איך מספרים???...../images/Emo2.gif
שלום, אני גולשת כאן מדי פעם, קוראת אבל לא כותבת. אני פונד' בשבוע 36, עוד מעט יולדים
עד עכשיו לא כולם יודעים שאני פונד' כי אני לא מרגישה בנוח לספר לכל אחד. אם שואלים כל מיני שאלות על הריון (באיזה חודש את? בן או בת?) אני נותנת תשובות יבשות וקצרות ומחליפה נושא. כמובן כל החברים שלי והמשפחה יודעים. שתי הבעיות העיקריות שלי זה: א. גננות בגן של הילד שלי בן שנתיים. הן רואות אותי כל יום, שואלות איך ההריון וכו' ואחר כך בטח ישאלו איך התינוק או גרוע מזה, יתחילו לבלבל לבן שלי את המוח כאילו נולד לו אח קטן או משהו כזה. נואנס קטן- אני רוסיה והגננות גם, ואצלנו לא ממש מבינים את זה ולא רואים בעין יפה, עניין של מנטליות... ב. אני סטודנטית במכללה וגם שם כמעט אף אחד לא יודע ( חוץ ממרצה אחת ושני סטודנטים) ואני לא יודעת איך להגיד להם. חלק גדול מסטודנטיות שלומדות איתי הן דתיות, אין לי מושג איך זה נתפס אצלהם. בנות יקרות, תעיצו לי מניסיונכן איך לספר ואיך להגיב. אם שואלים כמה אני מקבלת האם להגיד את הסכום? תודה רבה, הריון קל ונעים לכולם!
שלום, אני גולשת כאן מדי פעם, קוראת אבל לא כותבת. אני פונד' בשבוע 36, עוד מעט יולדים