איך מקבלים בתחת??

איך מקבלים בתחת??

שלום חברים! מזה זמן רב שאני וחברתי מנסים להחדיר לתחת ולא מצליחים... (אני מתנצל שאני לא זוכר אם קוראים לזה אנאלי או אוראלי , אני תמיד מתבלבל) מישהו יכול לתת לי עזרה או הדרכה בעניין, או איזה עצה טובה?? האם יש תנוכה מועדפת שזה יכנס טוב יותר? האם צריך לעסות את המקום קודם? תודה!!

איך עושים מין אנאלי נורמלי

איך מצליחים לדחוף לתחת?? זה לא הולך לנו.... חברה שלי צורחת מכאב??? האם צריך לעסות את המקום קודם?? יש איזה תכניקה או תנוחה מומלצת?? תודה!!

יש לי עיצה בשבילך! באמת בונה הפעם..

קח מלפפון.. או אפילו גזר.. ותבקש מחברה שלך שתדחוף לך אותו ברקטום, אולי אז תהיה יותר יצירתי ותבין למה כואב לה, ותחשוב על פתרונות שיכולים לגרום שלא יכאב לה! למשל, סיכוך.. עדינות.. ליקוקים..

ohadz

New member
תרגעי מריה...

הוא פתח את ההודעה כי באמת הם לא יודעים מה לעשות... זה שהוא התבטא בצורה קצת וולגרית, לא אומר שהוא מתנהג ככה לחברה שלו.

הוא קיבל תשובה בהתאם לשאלה.

ובכלל כל החכמים שרוצים "לדחוף" לנו כל מיני דברים.. שידחפו לעצמם קודם. הוא כל כך להוט "לדחוף" לה... שהוא בכלל לא חושב עליה. הוא שואל אותנו כי הוא לא מצליח "לדחוף" לה וכואב לה. שיתמקד בהנאה שלה.. לא ב"דחיפות" שלו.

חופ שיה

New member
תראי

אמנם המילה הזאת לא נשמעת טוב ,אבל אני מאוד אוהבת שדוחפים לי ובגסות , אבל זו רק אני- קצת מטורללת.:) נראה לי שאת רגישה יתר על המידה למילה הזאת , את חייבת להבין שכל אחד מקבל אותה אחרת. מה גם שעשית עליו מחקר כאילו את מכירה אותו כבר כמה שנים טובות ויודעת איך הבחור מתנהל המיטה שלו והוא כולה כתב 4 משפטים (לא רלוונטי כרגע באיזה שפה הוא בחר).

אני נורא מצטערת..

אבל: עושים מין אנלינורמלי מצליחים לדחוף לתחת צורחת מכאב מי יודע כמה פעמים היא כבר צרחה מכאב עד שהוא הבין שהאנלי שהוא עושה ודוחף לה לתחת הוא לא נורמלי..

ohadz

New member
חלאס

תראי את ההודעה שהוא פתח שעתיים קודם...

חופ שיה

New member
צודקת לא מילה יפה לעניין.

אנסח שוב : האם אתם מנסים החדרה של אצבע לפי הטבעת?

בגלל אנשים תמימים שכמוך יש בנות שלא

מוכנות לנסות לעולם אנלי. כל דבר עושים עם רוך ואהבה. ועם כל החום שהעלתה בי.. נתתי לך כמה עיצות: לסכך את המקום.. לנשק.. ללקק.. לאט לאט. היא צריכה להיות רגועה ומגורה והמקום צריך להיות מאוד רטוב, ואז לאט לאט, בעדינות בעדינות בעדינות לחדור (כן! זאת המילה). ואם תעשה פה בפורום חיפוש, תמצא מדריך ממש שימושי שעושה חשק. ועכשיו אחרי שנרגעתי וגם לי בא, אני מאחלת לכם בהצלחה.

למעלה