איך מספרים לחברים?

• פותח הנושא LENY4
  • פורסם בתאריך

LENY4

New member
איך מספרים לחברים?

יש לי חברים קרובים מאוד לא ארצה לספר להם את כל הסיפור מדוע זה קרה שהתגרשתי אבל אם היא תפתח את הפה אאבד אותם שכן יראו אותי באור אחר. אף אחד מחבריי לא מצפה שיביןשכן תמיד ראו בנו זוג מושלם ואם ידעו שזאת אחרת בגלל אחרת אשאר לבדי יש עצה? לא לאבד אותם?

לא יודעת מה הסיבה בגללה התגרשת...

אבל, אם אתה גרוש טרי, מהר מאוד תגלה מי החברים האמיתיים שלך, אם יש לך כאלה. וכל זה בלי שום קשר למה שהיא תגיד להם ולמה שאתה תגיד וכו'... אחלה סינון.

אל תתחיל אפילו את המשחק הזה..

לא משנה מי יספר סיפור יותר משכנע - שניכם תפסידו. הכי טוב לאמר שפשוט נגמר. גם אם היא תלכלך עליך לא תוכל לנקות את זה בליכלוך נגדי. ליכלוך גדול לא מכסה ליכלוך קטן. בסופו של יום אתם רק הפסקתם שותפות אינטימית, את הילדים אתם עדיין מגדלים יחד. אבל זו רק הדעה שלי.

Lonely In Blue

New member
אם...

אתה חושש שיראו אותך באור אחר... אם אינך מצפה שיבינו... אם אתה צופה שאם ידעו, תישאר לבדך... אם הם תמיד ראו בכם מה שאינכם... ואם אינך רוצה לספר להם... למה אתה מגדיר אותם: "חברים קרובים מאוד" ? אם אותי תישאל, ממילא אין לך מה לאבד. עם "חברים" כאלה, אתה כבר לבד.

אם הם חברים טובים- אבל טובים

(מאלה החברים שלא שופטים אחרים)- ממש לא משנה מה היא תספר למה וכמה. לא תאבד אותם!!!

תשמע

אם ישאלו,רק את האמת.אם אתה צריך לשקר לחברים שלך אז מה שווה החברות? ומעבר לזה,למה שעשית יש הרבה השלכות.תתמודד איתן.

tal061971

New member
בינתיים לא מספרים!!

תן לזמן, זמן! תן לסיפור לשקוע, תאמין לי שבעוד זמן מה (משתנה מאדם לאדם) במבט לאחור אתה תסתכל על הנושא אחרת, תרגיש אחרת.. תחשוב שונה.. אולי אפילו בדרך ייקרו כמה דברים שאתה אפילו לא חושב עליהם כעת. אז להפעם הייתי מאמצת את המשפט: יפה השתיקה לחכמים תרגיע, בעיקר את עצמך, דיי לרגשות האשם, תלמד את עצמך, בעיקר את רגשותייך והכי חשוב : הייה שלם עם ההחלטה. מנסיוני: אין כמו החלטות שמתקבלות על פי צו הלב. תמיד איי שם גם אם לא, זה מוכיח את עצמו בצורה כזו או אחרת. בהצלחה לך.

א ש לי

New member
ואיזה מין חבר אתה?

להסתיר להחביא ואולי לשקר כדי שלא יכירו את האדם שבך? הייה מי שאתה למד להתמודד אתה לא הראשון או האחרון שהיה שם החיים ממשיכים צוברים עוד חברים שגם מהם מהחברים החדשים לעתיד מקווה שלא תסתיר את האמת. חברות אמיתית היא לקבל אותך ללא תנאי ולבטח לא לשפוט!

i r i s l

New member
יודע בכלל את פירוש המילה - חברות?

אם יש לך "חברים קרובים" במה מתבטאת העברות הזו אם לא שיתפת אותם בסיפור. תשמע, אתה נשמע אדם עלוב ביותר!!! קודם רימית את אישתך ובגדת בברית הקדושה הזו שנקראת "נישואין" אח"כ לא בטוח שהאישה שהיית איתה (השותפה לדבר בגידה) תהיה פנויה בשבילך. עכשיו, אתה שואל מה אם החברים הקרובים יגלו? נראה, שלפני שאתה מתייעץ פה, כדאי לך לעבור בדק בית רציני עם עצמך?

שירלי6

New member
וואו. כמה את שופטת.

את זו שמחליטה את מי שואלים מתי וכמה הוא עלוב?

ערסlight

New member
איזה חברים?

עד עכשיו היו לך מכרים. עשית להם הצגה, הם כנראה עשו לך גם. [איזה יופי] ...חיי חברה [עלק] חבר זה מישהו שאתה יכול לשתף אותו, להתפשט לפניו דווקא בקטעים הקשים, העלובים, המביכים והאמיתיים מתוך שאתה סומך עליו. מישהו שאוהב אותך ולא שופט אותך. נסה פעם.

למעלה