איך משחקים

aviv154

New member
איך משחקים

אני יודע איך משחקים יוגי הו אבל יש לי דיסק דו קרב קנו לי הוא לא סתם ליופי משחקים איתו ואני יודע שקלפים משולבים {אלה בצבע הסגול} צריך חפיסה משלהם ואין להם מקום בדיסק דו קרב..... אז מישהוא יודע איך משתמשים בדיסק דו קרב?

aviv154

New member
תגובה

יש מישה וא כאן בפורום בבקשה אני חייב עזרה בזה

impale

New member
לא משתמשים.

האמת כואבת אבל למעשה-אף שחקן רציני לא משתמש בדיסק הדו קרב,הוא לא נוח,לא יעיל ולא שווה כלום כשאתה בטורניר שנמשך מהפוקר עד הערב.. הרבה יותר טוב שולחן פשוט ונוח =P שם יש מקום לפיון דק,לסייד דק,לקוביה ולכל סוג של קאונטר קלף מזל או שטות אחרת שתרצה.

the assassin

New member
תגובה

כמו שנאמר, לא נהוג להשתמש בו. מה שכן, אני יודע שאספנים נוהגים לאסוף אותם, מכל מיני הוצאות.

aviv154

New member
תגובה

אני מכיר את החנות פריק ואני יודע שיש שם טורנירים זאת אמרת אמרו לי שיש עם אני רוצה ללכת לטורניר אז אני לא יכול להשתמש בדיסק דו קרב?

impale

New member
לא.

אלא אם השחקן שמולך יסכים. בכללי פשוט לא. למרות שזה יכול להיות מצחיק אם בהפסקה תשחר מול מישהו סתם בדיסק דו קרב. תחשוב על זה ככה.. הטורניר מתחיל נניח ב1? מסתיים נניח ב9? אתה רוצה כל הזמן הזה להחזיק דיסק דו קרב XD?

the assassin

New member
תגובה

גם אם כן, אין טעם לשחק איתו. הוא לא נוח, לא יעיל והישנים עם מקומות קטנים מדי וזה הורס את הקלפים.

aviv154

New member
תגובה

אני יודע שיש טורניר שפ אבל אני לא יודע מתי ואיך להרשם לטורניר מישהוא יכול לתת פרטים על הטרוניר הזה בבקשה

the assassin

New member
תגובה

קודם כל, יש את ה"ליגה", ומחר יש את התחרות עצמה. קרא בקהילת יוגי הו ישראל לפרטים.

למעלה