איך מספרים לאבא......

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
איך מספרים לאבא......

אוף אוף אוף אני בבעיה עד לא מזמן גרתי בבית אצל ההורים ועד שיצאתי והשכרתי דירה, החבר שלי מציע לי לעבור לגור איתו אנחנו כבר ביחד 10 חודשיים. אז ההורים שלי היו בדירה החדשה שלי ראו איך צבעתי השקעתי ועשיתי הכל. אחרי חודשיים שאני בדירה אני עוזב אותה ועובר לחבר ואבא שלי כל הזמן שאני מבקר אותו שואל אותי מה חדש? אני תמיד נבהל ולא יודע מה להגיב, אבל היום זה היה סיוט הוא לא הפסיק לשאול מה חדש? מה חדש? ואז נשברתי ואמרתי לו אני עובר לגור עם חבר הוא לא יודע עלי, דרך אגב אני בא ממשפחה דתית לכן הם עדין לא יודעים. עכשיו כשהוא ירצה לבוא לבקר אותי והוא יראה רק חדר שינה אחד מה אני עושה? אמא שלי אני בטוח שהיא יודעת ואיתה אין בעיות ך עדין לא יודעת ממני באופן רישמי. מה עושים???????????????????????????????????

דייב19

New member
כמה אפשרויות...

1. לספר לאבא - לפי מה שאמרת רוב הסיכויים שזה יסתיים בכעס מצד האבא ואף בנידויי (בגלל הדת). 2. לא לספר ושתהיה מיטה נוספת בדירה שלך ושל חבר שלך וכל פעם שהוא בא תראה לו את החדר עם המיטה הבודדת...

amet

New member
יש כבר אחת

היי אני חשבתי על זה הבעיה היא שהמיטה במרפסת והוא יתחיל לשאול למה אני בחדר הלא מסודר, החדר שלנו מדוגם רצפת פרקט ועוד כל מיני דברים נעימים ופתאום לומר לו שהמרפסת זה החדר שלי אוףףףףף מצד אחד אני שונא את המצב ומצד שני אני שמח כי אין לי כוח לברוח יותר אבל לא בא לי לאכזב אותו גם כך אחי נפטר לפני שנה וכולם מצפים ממני להמשך המשפחה

אל תתן לנסיבות להכריע

אם אתה לא מוכן עדיין, זה בסדר, תחכה. אם אתה מרגיש שכבר חייב זה משהו אחר. אני הייתי מציע לנשום עמוק. להשתמש בינתיים בכיסוי. ורק אחרי שאתה רוצה ללא קשר למצב הדירה, לך על זה. איך מספרים, אולי דרך אמא... בהצלחה. אלון

amet

New member
היי אלון

אההההההההה כן לנשום אני נושם אבל אחרי שאני קורא פה ושם את ההודעות של החברים על הפורום אני לומד ש.....אני אתן זמן לעצמי ויהנה ממה שיש כרגע דרך אמא לא מומלץ כי לא תמיד נעים להם לדעת באופן ישיר היא יודעת מבפנים ולא מראה כלום אז זה גם בדר מבחינתי. בינתיים אני נושם ונהנה

LORD19

New member
היי אתה מסקרן אותי

אני בן 19 אין לי נסיון צור איתי קשר באי סי קיו בתודה 161168315

shlomi0011

New member
איך מספרים לאבא

תלוי ביחסיך עם אביך ואם אתה עדיין תלוי בו כלכלית ונפשית אני למשל אמרתי לכולפ אבל לא לאבי הוא טיפוס מיושן ועבר בשנה האחרונה 2 התקפי לב קשים וההחלטה שלי לא לספר לו נובעת מן הרצון שלא יקבל התקף 3 לשמחתי אני כבר לא תלוי בהוריי כלכלית ואו רגשית

amet

New member
כן ולא

אני לא תלוי כלכלית אבל אני כן מקבל כל חודש אלף שקל לחשבון ממנו שזה בהחלט עוזר לי במימון הלימודים, ואני גם לא רוצה לומר לו כי אחי נפטר לפני שנה בדיוק וכולם והוא מצפה ממני להמשך המשפחה ועוד שאני אחזור בתשובה :))

