איך מעירים לאוכל?

tym10

New member
איך מעירים לאוכל?

הי! אנחנו כבר שבועיים בבית התינוקי יונק יפה מאד אבללללל אני פשוט לא מצליחה להעיר אותו בלילה להאכלה! אני מנענעת אותו, מחליפה לו טיטול, שרה שירים, מכבה ומדליקה אורות... אין! הגברברון ישן.... לפעמים הוא פוקח בקושי עין אחת מוצץ שתי מציצות אני כבר מתלהבת והוא נרדם שוב עם השד בפה...
גם 2 הגדולים שלי כבר ישנו לילה שלם מגיל 5 שבועות אבל הם נולדו במשקלים גבוהים כך שזו הייתה ברכה.
במשך היום הוא אוכל מצוין הנקה-תוספת תמ"ל הלח שלי הוא שהוא עולה פחות מהרגיל בפגייה.
הוא עלה 80 גרם ב-5 ימים, כשבבית החולים הוא עלה כ-150-170 גרם בשבוע.
מה אתן אומרות? לוותר על ההנקה בלילה? (בקבוק הוא מצליח לקחת תוך כדי שינה)
חבל לי כי גם ככה אין לי מספיק חלב ואני מפחדת שייגמר לי לגמרי.

כמה הוא שוקל עכשיו?

לי הרופא אמר שאם הוא מעל 3 ק"ג אין צורך להעיר בלילה.
אם הוא עדיין לא הגיע ל3 ק"ג תשאבי לו ותאכילי מבקבוק.
אצלי הוא גם היה ישן והדבר היחיד שהעיר אותו היה אמבטיה.

טל ומטר1

New member
להעיר בלילה

לא מכירה את הרקע גיל משקל וכו. אצלי הבת מאוד ישנונית יעצו לי בפגייה ולא ציינת זה למשל הנקה עור לעור (עם חיתול בלבד ) .וכמו שנאמר מעליי גם אני שמתי לב שאחרי אמבטיה הייתה הכי ערנית להנקה . בפגייה היו מקלחים בלילה או לפנות בוקר . לי אישית בבית לא הסתדר לעשות אמבטיות בלילה והיו גם קשיים אחרים בהנקה לכן בלילה הייתי מביאה שאוב או תמל עד שההנקה לא התבססה ולא התחילו להתעורר לבד לאכול במשקל קרוב ל - 3 קילו

tym10

New member
כמעט 3 קילו

שקילה אחרונה הוא היה 2975
בשאיבות כמעט ולא יוצא כלום...
אמבטיה באמת מעירה אותו אבל לא נראה לי רלוונטי אמבטיה ב-3 בלילה.
אנסה עור לעור
תודה

טל ומטר1

New member
מקווה שיסתדר

אולי תתיעצי עם רופא ו בטיפת חלב אם יש עדיין אם יש עדיין צורך להעיר לאכול בלילה .

אנחנו לא הערנו..

כשהבנות יצאו מהפגיה שקלו 2700 בערך כל אחת. אנחנו לא הערנו אם הן לא התעוררו בעצמן.
לא ראיתי עדיפות לאוכל על שינה בשלב הזה..

tym10

New member
זה נכון אבל

אני רואה שבפגיה הוא היה עולה במשקל יותר.

טלי 220

New member
עשיתי שמיניות באוויר כדי להצליח להתחבר,

רק כדי לכתוב לך- לא להעיר!!!!\למה? כי הילד עולה במשקל. אז מה אם לא כמו בפגיה? מי אמר שצריך לשמור על הקצב? מי קבע כמה צריך לעלות?
כל עוד הילד ישן טוב, אוכל טוב, ועלה במשקל- תשמחי ותנוחי!!!!!!

אני אמא לפגית שנולדת בשבוע 26 800 גרם.... ומעולם לא הערתי אותה, פשוט חיכיתי שתתוערר.
ילד שישן לילה שלם זה ברכה, וחבל להרוס הרגלי שינה טובים...

tym10

New member
תודה טלי!

היום הייתי אצל הרופאה לשקילה.
הבונבונון השמין לו ושוקל כבר 3.270!
אין צורך להעיר בדיוק כמו שאת אומרת.
לילה טוב לכולם!
אגב, למה כל כך קשה לך להתחבר?

האמת שאני הערתי עד 3.700 אבל בדיעבד זו הייתה

טעות גדולה ממש.
הוא ישן כל כך יפה לילות שלמים ועכשיו ... עכשיו אני ערה

שי16061

New member
לא כדאי להעיר

בטח שהוא כבר כמעט 3 קילו!
אני עם הקטנות 2600 וכבר לא מקפידה על ה3 שעות במדוייק... לפעמים לוקח זמן להרדם או מחליפים וכו וכו... במשקל הזה כבר מתעוררים... עדיף שאת תנוחי ותמשיכי להניק! כל הכבוד!

למעלה