איך מעלים תמונות מענן הכיצד ניתן להעביר תמונות מגוגל תמונות בענן לדיסק או קי
A alm982 New member 28/9/18 #1 איך מעלים תמונות מענן הכיצד ניתן להעביר תמונות מגוגל תמונות בענן לדיסק או קי
B blzvi Active member 28/9/18 #2 התהליך בשני שלבים 1. מסמן את הקובץ ובוחר "הורדה" ,זה יעתיק הקובץ למחשב . 2. מכניסים דיסק און קי ומעתיקים קובץ מהמחשב להתקן הנייד ,העתק >הדבק
התהליך בשני שלבים 1. מסמן את הקובץ ובוחר "הורדה" ,זה יעתיק הקובץ למחשב . 2. מכניסים דיסק און קי ומעתיקים קובץ מהמחשב להתקן הנייד ,העתק >הדבק
A alm982 New member 28/9/18 #3 אין אופציה סמן והורד כאשר אני צופה בתצלומים בגוגל תמונות יש אופציה צור והעלאה ואין אופציה סמן והורד למחשב
אין אופציה סמן והורד כאשר אני צופה בתצלומים בגוגל תמונות יש אופציה צור והעלאה ואין אופציה סמן והורד למחשב
B blzvi Active member 28/9/18 #4 לסמן יש? בעצם גם קליק יספיק , התמונה תיפתח >תפריט 3 נקודות >הורדה . התמונה תהיה בתיקיית הורדות
A alm982 New member 28/9/18 #5 אני יסביר... בתצלומים גוגל כמו שאמרתי יש 2 אופציות צור והעלאה .בחרתי באופציה צור+אלבום +אפשרות סימון תמונות כמה שאני רוצה +צור נוצר אלבום תמונות במחשב והיכן אני אמור לראות את התמונות שבחרתי?
אני יסביר... בתצלומים גוגל כמו שאמרתי יש 2 אופציות צור והעלאה .בחרתי באופציה צור+אלבום +אפשרות סימון תמונות כמה שאני רוצה +צור נוצר אלבום תמונות במחשב והיכן אני אמור לראות את התמונות שבחרתי?
B blzvi Active member 29/9/18 #6 עדיין בענן תציג את האלבום >תפריט 3 נקודות >הורד הכל. ממש כפי שהצגתי בתמונה הקודמת
A alm982 New member 29/9/18 #7 תודה blzvi אכן "בסופו של יום" הצלחתי להעביר וזאת יאמר בזכותך...בכל אופן אפשר לבצע העתקה כל פעם רק 10 קבצים/תמונות
תודה blzvi אכן "בסופו של יום" הצלחתי להעביר וזאת יאמר בזכותך...בכל אופן אפשר לבצע העתקה כל פעם רק 10 קבצים/תמונות