איך משחקים גו נגד אנשים ברשת

נמרוד 19

New member
איך משחקים גו נגד אנשים ברשת

היי אני חדש אני אינסיי וכל האתרים שאמרתם לא פועלים אצלי בבקשה תחפסו לי אתר שאפשר לשחק בו נגד אנשים

נמרוד 19

New member
הסבר

ביפן זה אינסיי אבל בארץ יש את אותם דרגות רק בשמות אחרות ואני לא יודע את השמות

Noriko Chan

New member
בארץ אין ארגוני גו רשמיים ../images/Emo142.gif

לפי מירב ידיעתי אז אתה לא יכול להיות אינסיי.

imdark

New member
עם זה מעניין אותך

אז אינסיי זה לא רמה כעיקרון אינסיי הם נבחרת של השחקנים הטובים במדינה מסוימת שלא זכו לתואר של מקצוען ומקבלים תגבור של תורמים כספיים אשר רוצים לחזק את המיומנויות שלהם ולהרוייח מהם כשחקנים ברגע שהם אכן יגיעו לפרו אותם ילדים נבחרים בקפידה ללמוד ביחד ולעבוד ביחד כדי שיוכלו להתחזק ולחזק זה את זה ואין בארץ פרוייקט אינסיי לפי מיטב ידעתי אני יכול לשאול את שביט או את הבן שלו להיות בטוח (אני מאמין ששחקן דאן 2 ומקום שלישי באליפות אירופה אמור להשתתף בזה) בגלל שאין מועצה לגו שתאשר את זה ובחינות למקצוענים בארץ מה שכן ישראל היא חברה בליגה האירופאית ויכולה להשתתף במבחני המקצוענים שלה אז אם ככה אדיין יכול להיות שמתי שהוא יהיו בארץ אינסיי אבל העובדה הפשוטה היא שלא רק שאין תורמים לגו בקושי יש אפשרות לעשות טורנירים פעם פעמים בשנה

הנה! זה עם הכל! ../images/Emo41.gif

אוקיי אז ככה זה בעברית! זה צורך מנוע ג'אווה! אפשר לצפות במשחקים להתכתב ולשחק.. אתה יכול לבחון את רמתך מול שחקנים אחרים! תהנה! http://kgs.kiseido.com/en_US/applet.jsp

טוצית

New member
בא-רור.../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אתה כ"כ אינסיי שיודע עברית, בא לארץ והולך לשחק באינטרנט.

devil women

New member
שיהיה לך בהצלחה../images/Emo168.gif

בעתיד!!!! (אני ממש לא צוחקת וזה גם לא בציניות!!)

imdark

New member
P:

אהחח *חולם על היכולת לסדר שירשושרים ולהדביק הודעות WITH MY ULTRA SUPER POWRES I BECOME ADMIN MAN PRTCTOR OF JASTIC CLEANR OF SPAME*

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifשטויות במיץ אוכמניות XDXDXD

דמו קיבלתי התקף צחוק

Sshumaru

New member
אני יודע איפה משחקים GO ברשת

שלום אני יודע איפה משחקים GO ברשת כנס לאתר: www.learn-go.area.co.il אחרי זה תעקוב אחרי הוראות כי קודם יש להתקין תוכנה הנקראת JAVA שם יש אותה

אתר גו ברשת

יש אתר של משחקי גו בארץ-תיכנס לגוגל ותכתוב באנגלית גו סרוור ככב-go server ואז תירשם שם לפי ההודעות. ביי

למעלה