almog4

New member
גם אני

גם אני יוצא בשאלה ובאתי מבית דתי, וגם אני אמנם סיפרתי לאמא ולכל האחים והאחיות - אבל לאבא לא. לפעמים שוכחים את זה, אבל לא כל ההומואים באים ממשפחות ליברליות ופתוחות שיקבלו אותם בברכה. אנחנו לא שווים וגם משפחותינו לא. לגביי - אם להיות כן - אין לי הסבר אמיתי למה לאבא לא לספר (זאת אומרת יש לי הרבה תירוצים, אבל אין לי הסבר אמיתי), זה פשוט מעולם לא קרה, ואולי כבר לא יקרה. אז נכון שאבא שלי ציפה - ואולי עדיין מצפה - לכל מיני דברים (לא גברים, דברים
) - והוא ייגלה בדרך האיטית שאצלי זה לא קורה. ובחישוב כללי - כאשר חושבים על זה עד הסוף : אם גם אצלך יש חשש שזה יקלקל לך את הקשר איתו (אצלי סביר מאוד שזה יקלקל), ואם גם אצלך יש חשש שזה לא יתרום לבריאותו, ואולי גם אצלך יש חשש שזה עלול לפגוע כלכלית - אז למה מוכרחים לספר ? ולמה דווקא עכשיו ? אולי יום אחד בעתיד יהיה מתאים לספר - ואולי לא. זכור שהיציאה מהארון שאולי מתאימה לאחרים לא חייבת להתאים גם לך באותה מידה. ועוד הערה: אם אתה שואל איך אבא שלי עד היום לא ניחש (כאשר כל האחים כבר נשואים ויש נכדים, ורק אני - בגילי - לא), אז אין לי תשובה על זה. אני מניח שהוא מכחיש, וזה בסדר. שיהיה לנו בהצלחה בכל דרך או ארון שבו נבחר. אלמוג.

almog4

New member
אה - שכחתי

ובקשר למיטה הזוגית : או לקבל את הצעתו של דייב ולהחזיק מיטה נוספת - לביקורי פתע ; או אולי להתעלם מהבעיה ומסידורי המיטות, מתוך הנחה שאבא שלך לא יעלה על הדעת שיש בכלל אפשרות שאתה גיי, ולא יעלה על הדעת לחדור לאינטימיות ולשאול. תלוי כמובן מה טיב היחסים עם האבא ואילו שאלות הוא נוהג לשאול. את זה אתה יודע. בהצלחה.

amet

New member
הוא שואל הרבה שאלות

היי אלמוג ראשית תודה על ההתיחסות, נכון שהיציאה שלי מהארון לא יכולה להתאים לכל אחד,אבל מה שקורה זה שתמיד אני נפגש איתו והוא שואל אותי מה קורה מה חדש? זה קצת מוזר לי אף פעם הוא לא שאל יותר מדיי ותאום נראה לי קצת חשוד אולי הוא קצת לחוץ לגביי שאני אתחתן כי אני "כבר גדול", החבר שלי אומר לי שבגלל שאני חושב על זה אז זה נראה לי שהוא מתכוון רק לזה ומה שקורה זה שאני מתרחק, אני יודע שהוא לא ייקבל את זה הוא יחשוב שזה בושה למשפחה ואיך בכלל הוא יסביר לאחרים למה אני לא מתחתן, או אולי הוא חושב שיש לי בעיה ואני לא מדבר עליה הוא רוצה לדעת, הוא מאוד רוצה להיות מעורב במה שקורה ונראה לי שהוא לא רוצה לפספס משהו אם באמת קורה יכול להיות שהוא בטרואמה עוד ממה שקרה לאחי ועד שהוא שיתף את כולם זה כבר היה דיי מאוחר, אני בחור שלא לספר אבל עדיין אני לחוץ.

ההורס 2

New member
לא מספרים

לפי דעתי אם אין צורך עדיף לא לספר במיוחד שאתה ממשפחה מסורתית כמה כבר אביך יגיע אילייך הביתה אין צורך לתת הסברים בקשר למיטה.

amet

New member
ומה אם הוא בכל זאת יבוא

מה אז אני אומר , אוף אני לחוץ איימים,

guy1974

New member
קצת סדר...

אם במקרה הוא יחליט לבוא אז נסדר את החדר (המרפסת) שבו נמצאת המיטה כמו שצריך נשים מצעים וניתן הרגשה שזה אחלה וסבבה לישון בחדר הזה.

amet

New member
שלום מותק

נו מה אני יכול לומר על האופטימיות שלך, תמיד יהיה לך רעיון כזה או אחר, איך שהכל כלכך פשוט, מת עליך גיא נ.ב זה הבן זוג שלי- מת עליך גיא

AYELET1

New member
בסוף הוא ידע , לא?

כמה אפשר להסתיר? שנה , שנתיים אבל בסוף הוא ידע. יצפה ממך למצוא בת זוג ולהתחתן וכו´. אז השאלה מה לעשות ואיך להבהיר לו את מצב הדברים. אפשר, כפי שכבר הציעו, בעזרת האמא, או שאולי בעזרת מתווך אחר? בכל מקרה, איזה מין אדם הוא? גם בין הדתיים ישנם אנשים סבלניים יותר וסובלניים פחות. האם הוא ירצה לגרש אותך? האם הדבר יהווה הלם אדיר עבורו אבל בסוף הוא יקבל את המציאות כפי שהיא? בכל מקרה , הצגת המרפסת כחדרך תפתור את הבעיה לזמן קצר בלבד! בהצלחה

למעלה