איך מסבירים לילדים בני שנה

okidoki

New member
איך מסבירים לילדים בני שנה

שאסור להעיף את המשקפיים של אמא ? אשמח מאוד לעזרה ועצה בנושא יש לי תאומים בני שנה שאוהבים לשחק בלקחת את המשקפיים ולהעיף אותם ואם אני שמה אותם על הראש אז הם מחייכים שולחים יד ומעיפים היום הם שברו לי את המשקפיים והחלטתי שמספיק ודי רק איך עושים זאת? בתודה רבה מראש

אימושקה

New member
חחח איזה מתוקים אני מתה. גם הבת שלי מאוד אוהב

ת משקפיים של סבתא. לי אין. היא אוהבת גם להעיף כל דבר שרק אפשר וזה משגע את המוח. אני מנסה ללמד אותה דברים ואי אפשר היא לוקחת את המשחק ומעיפה חחחח אני מתה על הילדים האלו. אז נשיקות לילדים שלך בשמי. ואם הם מעיפים לך את המשקפיים באותו רגע תדעי שהלב שלי חחח צוחק. אבל לא עליך פשוט הם מקסימים. בהצלחה מאמינה שזה שלב כזה שלהם ופשוט הם לא צריכים להגיע למצב שיגיעו למשקפיים שלך שאת איתם אולי פשוט שהמשקפיים לא יהיו עליך? או רחוקים מהם? סתם עצה שעלתה לי לראש. אם זה מגיע לידיים שלהם אין מה לעשות הם יעיפו ולדעתי אין אפשרות להסביר יותר מידי חוץ מלהגיד אסור. זהו דעתי נשמה וסליחה שצוחקת חחחח מדמיינת אותם פשוט חולה על ילדים והדברים המקסימים האלו שלהם. ביי סליחה שוב

זו בדיוק הסיבה שאני עובדת רק עם עדשות מגע

ארחי שנשברו לי כמה מסגרות משקפיים החלטתי לעבור לעדשות כשאני עובדת עם תינוקות ובכל זאת: להיות תקיף ואסרטיבי. לא להענות לחיוכים שלהם בעניין זה. חשוב שיבינו שזה לא משחק בדיוק כפי שהיית נוהגת אם היו מכים אותך או מושכים בשערותייך להגיד לא אסרטיבי ולהרחיק את היד. בלי חיוכים ובלי לעשות מזה משחק ילדים מבינים מצוין שפת גוף

למעלה