איך מפרמטים לפטופ?

changita

New member
איך מפרמטים לפטופ?

יש לי את הדיסקים של הווינדוס שבאו עם המחשב אבל אני לא יודעת איך מוחקים את הווינדוס מהמחשב כדי להתקינו מחדש... מישהו יכול לעזור לי ?

ali052

New member
../images/Emo140.gif

לוקחים את המחשב ביחד עם הדיסקים נותנים לטנאי שמים במעטפה 200 ש''ח = עדיפות למזומן.... חוזרים אחרי כשעתיים ומקבלים מחשב נקי ומהיר ומפורמט....

ali052

New member
עוד דרך יותר טובה ואמינה......

יוצרים איתי קשר במסרים....

ali052

New member
הדרך הכי טובה היא.....

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=253&msgid=58624149

ali052

New member
זה בגלל השעה המאוחרת שבה נכתבה ההודעה

תחשוב\י מה זה לעבוד עם לקוחות נודניקים כל היום.......

bar666xp

New member
א. איזה מחשב חברה/דגם.. לא יזיק..

ב. יש בוא מחיצת איחזור? אם יש מיותר להישתמש בCD. ג. מתחילים בגיבוי המסמכים שלך לאמצעי איחסון חיצוני! לצרוב על CD/DVD להעתיק למחשב אחר או HDD {דיסק קשיח} חיצוני... לאחר הליך האיחזור ו/או פורמט לא יהיו יותר בHDD שבמחשב כל המסמכים והתוכנות וכו'... ד. ניגשים למלכה בהתאם... אם זה איחזור ממחיצה נסטרת זה שונה מחברה לחברה.. לדוגמה בלנובו בזמן שמופיע הלוגו {או בזמן הפעלת המחשב בקיצור} לוחצים LENOVO-CARE או THINKVANTEG {תלוי אם זה לנובו 3000 או THINKPAD} ושם יש הוראות ואפשרויות... לאיחזור וכדומה... במחשב HP אאל"ט זה לחיצה על F1 או F12 לא זוכר בדיוק... בכל מקרה זה צריך להופיע במדריך למשתמש. אם מדובר במחשב שאין בו מחיצת איחזור אלה יש לך דיסק התקנה {OEM} בזמן הפעלת המחשב מופיע על מה ללחוץ כדי לקבל תפריט איתחול בדר"כ זה F12 לפעמים F8 לפעמים F2 {רק שF2 בדר"כ מוביל למסך הBIOS}... בגדול הרעיון הוא לאתחל את המחשב מהCD... שם תוכנת ההתקנה תישאל אותך מה את רוצה לעשות... בגדול זה הרבה הבנת הניקרא {באנגלית בדר"כ
}.

Jan22

New member
אחרי כל עניין הגיבויים

והעתקות של כל החומר שאת רוצה ,מכניסים את דיסק ההתקנה של WINDOWS (איזו מערכת יש לך ?) ומתאתחלים את המחשב עם הדיסק .ההתקנה תעלה ולפני שמתחילים להתקין את WINDOWS ,תהיה לך אופציה למחוק את ההארדיסק (פירמוט מהיר ,או פירמוט יסודי שלוקח כמה דקות). תבחרי באחת האופציות ומשם תמשיכי בהתקנה.

changita

New member
תודה על התשובות יש לי עוד שאלה

יש לי מחשב שלACER אין לי צרוך לשמור את מה שיש לי על המחשב... אני נכנסתי לF12 אבל ולחצתי על RECOVRY D2D ועל ENABAL משהו כזה אבל זה לא עשה כלום... הכנסתי את הדיסק של הוינדוס ואתחלתי את החשב יחד איתו אבל שוב לא קרה כלום זה העלה לי את הווינדוס רגיל... מה אני לא עושה נכון?איפה אני נתקלת באופציה למחוק את ההארד דיסק? הייתי לוקחת את המחשב למישהו אבל אני לא גרה בארץ ולא כל כך מסתדר לי למצוא פה מישהו כרגע...

ali052

New member
תקראי את הלינק שהבאתי בהודעה שלי השלישית

מפורט שם הכל......

למעלה