איך משחררים ?!?!?!?!?!?!?

איך משחררים ?!?!?!?!?!?!?

מאהבה הכי גדולה של החיים שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

איך ?!?!?!?!?

זהו איבדתי אותה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועזבו אתכם עכשיו רומנטי לא רומנטי...חברה- חברת נפש, אוזן קשבת, כתף תומכת, החצי השני שלי....כל מה שחלמתי מצאתי אצלה !!!!!!!

ובום ביום אחד בלי שום התראה מוקדמת הכל מתפוצץ לי בפנים ואני כבר לא שומעת ממנה, לא יודעת מה עובר עליה ואפילו פוחדת להתקשר אליה !!!

אולי כי אני יודעת יודעת יודעת שטוב לה בלעדיי, שככה כשאני רחוקה היא יכולה ומצליחה לחיות חיים שהיא מאחלת לעצמה, שהיא שמחה, שהיא עושה כל מה שהיא לא יכלה לעשות שאני בקרבתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אוהבת אותך ואני יודעת שלא אצליח לאהוב אף אחד כמו שאהבתי אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אף אחד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זו אהבה של פעם בחיים אני יודעת את זה !!!!

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

החיים שלי לא שווים בלעדיה !!!!!!!!!

noky87

New member
היי...

למה את לא מנסה לדבר איתה ולברר מה העניין?
הכי נורא לדעתי זה לחיות בערפל ובחוסר וודאות המחניק הזה.
תבואי אליה מתוך מקום בוגר ותנסי ללבן איתה את הדברים. עד כמה שזה קשה...
אם תגלי שבאמת היא לא מעוניינת יותר בקשר, תדעי שהלב יכול להפתח גם למישהי אחרת. מנסיון.
אני ממש מבינה מה עובר עליך, כמה שזה קשה...הייתי במצב דומה ולקח לי כמה שנים להתגבר אבל בסוף זה קרה.
אפשר אפילו בפחות מכמה שנים. את רק צריכה לתת לעצמך...
שיהיה לך בהצלחה גדולה

:(

אין לי על מה לנסות לדבר איתה...זה פשוט קרה...ככה ביום אחד כבר לא שמעתי ממנה.

מהבנאדם הכי קרוב אליה..הפכתי לאחת שלא יודעת אם היא חיה בכלל ואיפה היא ומה איתה !!

אני לא מסוגלת להתגבר על זה ולחשוב על שנים כדי לרפות את הכאב..

קשה לי...קשה לי !

noky87

New member
ניסית להתקשר אליה?

ממש מוזר שמתנתקים ככה. אולי היא במשבר כלשהו...
נשמה, אני מבטיחה לך שיהיה בסדר ואת תצאי מזה.
הייתי כמוך באותו חרא, ייחלתי למותי. לא ראיתי את עצמי מתקיימת בלעדיה...
לקח לי המון זמן כי לא לקחתי את עצמי בידיים. אני עדיין חושבת עליה ואפילו אוהבת אותה למרות שלא דיברנו המון זמן אבל אני הרבה פחות אובססיבית.
גיליתי שאני יכולה להתאהב גם בבחורה אחרת. לא האמנתי שזה יכול לקרות אי פעם, אבל איכשהו זה קרה.
אני יודעת כמה זה קשה ולשום דבר בחיים אין יותר טעם. אני יודעת שקשה לראות את האור שבקצה המנהרה...
את צריכה לתת איזה פוש קטן מעצמך בשביל לצאת מהמצב הזה.
אצלי זאת היתה החלטה שעכשיו אני מקציבה לעצמי זמן לריפוי, זמן לעצמי. לעשות דברים שאני אוהבת, לא לדפוק חשבון לשום דבר... לנסות שוב להתאהב...
מקוה שתצליחי להתגבר כמה שיותר מהר ושתזכי לאהבה גדולה שתמלא את ליבך.

למעלה