איך מספרים להורים ?

zsahr1

New member
איך מספרים להורים ?

שלום לכולם . אני חיי עם חבר שלי אנחנו בני 25 ומה שמעסיק אותנו המון זה איך לספר להורים שלנו , לחבר שלי זה טיפה יותר קל כי ההורים שלו חושדים, אבל לי זה מאוד קשה כי להורים שלי אין מושג, אני נראה סטרייט לחלוטין, וגם יצאתי ממערכת יחסים (עם בחורה) מאוד מאוד מאוד ארוכה . אנחנו יכולים להשאר במצב הזה ז"א שאף אחד לא ידע עלינו אבל בעתיד הקרוב אניחנו רוצים להביא ילד וזה בעיה אז אם יש לכם המלצות אז בכיף .

sid2

New member
להיות או לא להיות .....

קראתי את ההודעה שלך והאמת שיש לי זוג חברים שגם התחילו ככה בשקט בלי שאף אחד ידע עד שהגיע הזמן , לדעתי מרגישים מתי הזמן הנכון מבחינה זוגית הווה אומר מתי הזוגיות מוכנה לניעור המשמעותי הזה ,צריכים להרגיש חזקים מאוד יחד ממש כאחד, כי התקופה אחכ יכולה להיות קשה מאוד לשני הצדדים לך ולו זה הרעיון , הבעיות של השאר לא קשורות אליכם הם רק משפיעות עליכם . הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך תהה בטוח שבן זוגך יוכל להכיל אותך בקושי אם יהיה ,וכמו כן שאתה תוכל להכיל את הכאב שלו במידה ויהיה כזה . האמת שלא היתי חוזר חזרה לאותו מקום קר ,כואב, מנודה ומרוחק אבל זה חלק מהחיים שלנו העליזות היא מבחוץ בדרכ ,אבל אל תחשוש לך עם לבך תנו לעצמכם את המקום המתאים ורק אז תעשו את הצעד . מחזיק לכם...אצבעות ובאמת אתם מוזמנים ליכתוב אם תרצו אני עברתי כמה שנות גהנום שמיתוכם 3 שנים עם בן זוגי( מול הורי כמובן)שנתן לי המוןכח להמשיך במאבק הקיומי, זהו הרבה בהצלחה ותנו לעצמכם חיבוק גדול , רק אתם אלו שתצטרכו לעבור את זה . והלוואי שזה יהיה ענין של מה בכך.שתקבלו הערכה רבה .
*כולם מקבלים, כולם נותנים אתם היחידים שבוגדים בילדיכם אתם היחידים שעוצרים את מחזור החיים שנו ילדי הגאווה שלכם.

ת ה ל ה

New member
הרבה חומר באתר תהל"ה

השאלה איך לספר להורים היא החשובה ביותר לכל הצעירים ההומואים. אני ממליצה לך לקרוא חומר באתר שלנו, יש גם אפשרות להתיעץ עם אנשי הקשר של תהל"ה [פרטים באתר]. לא מסרת הרבה פרטים על היחסים עם ההורים, מה הם מרגישים ביחס לנושא, ככה שקשה לי ליעץ לך משהו יותר ממוקד. בגדול, יש לך יתרון שאתה כבר בוגר ולא גר בבית וכמובן זה שיש לך מערכת זוגית טובה עם בן זוג והיא כנראה מאד טובה אם אתם חושבים על ילד משותף. מאד מאד מומלץ שההורים יגיעו לתהל"ה. ישנן קבוצות בכל הארץ [מאיזה איזור בארץ אתם?], יש גם אפשרות ליעוץ טלפוני. ואם אתה רוצה להגיע לקבוצה קודם לפני שאתה מספר להורים גם זו אפשרות שצעירים משתמשים בה. ספר לנו מה קורה. בהצלחה דליה

zsahr1

New member
לדליה או כל אחד שיכול לעזור

שלום דליה . המערכת יחסים שלי עם ההורים שלי הם בסדר הם מאוד מאוד אוהבים אותי והם חושבים שעברתי מהבית ביגלל שביטלתי חתונה , למרות שאני אדם בוגר ועצמאי הם היו מעדיפים שאני ימשיך לגור בבית כל פעם הם שואלים אותי אם יש לי מישהי חדשה ופשוט אין לי כוח לשיחות האלה ולכן אני לא הולך אליהם הרבה ,אני יודע שזה לא נשמע הכי טוב אבל המערכת יחסים מבחינה כללית הם בסדר. אני מאיזור דרום/מרכז . קשה לי להאמין שההורים שלי יגיעו לתהל"ה , אבא שלי שונא הומואים וזה מתבטא בזה שהוא רואה איזה סצינה קטנה בטלויזיה או דיבור של איזה גבר נשי הוא ישר צוחק עליהם או מקלל וזה ממש מעצבן אותי אז אני לא יודע מה לעשות,זה ממש קשה

