איך מעודדים את החבר?

איך מעודדים את החבר?

הבייבי שלי כבר איזה שבועיים שנמצא בשביזות יחסית יש ימים שיותר יש ימים פחות, ודווקא לא בגלל הצבא. אלא בגלל מיליון ועשר דברים אחרים. איך מעודדים אותו קצת? חוצמה המון חיבוקים, נשיקות מגע וקרבה? אני רוצה שהוא יחזור להיות שמח! נכון שיש רגעים שהוא שמח או כביכול אומר לי אבל העיניים שלו מספרות לי הכל, והן עצובות. וואלה? רע לי עם זה. עצות?

XxMidnightxX

New member
אממ..

שבי איתו ותגידי לו שיספר מה עובר עליו...אם הוא אומר שהכל בסדר תגידי לו שאת רואה שזה לא ככה.. תסבירי לו שאת תנסי לעזור לו בכל מה שאת יכולה ושאת מאוד אוהבת אותו ושלא משנה מה את תתמכי בו... תגידי לו שכואב לך לראות אותו ככה עצוב..

הקטע, שהוא יודע

אני יודעת מה מציק לו, אני מדרבנת אותו להמשיך לפעמיים להבליג. זה גם קשור לארגון אוהדים שהוא חבר בו, לא הכי וואו לו שם בזמן האחרון, אנשים מעצבנים אותו וכו' וזה דבר שמאד חשוב לו שלפני? היה כמו המשפחה שלו שזה כלל להפסיד אירועם משפחתיים, חברים וכו' שעות על גבי שעות. ואז הכל התהפך טיפה וזה פוגע בו והוא רצה לעזוב, אמרתי לו שלא יעזוב ושיתמודד עם האנשים שעושים לו רע ושינו לו את המצב הקיים, אמרתי לו שלברוח זו לא המטרה, ושיש דברים שצריכים להתמודד איתם. מה עוד שעל דבר שהיה כ"כ בסיסי וקבוע אצלו לא מוותרים עליו כ"כ מהר, אז הוא נחלם קצת ופחות או יותר הסתדר.. אבל כנראה שיש עוד קצת דברים, הצבא מחרפן אותו לפעמיים, המשפחה (לא הכי אידיאל שמה) זה דברים שלא תמיד אפשר לעזור.. אם אני אגיד לך שאני גרמתי לו לדבר עם אבא שלו אחרי כמעט חצי שנה תאמיני לי? והם גרים באותו בית!

XxMidnightxX

New member
כל מה שאני יכולה להגיד לך זה

שכנראה כל מה שאפר זה להיות שם בשבילו ולתמוך בו כמו שעשית עד עכשיו..באמת שבנתיים לא עולה לי משהו אחר...תגידי לו ותראי לו המון כמה את אוהבת אותו....

הוא יודע, אנחנו גם מדברים המון ופתוחים

רציתי משהו חומרי קצת, שיעלה לו חיוך גם לכמה שעות.. זה לא שהוא בדיכאון תמידי כן? אבל יש פעמיים שהוא שוקע בזה נגיד לחצי יום או כמה שעות ואני מתה להיות איתו ולא תמיד אני שם!.. חשבתי באמת באמת לקנות לו שק אגרוף! ושיוציא תסכולים וזעם עליו, גם נחמד וגם עוזר לפרוק.. נראה=]

ומה את עושה עם זה?

למשל עכשיו הוא סוגר לילה (אחד לפני אחרון!) ומבואס רצח, המקרר לא עובד והוא הביא אוכל (מפונקי שלי!) המחשבים לא עובדים ושתבינו הוא בחדמ"ש (חדר מחשב..) ככה שזה קצת ציני=]

LiNoY EzRa

New member
אני מדברת איתוו..אני לא בטוחה שזה עוזר כל כך

כי הוא ממש עקשן ! אבל אני תומכת בוו , ואני תמיד אומרת לו שלא משנה מה הוא יחליט אני יעמוד לצידוו...... למרות שאתמול והיום הוא ממש עיצבן אותיי , הוא החליט שבגלל שהחברות של חברים שלו שבצבא עוזבות אותם אז שגם לי נמאס ממנו , כל כך התעצבנתייי שהוא אפילו חושב על זה... אני פהה , מחכה לךך וזה מה שאתה חושב? מסתגרת בבית ונכנסת לאט לאט לדיכאון ואתה אומר לי את זה? אני מקווה שהוא יפסיק עם המחשבות האלה

מזכיר לי את הספקולציות של חבר שלי

"מה יקרה אם יום אחד תמצאי משו חתיך ממני שוואלה עושה לך את זה ויש לו אופי טוב?" אני כ"כ מתעצבנת מזה את לא מבינה. יום אחד אמרתי לו "וואי אתה לא מבין איך אני מפחדת שתתחיל לעבוד ומשיהי תתחיל איתך וזה בידיוק שאני אסגור שבועיים\ 21 ואתה תחליט שרחוק מהעין רחוק מהלב ותעשה מה שתעשה" הוא התעצבן עלי ואמרתי לו "אתה רואה? תמיד אפשר להחזיר לך.. זה מחרפן מה שאתה אומר לי ועוד יותר החוסר בטחון שלך!" מאז הוא דיי הספיק, אבל עדין. זה בגלל שהאקסית שלו שהיה שיריונר עזבה אותו כי הוא סגר 14 ואז יצא שישי שבת וסגר 21 בטענה שזה קשה לה..

LiNoY EzRa

New member
חבר שלי נשאר שבועיים יצא שישי למקוצרת וסגר

21 ... אין לי מה לעשות ... הוא אומר לי "ככה זה כשיש חברה בצבא " בגלל שהוא שבוז כל הזמן , אז אמרתי לוו " מה אתה רומז משהו ? " קשה לו לא פחות מהקושי שלי , אין ברירה מתמודדים ..מה יהיה כשאנחנו ניהיה בצבא? ולא נראה אחד את השני שבועיים ? נעזוב אחד את השני ? יש כאן בנות שלא ראו 3 חודשים את חבר שלהם , אין מה לעשות .. רק להתמודד....

חבר שלי בגו'ב היה בעברו שריונר..

הקטע, שהיא עזבה אותו כי היה קשה לה להתמודד והיא הייתה צריכה מישהו לידה.. רוצה לשמוע משהו מצחיק? היום? היא תומכת לחימה בבסיס סגור והחבר החדש שלה קרבי תעשי חשבון לבד כמה הם מתראים! אני רק סיפרתי לך מה הוא עבר שתביני קצת מאיפה כל השטות הזו של ה"לעזוב".. הם מפחדים שלנו יהיה קשה ה21 יום האלו כי אנחנו בבית בקשר יומיומי עם בנים,ידידים וכו' זה מעצבן בצדק.. אבל ככה זה (לפחות ממה שחבר שלי הסביר לי מהתקופה שלו)

מראים לו כמה שיותר רחמים...

בדכ מי ששבוז צריך את זה.. צריך מישהו מהצד שיבין אותו ולא ינסה רק לעודד אותו ביהיה בסדר.צריך גם קצת את זה שמבינים אותך בזה שאתה שבוז ובמקומך גם אני היתי ככה וכל מיני. זאת הדרך לפחות אצל אנשים שאני מכירה...

למעלה