איך מספיקים הכל?

קילופית

New member
איך מספיקים הכל?

זו אולי שאלה קצת מיושנת אבל אני באמת לא יודעת איך להספיק הכל. קודם כל אציג את עצמי- אני בת 28 ויש לי בת קטנטנה בת חצי שנה. עבדתי גם לפני הלידה ועכשיו אני חוזרת אחרי חופשת לידה למשרד זמננו קיבלתי חופש של כ- 5 חודשים כי ככה יצא. אני עובדת בתל אביב ועוד מעט עוברת עם משפחתי לגור במודיעין ולא מבינה איך אפשר גם לעבוד גם להספיק לסדר את הבית וגם לעשת קניות וגם לחיות. אני יודעת שבעלי היקר נורא רוצה לעזור לי והוא גם עזרעד כ=עכשיו אבל הוא ביקשאני אתן לו עוד משימות. לא יודעת מה לתת. חשבתי שאני אהפוך אותו אחראי לקניות בבית. למזלי איפה שאנחנו עוברים במודיעין יש סופר של מיסטר זול קרוב לבית אז לא יהיה לו קשה ואוכל לעשו תהשלמות כשצריך. איזה עוד משימות אתן נותנות לבעלים לעשות. תנו עצה... :) אה ובהצלחה עם הפורום החדש, זה באמת נחוץ, עכשיו הרגשתי את זה. תודה רבה, קילופית

ברוכה הבאה, גם לפורום הזה וגם למודיעין ../images/Emo140.gif

כמו שבטח תשימי לב מהחתימה שלי, אני גם מנהלת את פורום מודיעין בתפוז, יחד עם עזי המדהים, ואת בהחלט מוזמנת להגיע גם לשם ולהעזר בכל מה שקשור במעבר. ובנוגע לשאלה שלך, חייבים לקחת כמה ימים חופש כדי לסדר. אחרת פשוט לא מגיעים לזה ונשארים עם ארגזים חודשים אחרי המעבר. פשוט לקחת חמישי חופש ובשוונג לסדר כל חמישי וסוף השבוע. כדי להסתדר, צריך פשוט לעשות רשימה של מה נדרש לעשות ולבצע חלוקת מטלות הוגנת יחסית. אחד מהם מנקה? אז השני שוטף כלים ומוריד את הזבל... הוא עושה קניות? אז את מבשלת... בהצלחה
ואנחנו כאן, כדי לשמוע, לעזור ולתמוך.

קילופית

New member
תודה רבה

אני ממש מעריכה את העצות. כבר איזה שבוע הייתי עסוקה מדי ולא הספקתי בכלל להיכנס לפורום. אני מקווה שאוכל באמת לעשות את זה. חלוקת עבודה זה באמת חשוב, ואני ממש רוצה שזה יעבוד. אתחיל עם זה בקרוב ואדווח איך הולך. רצה עכשיו לסופר פה מתחת לבית. נשיקות, קילופית

mayayl3

New member
איך מספיקים

קודם כל כביסה- לא כמובן להפריד ולדעת מה מתכבס עם מה, אבל לתלות כביסה ולהוריד , את זה הם יכולים בהחלט לעשות!!! גם לקחת את הקטנטנה בבוקר (אם יש לה מסגרת) זה עוזר. ותהני ממודיעין כמו שאני מאוד נהנהת , עברתי לפני שנה.|*

שטיפת כלים

עבודת הבית שאני הכי פחות אוהבת היא שטיפת הכלים , אחריה זריקת זבל, ובגלל שלרוב אני עסוקה מאוד, גם קניות, מזל שאת כל זה בעלי לרוב עושה....

הילהל

New member
לא ישנים ../images/Emo3.gif

בעוונותי הסתגלתי להתעוררות סביב 5.00-5.30 בבוקר ורק ככה אני מספיקה מהר ובשקט כל מיני מטלות ביתיות שמצטברות אם אני לא מצליחה לקום יש דברים שמוותרים עליהם אני מבשלת פחות ממה שהייתי רוצה מסתמכים הרבה על אוכל חצי מוכן (נניח, רביולי שמבשלים דקב ואנ רק מכינה רוטב), על אוכל פשוט (חביתות, טוסטים, אורז עם קציצת טבעול) ולפעמים על אוכל מבחוץ אצלנו הגבר מאוד לא זמין ממרץ עד אוקטובר בערך בחורף הוא שותך מלא

למעלה