איך מסבירים לחתול מה זה מראה?

litis

New member
איך מסבירים לחתול מה זה מראה?../images/Emo12.gif

הבעיה האחרונה שלנו עם אושני היא שהיא גילתה את המראה של הטואלט בחדר השינה. עכשיו היא בטוחה שיש משהו מאחורי המראה והיא משתגעת שהיא לא מצליחה לגלות מה זה. היא דוחפת את הידיים שלה מאחורי המראה ועומדת על הטואלט ומייללת למראה, מסתכלת עליי במראה ומסובבת את ראשה בתימהון אחורה ומסתכלת עליי במיקומי הטבעי לסירוגין, היא נעמדת על שתי רגליים ומנסה לגרד את המראה והיא פשוט לא מוותרת. הבעיה כפולה כי לאושני קצת קשה לקפוץ למקומות גבוהים אז בכל פעם שהיא רוצה לבדוק את המראה (אולי משהו השתנה) היא בוכה לנו שנעלה אותה על הטואלט ולא מוותרת עד שאנחנו מעלים אותה וזה כמובן יכול להיות גם ב- 3 בלילה... וחוץ מזה, כשהיא הולכת על הטואלט היא ממש לא נזהרת שלא להפיל דברים בדרך...היא פשוט הולכת על כל הדברים ומה שנופל נופל וממש לא מעניין אותה... אז תגידו לי, האם יש לכם עצות כיצד להסביר לה שאין כלום מאחורי המראה?

זיו25

New member
תראי,

אין סוסים שמדברים עברית, על אחת כמה וכמה חתולים. אני חושב שאת צריכה לרדת מלהסביר לה. אני מבין שהמראה דבוקה לקיר... אולי תנסי לשים לכמה ימים תמונה על גבי המראה, ואז היא תפסיק להתעניין בה? ואולי היא רוצה להתאפר...?

לילךLilach

New member
נזכרתי כשטושי ומיקי חיפשו את החתול

שמולם , היו זמנים
. בעיקרון חתולים מזהים לפי הריח ולכן הם אמורים ללמוד מהר שאין במראה חתול אמיתי ,אבל כשהם צעירים הם עדיין סקרניים. אני זוכרת ששמתי לטושי ומיקי את המראה על הרצפה ,הם בדקו ובדקו ,הסתובבו מסביב ואחרי כמה ימים הבינו שזה לא חתול אמיתי ועזבו אותה. אולי תקחי מראה ותני לאושני להריח אותה ,היא תבין מהר שאין לזה ריח של חתול אמיתי.

litis

New member
אז ככה:

אושני דוקא לא כל כך צעירה, כלומר, היא בת שנתיים אבל היא לא גורה שמתעניינת בכל דבר שזז או שלא זז... היא פשוט נורא עקשנית ולא מוותרת בקלות. אני לא חושבת שהיא חושבת שיש שם חתול ושזה מה שמטריד אותה, נראה לי שהיא פשוט בטוחה שזה איזשהוא מעבר לחדר אחר, בגלל זה היא דוחפת את הידיים שלה מאחורי המראה, אתם הרי יודעים שלחתולים יש תסביכים עם דלתות... הם לא אוהבים שיש מקום שהם לא יכולים להגיע אליו ואושני החליטה שהמראה מובילה לעוד מקום שהיא פשוט לא מצליחה להגיע אליו וזה מטריף אותה (ואותנו)...

champ

New member
חתול ומראה....

סתם נזכרתי בתמונה חמודה בנושא..... צ´אמפ

yosefrat

New member
בקשר לחתולה

לאחרונה היה סרט רלונטי לנושא בערוץ שמונה כשניסו לבדוק אינטלגנציה של בעלי חיים ע"י הצבת מראה מולם היחידים שזיהו את עצמם היו הקופים הגדולים. מה שקורה עם החתול זה שפשוט הוא רואה חתול אחר במראה ומחפש מאחורי המראה את הגוף( את התלת מימד) של החתול השני

למעלה