איך מרגישה אורגזמה?

איך מרגישה אורגזמה?

אני בתולה, מאוננת בעזרת גירוי הדגדגן. בנקודה מסויימת אני מרגישה עליה כזאת בגירוי ואז אחרי עוד כמה נגיעות ירידה. אבל הכל למטה באיזור הדגדגן,ולא ההתפוצצות הזאת בכל הגוף שאנשים מדברים עליה. זו אורגזמה?

ההרגשה היא מיצד הבת

שזה הסוף ניגמר . את חמה אש שלא ניתן לשפשפ יותר וליחידות סגולה יוצא זרם מעין מים שאפילו מרטיב את הסדין . בדופק עולה מעט . והרגשת כייף מעולה . איך אני יודע? . ניזכר באישתי . כול זה קרה לה

אורגזמה זו הרגשה

שלא דומה לשום הרגשה אחרת. כשתגיעי לאורגמזה - תדעי. כנראה שמה שאת חווה זה לא אורגזמה

נשמע שזה לא ../images/Emo13.gif

נסי לגעת בעצמך בצורות שונות, בעיקר נסי מגע לא ישיר בדגדגן ואפשרי לזה להתמשך יותר זמן, תוך שאת מרגישה כמה שיותר רפויה, רגועה ואם אפשר כמובן מגורה

ellulli

New member
אם כבר אז כבר -

גמירה ואורגזמה זה לא אותו דבר?! או שכן? שמישהו ישבור את המיתוס ויגיד את האמת! סתומרת יכול להיות שעד עכשיוחוויתי רק גמירות ולא אורגזמות?

אורגזמה זה מילה מדעית . גימרה

זה מילה של פשוטי העם . זה כמו 1 ס"מ =10 מ"מ . אפשר להגיד כך או כך .

את צריכה לשכב עם גבר/לשבת איתו ב

צורה כיפית ופתוחה,(גבר שיודע שאת בתולה,ולא יפגע לך בזה...) ולתת לו לעזור לך להגיע לאורגזמה... פשוט,שיגרה אותך בעזרת האצבעות שלו,,שילטף אותך, ימצוץ לך, יתופף קלות על הדגדגן שלך...ואז(לדעתי) תגיעי לאורגזמה מדהימה,להרגשה שלא הרגשת בחיים! מקווה שתייסמי,,, ואם לא...אז שתצליחי להגיע לזה בלי זה! יש לי 2 שאלות קטנות: בת כמה את? ולמה את רוצה להגיע לאורגזמה,אם עד עכשיו את בתולה???

למעלה