איך מרעננים את הפורום?

איך מרעננים את הפורום?

הגבתי בדיון שפתח שיר, אבל לא קיבלתי תגובות, לכן אני שואלת שוב, במיוחד לאלה הטוענים שצריכים לסגור אותו אותו לקחת עליו פיקוד: מה מושך אתכם לפורום הזה? מה היתם רוצים לקרא בו? מה מעניין אתכם? מה שהופך פורום או קומונה למעניינים הם הדיונים הנפתחים. עח מה הייתם רוצים לדון? מה הייתם רוצים לדעת שלא יודעים על תרבות ארגנטינה? מה אתם רוצים לספר שאחרים לא מכירים? ולמנהלי הפורום: מה הייתה המטרה שלכם כשפתחתם את הפורום הזה? לאחר דיון אשר השתתפתי בו בעבר הלא רחוק, קיבלתי, כמו בטח אחרים קיבלו גם, הצעה לנהל פורום תרבות ארגנטינה אחר. לא זוכרת אם מYNET או YAHOO,או מקור אחר אבל כמובן שסרבתי א) לא יודעת אם יש לי את הכישורים הנדרשים ב) אין לי את הזמן הדרוש וג) לא עניין אותי ללכת מפה ולהכיר פורום אחר. אולי כדאי לראות מה הם מציעים שם ולהביא רעיונות לכאן? כי בטוח מי שהציעה את ההנהלה של הפורום "טיילה" או "יגלה" כאן והתשמה לטובה מהפורום שלנו. מה אתם מציעים?

תתעלמו מהטעויות בבקשה

אני כותבת ובודקת אם הילדים לא הורסים לי את הבית.

אלון 58

New member
אף-אחד לא נמנע משום דבר...,

אל תשכחי שניהול פורום זה לא עבודה או התחייבות שיושקע פה כל הזמן שבעולם,אנו מחויבים להפגין נוכחות מידי פעם,ואיני מקיש מעצמי לאף-אחד,גם לא לגרי,אלא רק לעצמי,אם היית יודעת איזה "אופי מטורף" של עבודה יש לי(במקום עבודתי),היית יכולה לדעת את קוצר הזמן שאני לוקה בו כדי "לבקר" כאן בפרט וב-
בכלל,וכמו שגרי כתב,אם יש מישהו/י שבטוחים שיכולים לקחת את המושכות והשוט של הפורום,בכבוד רב נעביר אותם אליו/ה בצורה מסודרת דרך הנהלתא של הפורומים,ואנו נשאר אורחים מזדמנים. חלקנו הרי לא גדל או נולד בארגנטינה,אז אין שום מניעה שגם הגולשים והחברים/ות הקבועים כאן,ייצרו את רוב התוכן,כי ידיעותיהם בנושאים שונים רבות יותר,אז
,מי שיש לו מה לתת ולהוסיף,יבוא על הברכה,אני בטוח שכל אחד/ת מאתנו כשיש לו חומר שניתן לחשוב שיעניין את הגולשים/ות כאן,יעלה אותו בהקדם.
ו-
לכולן/ם בהמשך