babushka

New member
zsahr1 -כדאי מאד ליידע את ההורים

באיזה שהוא שלב- תהיה חייב "לעבור את הגשר" במוקדם או במאוחר. אפשר להבין את הרתיעה שלך ואת החשש - אבל לדעתי אתה חייב לספר את האמת על מצבך - בשביל 'להוריד עול' מעל כתפיך - וגם בכדי להפסיק את התיקוות של הוריך לגביך. התיקוות של כל ההורים כמעט- הם לראות את ילדיהם מקימים משפחה (סטרייטית)- ולראות את 'דור ההמשך' . אצלך- (אם הבנתי נכון) - 'אכזבת אותם קשות' כבר פעם אחת- כאשר ביטלת חתונה. לדעתי- יש לך עכשיו 'סיבה' להסביר להוריך את המניע לביטול החתונה - לתת להם להבין - שלא יכולת (כביכול) לגרום לכלתך - את העוול של נישואין - להומו - (או משהו בסיגנון) - אתה צריך ליזום שיחה עם הוריך (או אולי קודם עם אמא שלך בלבד- תלוי מה הרגשתך) - תבוא לשיחה אצלם בבית- (על כוס קפה - ואל תביא איתך את חברך - לפחות לא בשיחה הראשונה .) לפני השיחה עם הוריך- עליך להיות 'מוכן' בעצמך - תקרא חומר על הנושא- תלמד מה עליך לצפות בתגובות ההורים - שיהיו לך 'מלאי' תשובות לענות להם. אתה יודע- שההורים אוהבים אותך - זה טוב- מפני שהם לא יפסיקו לאהוב אותך גם אחרי שתספר להם את האמת , ובסופו של דבר- עליהם לדעת שמצאת את אהבתך - ושהוא אוהב אותך - ואתם מאושרים - ושטוב לכם בדירה משלכם - ולא אצלם בבית. אני בטוחה - שאחרי 'ההלם' שהם יעברו - (והם בטוח יקבלו שוק- במידה זו או אחרת - בדיוק- כפי שרוב ההורים לילדים גאים- עוברים ), - הם יקבלו באהבה וברצון גם אותך - וגם את חברך במשך הזמן . (תצטרכו להמתין אתה וזוגך בסבלנות תקופת מה- עד שההורים ירצו וידרשו להכיר בכם .) לפעמים זו תקופה קצרה יחסית - ולפעמים זמן ארוך הרבה יותר. אבל בסופו של דבר - לרוב זה מסתדר. קח בחשבון- שלהורים הנושא ההומוסקסואלי- זר ומנוכר - ובשבילם- "זה קורה אצל מישהו אחר- לא אצלינו" - תראה את התנהגות אביך היום. (אני בטוחה- שהוא ישנה את התנהגותו מקצה אל קצה - כאשר 'ילמד' ויכיר את הנושא מקרוב. מאחלת לך הצלחה עם הוריך והמשך אושר וחיים טובים עם זוגך. בברכה-
בבושקה נחמה

ת ה ל ה

New member
יש בדרום כתובת מצויינת

בתיה, שמרכזת את פעילות תהל"ה בדרום היא אשה מקסימה עם הרבה נסיון במצבים כאלה. רק לידיעתך, כמעט כל ההורים עוברים מתהליך של חוסר ידיעה מוחלט למצב בו הם צריכים להתמודד עם הבן ההומו. זהו תהליך הדומה מאד לתהליך אבל, קודם הלם והפתעה, אח"כ כאב ונסיון לשנות את המצב [פסיכולוגים, שכנועים וכו'], אח"כ כעס התמודדות וקבלה. התהליך הוא בדרך כלל בלתי נמנע, כאשר כמובן כל הורה עובר אותו בדרכו שלו. המלצתי החמה מאד, דבר עם בתיה, היא כבר דיברה וטיפלה בהמון צעירים והורים. הטלפון שלה באתר שלנו. בגדול, רק אתה יכול להחליט אם ומתי לצאת מול ההורים. מה שכן, כל זמן שלא תעשה זאת, זה ירדוף אותך בדרך זו או אחרת וירחיק אתכם זה מזה. אבל, כדאי מאד למענך שתהיה מוכן לכל תגובה מצד ההורים ולכן המלצתי על בתיה. אני יודעת שזה קשה, הפחד מה יגידו ההורים מאד גדול, בלי להכיר את הוריך אני בטוחה שהם מאד מאד אוהבים אותך ובסופו של דבר יקבלו וימשיכו לאהוב אותך גם להבא. אומר לך מה שאני אומרת לבן שלי, "אני מאד גאה בך שאתה הולך בדרך שלך ומנסה לחיות את חייך ביושר". לצעירים ההומואים זה ממש לא קל, אבל בסופו של דבר כמו שאנחנו הסטרייטים לא יכולים פתאום להפוך להיות הומואים, גם ההיפך הוא נכון. לך בדרך שלך, גם אם היא קשה וארוכה ואנחנו כאן נשתדל לעזור לך ולהורים. בהצלחה.

zsahr1

New member
לדליה ובבושקה

אני מודה לכם התגובות שלכם חיזקו אותי מאוד ואני מאוד מקווה שאני יאגור את האומץ ויעשה את המהלך בקרוב . דליה דיברתי עם החבר שלי והוא מעוניין להגיע לאחד מהסניפים שלכם אני כבר יקח את הטל' של בתיה מהאתר שלכם אני מודה לך ביי.

../images/Emo54.gifלעניות דעתי

קודם כל תשנן מעיין "שאלות ותשובות" כדי להיות מוכן לשיחה.כל דבר בנושא דעות קדומות על הומואים יכול לעזור ("אתה תמות לבד מאיידס" - אימי היקרה) ופשוט תגיד להם שמתישהו אתה רוצה להיפגש איתם ולספר להם. יש שתי אפשרויות: 1)מקום ציבורי - פחות סצינות למרות שזה יכול להיגמר בזה שהם יקומו וילכו 2)בבית בסלון איפה שנוח להם. תכין את עצמך לשיחה לא קלה ושיהיה הרבה

zsahr1

New member
היי שדון

אני רואה שגם אתה ער בשעות מטורפות אהה

למעלה