטיות אתה אולי לא קראת טוב אבל אנחנו כבר ידידים טובים אז לא לתת לי עצות כמו "תנסי להתיידד איתו"

תגובה

בזמן שיש לו חברה, לא תוכלי להיות חברתו. אם את אוהבת אותו, חשוב שתשמרי על ידידות טובה אתו. כך אם פעם יעזוב את חברתו ויתפנה, תוכלו להפוך לחברים. נסי להשקיע בידידות ע"י שתהיי טובה אליו ותראי לו אהבה.

A d i 23

New member
אין צורך שתעשי משהו..

תמשיכו ככה.. תמשיכו את הקשר ביניכם כפי שהוא היום וימים יגידו. אל תעשי שום צעד רומנטי כרגע לצורך העניין.. הוא עלול לא לראות את זה בעין יפה כי יש לו חברה וזה עלול להרוס לכם.. וחבל. אל תסיקי מסקנות רק כי הוא לא נראה נלהב כשהוא מדבר עליה או כי את לא רואה אותו מדבר איתה. את לא יודעת מה באמת קורה ביניהם..

shirazlovemor

New member
כלום

זה לא משנה איך הקשר שלו ושל החברה שלו נראה לך ממבט מהצד. יש לו חברה- משמע לא מנסים.

תיראי,

זה לא משנה אם הוא נלהב או לא נילהב מבת זוגו,זה לא העניין פה לגבייך,כל עוד יש לו בת זוג-לך אין מה לחפש אצלו מבחינה רומנטית. את יכולה להמשיך להיות ידידה שלו,אבל קחי בחשבון שבמידה והוא ייפרד מבת זוגו (מסיבות שלא יהיו קשורות אליך),לא כדאי שתרוצי אליו לתוך קשר רציני..הרי את לא רוצה להיות ריבאונד שלו נכון? לכן,תני לזמן לעשות את שלו,וכפי שציינה כאן חברתי-ימים יגידו. בהצלחה.

למעלה