איך מעבירים 24 שעות?!

mayashu

New member
איך מעבירים 24 שעות?!

בוקר טוב לכולם. אני התחלתי את הבוקר בבדיקת דם, אחרי 8 ימי איחור, וכנהוג בקופ"ח כללית התשובה תהיה רק מחר בבוקר! יש למישהו רעיון איך להרוג את הזמן ביעילות?

קובולט

New member
רעיון!!! איך לראות את התוצאות לפני.

אז ככה את ניגשת לקופה שלך איפה שרופא המשפחה שם יש פקידות חינניות, מבקשת מהן להצטרף לכללית הקליק!!!! תוך 10 דקות הן נותנות לך קוד משתמש וסיסמא. בשעה 13:30 עוד היום!!!!! יש לך תוצאה באינטרנט!!! חוץ מזה שהבדיקות צריכות להיות אצלהם כבר ב17:00 ולא יום למחרת, גם אני בכללית זה תמיד מגיע אחרה"צ ולא יום אחרי, ובגלל הכללית בקליק אני יודעת את התשובות עוד הרבה לפני הפקידות, אל תשכחי שאח"כ צריך עוד בדיקות דם שתן וכאלה למהלך ההריון ולכן הכללית בקליק מאוד מאוד מומלץ, לכול אלה שבקופת חולים כללית מחזיקה לך אצבעות ובהצלחה

mayashu

New member
וואו, תודה ! ../images/Emo6.gif

יש לי כללית בקליק אבל לא חשבתי שהתוצאות יופיעו שם לפני שיהיו במרפאה. תודה, אני אבדוק אחה"צ. שנה טובה!

ילדוש

New member
מאחר ואנחנו ממש לפני החג

אפשר לנקות את הבית עוד פעם, להשלים את כל הקניות וכרטיסי השנה טובה שעוד לא הספקנו, להוציא את כל החולצות החגיגיות מהארון ולגהץ עוד פעם. לעשות אמבטיה עם קצת שמן שקדים ולחפוף את הראש עם כל המסכות והנלווים. לא להשאר לבד. ללכת לחברה/סרט/מסעדה. לעשות רגליים/גבות/מפשעה/שחי/שפם (רצוי עם פינצטה - לוקח יותר זמן). לנסות לא להשתגע/לטפס על הקירות. לקשקש בפורום. מחזיקה אצבעות. (דרך אגב, זו פעם ראשונה שיש לך איחור כזה? אם כן, סחתיין על הסבלנות)

mayashu

New member
תודה על הרעיונות

אני עובדת עד 16:00 ובערב יש לי אזכרה ואחריה חתונה (שילוב מנצח...) ככה שאולי הזמן יעבור איכשהו. בינתים אני יושבת ובוהה במחשב ופשוט לא מסוגלת לעשות כלום...

Galit29

New member
יש אפשרות לבקש תוצאות דחופות

אם אני זוכרת נכון(?),אבל להעביר את הזמן תעברי פה על הפורומים יש פה פורומים מצחיקים לאללה.

ori27

New member
תעדכני אותנו מה קורה עם התשובות

מחזיקה לך אצבעות , שנה טובה ומתוקה

תמרלה

New member
אני נתקלתי במנהג אחר של הכללית!

אני גם בכללית ובפעמיים- שלוש- אולי ארבע אולי יותר ? מי סופר? כשעשיתי בדיקה ביתית האחות נתנה לי מספר טלפון ואמרה לי להתקשר בשעה 16:00 באותו יום!!! ואז את אומרת מספר תעודת זהות ואומרים לך חיובי או שלילי ואם יש אחות נחמדה היא גם אומרת מה הבטא! אז אם עוד לא עשית כללית בקליק כמו שהציעה לך קובלט אז את יכולה להתקשר ולשאול מה מספר הטלפון של המעבדה ולא למרוט את העצבים עד מחר, ומקווה שיהייה לך סיבה טובה לחגוג בערב בחתונה!! ובקשר ל"הרוג, את הזמן - יש לך רעיון איך להעביר שבועיים? אין מה לעשות אחד הדברים שאין לנו שליטה עליו - זה הזמן!!! אבל נראה לי שאת מאוד עסוקה היום ויתכן ותקראי את ההודעה רק בלילה או מחר, ואז כבר תדעי מה התשובה. שיהייה בהצלחה

mayashu

New member
תודה על כל הרעיונות היצירתיים

בסוף הזמן עבר איכשהו וכבר רשמית מחר, אבל עדיין אין תשובה... לילה/בוקר טוב לכולם ושנה מופלאה!

למעלה