yoelmati

New member
עזבי, חבל על המאמץ שלך

יש פה בפורום כמה משקיענים בלבד (ואני לא ביניהם). אבל הפורום לא יכול להישאר רענן על בסיס ההודעות שלהם בלבד. עכשיו קחי לדוגמא את מה שהציע אוהד, שכל אחד ייקח על עצמו איזה תחום ויספר עליו פעם בשבוע-שבועיים. אני לא מדבר על ההתפקדות בפורום, כשבקושי 3 אנשים התנדבו לתרום משהו (אגב, אף אחד ממנהלי הפורום לא ביניהם). אני מדבר על זה שהבן אדם משקיע מזמנו, נותן כמות מידע עצומה על מראדונה ועל גארדל, ובקושי 5 אנשים מגיבים (כל אחד אולי פרסם כמה תגובות, אבל זו לא הנקודה). לא שאני עושה טובה למישהו עם ההודעות שלי, אבל ממש לא בא לי להתחייב על השקעת 10 דקות שבמציאת חומר, ארגונו והפרסום שלו בשביל פורום, שרעב להודעות מעניינות, אבל לא עושה כלום כדי לטפל בזה. לדעתי עם הניהול הנוכחי, עדיף פשוט להישאר במתכונת הישנה של חבורת אנשים שמדברים על כל מיני נושאים שקשורים באופן ישיר או בעקיפין לארגנטינה: "מעניין אותך תקרא, לא מעניין תעבור הלאה." חבל לבזבז את האנרגיות על רשמיות ועל מציאת נושאים מעניינים. אם מצאתם משהו מעניין, גם אם זה רק בעיניכם, פשוט שפכו את הלב ודווחו לכולם. אם מישהו מוכן לקחת על עצמו את ניהול הפורום, זה ממש לא מצריך את פיטוריהם של גרי ואלון, כמו כל הקריאות שנשמעות פה. פשוט דברו עם הנהלת הפורומים, ובקשו להצטרף לניהול בטענה שאתם יכולים להביא את השינוי המיוחל. אפשר גם לדבר עם גרי ולהציע באופן רשמי לעזור. זו לא באמת דיקטטורה הרי. וגרי, אני מצטער אבל אני חייב מילה קטנה או שתיים גם אליך: כבר שנה וחצי שאתה "מנהל" את הפורום הזה, ואתה שומע פה ושם בתקופה האחרונה טענות פומביות על התפקוד שלך ושל אלון (למרות שכבר הבנתי שהוא בגדר ממלא מקום בלבד). לא מן הראוי (זו עברית יפה, אבל בתור אשקלוני אני אמור להגיד: "לא בכבוד שלך...?") שתגיב על הבקשות של האנשים פה? ולמרות שההצעה כבר עברה מהעולם, לא היה מן הראוי שב"התפקדות" הפורום היית לוקח איזה נושא שבועי על עצמך? נ.ב היום בלילה משחק הגמר השני של בוקה בליברטדורס, אז אם מחר אתם רואים את הפורום מפוצץ בהודעות של כרוני, זה לא משקף ולא אומר שהפורום התעורר לחיים! חחחחח

תודה שהגבת../images/Emo140.gif

הרגשתי שלאף אחד לא עניין מה שקורה כאן. אני מאוד מעריכה מה שאוהד עשה. באמת כל הכבוד לו! אני לא יכולה להתחייב למרות שאולי יש לי מה לתרום .אין לי את הזמן כדי להעניק לעבודה הזאת את הכבוד הראוי. אתה צודק שאם מישהו מוכן להרים את הפורום הזה לתחייה, לא צריך למלא את מקומם של המנהלים הקיימים אלא להצטרף אליהם. גם אני לא מבינה מדוע אלון וגרי אינם מגיבים.

כרוני

New member
סליחה!!!! (עושה פרצוף נעלב)

אני ממש לא מפוצץ את הפורום בהודעות בוקה. אבל פותח שרשור כשצריך....והיום בליילה יידרש פתיחת שרשור. באשר לנושא השרשור הנ"ל. 1. כל הכבוד לאוהד על ההשקעה! אבל, לפי מה שהבנתי ממנו הוא תלה את הנעליים בפורום שלנו. אולי צריך להכניס אותו להנהלה של הפורום?!?!? אני היית מצביע אוהד....חחחח 2. יואל צודק. נקודה. אין לי מה לברבר הרבה מעבר. 3. אני בכל מקרה, אמשיך להעלות להנאתי את תמונת השבוע (עד שייגמרו לי התמונות שבהן לא מופיעים אנשים). כמה מסתכלים או מגיבים?......אני לא מקבל על זה תמלוגים. זה נובע אצלי יותר מהצורך להתרפק על נוסטלגיה.......

גרי רשף

New member
נו טוף..

מודה ומתוודה- אינני כותב כאן מספיק לאחרונה, בטח לא בהיקף בו ניתן היה לצפות ממנהל פורום. אין לי בעייה להתחלף ולהעביר את המושכות למי שמוכן להשקיע ולתרום: לדעתי ראוי שחברי הפורומים יתחלקו בינהם בניהול, ולא מדובר במשהו "ששייך" למישהו ספציפי. בסה"כ לנהל זו מחוייבות למשהו, ולא לכולם יש כל הזמן מוטיבציה לעשות זאת. שוב- אם מישהו מעוניין להצטרף להנהלת הפורום או להחליף אותי- אני אעריך זאת מאוד מאוד, אמשיך בכל מקרה לכתוב כאן, ואשמח אם הפורום יפרח. אני רואה שאיכפת לך וזה בהחלט ראוי להערכה, ואשתדל להשתפר!

למעלה