איך מנקים את . . .

Trojan_Neo

New member
איך מנקים את . . .../images/Emo12.gif

העובש שנוצר בתוך צינור הקאמל-בק שלי
ותודו שהשאלה מקורית

Trainspotting

New member
לא מנקים...

מחליפים אחרי הכל מדובר בבריאות שלך...חוץ מזה שאם הנאד מיים שלך הוא מבית SOURCE צינור חדש יעלה לך משהו בסביבות ה-30 ש"ח אפילו פחות. ראה לינק... SickBoy

Trojan_Neo

New member
../images/Emo51.gif למרות שברכיבה האחרונה

הקרנף נתקף בסטלה מטורפת שרק עכשיו הוא מבין למה

stivenz

New member
למה?

אפשר פשוט לשתות אקונומיקה דרך הקשית.. תוצאות מובטחות..

Trojan_Neo

New member
ניסיתי . . . ../images/Emo5.gif

אבל חברה שלי לא נתנה לי
הקרנף שמעדיף אקונומיקה על הד"ר

מלבד זה , השאלה אינה מקורית כי

עוד מימי קדם, כאשר רק הומצאה ההמצאה המגניבה הזו החלה הבעייה,ואותה פתרנו ע"י טיפול מונע, היינו ריקון המיכל לאחר השימוש וייבושו ע"י השארת המכסה הסוגר פתוח,בנוסף השתמשנו במשחולות,ולאחר מכל גילינו כי במוצרי שורש ,עכב שימוש בצינוריות מחומר אחר , זה לא קורה,גורם נוסף להיווצרות העובש הוא באם הינך מכנים משקאות ממותקים למינהם, ואינך שוטך מייד לאחר השימוש, קומפרנדה?!

מתוסכל יקר...

שתה בקאמל באק רק מים. (אגב, מומלץ להכניס מראש למקרר ללילה, ולפני יציאה להוסיף קוביות קרח). לאחר שימוש... להוציא המים. תוך כדי נשיכה לנשוף חזק חזק בצינור ולרוקנו מעודפים. להפוך את המיכל עם הפתח כלפי מטה ולהשאירו פתוח יומיים כך ליבוש, כשגם הצינורית תלויה ומשתרבבת כלפי מטה... (בשלב זה, אגב, יש במיוחד למנייקי נקיון כמוך, בחו"ל... מתקן מיוחד של חברת קאמל באק לתליית המיכל לייבוש). אחרי יומיים לאפסן בארון, ולעולם לא לסגור את המכסה (למעט במילוי חדש כמובן). אחי... אם תלך אחרי צעד אחר צעד - אין צ´אנס לעובש. ח.
שמכור לעובש גבינות מסריחות בלבד...

למעלה